iþin doðrusu kardeþ.......666 kardeþ.......
inanýrsan EKÝME KADAR, inanmazsan ÇOKTA S....KÝME KADAR......
Þu sayfadan defolup gidesin diye, özelden açýklama bile yaptýk.....
murat doðan ýn " çapulcu" lafý, üzmüþ arkadaþý........
biz, bazen birbirimize , gireriz, orasý ayrý.....
ama, senin gibi , aklýevvelin biri gelmiþ burda, lot hesabý yapýp, sorgu yaparsa da........
kimse bi þey demezse, ben derim......
UZA ULAN......
Ozelden ne soylemissin ki burda boburleniyorsun? Burda yazdigin hicbir anlama gelmeyecek, aylarca anlayamadigim laf kalabalikliklari.
Yazdiginiz hakaretleri sildirmiyorum. Cunku takkeleriniz dustu sizin orda. MKU'nun Mujdat'in en buyuk avukatlari. Destikce konuyu kopurdunuz.
Ben sizin ne yapmaya calistiginizi coktan anladim. Coktan.
Dusunduklermi de Marka'nin patronu yazmis:
Nasil olsa burda bizi dava ede ede bitiremediniz fisli sahtekara sahtekar dedik diye. Git Mine Hanim'a dava ac, bunu temizlet, sonra gel. Yoksa bulasma bana, MKU'nun, fisli sahtekar Mujdat'in avukatligini yapma bir daha.Originally Posted by Birisi Yazýyý Oku
Konu deniz bey e geldi. Bu konuþmalarý yaparken yanýnda ekibi ve avukatý da vardý. Deniz beyin onun hakkýnda yazý yapmamasý için 60.000 tl istediðini bunun için ona 1 hafta süre verdiðini deniz beyin iþi gücü olmayan kendi deyimiyle mahkemeleri sevdiðini diðer þirketlerden de bu þekilde para talep ettiðini belirtti. Bunu ekibi de teyit etti. Avukatýyla telefonda görüþtüklerini ve avukatýnýzda mesleki olarak telefon görüþmelerinin kayýt altýnda olduðunu söyledi. Deniz beyin psikolojisinin bozuk olduðunu hata ve hatta buna emin olduðunu ve onun adýna da çok üzüldüðünü anlattý.
MKU dediginiz... adam 6 ay boyunca 3 gunde bir KAP'a haber yolladi hisse aldigini. Burda bircok yatirimci da "Mali musavir aldiysa birsey biliyordur" diye sayfalarca hikayesini yazdi, etkilenip hissesini satmayip hisse aldi.
Halbuki adam en basindan dedigim, elinde mal patladi diye, ya da kendini akilli sanip sahtekarlikla dolu sirkete 500 bin lira daha koyup SIFIR degerde milyon lota sahip olmus, borsadan anlamayan birisi.
Bilincli yapilsin, bilincsiz yapilsin bir insanin yatirimcilari boyle etkilemekten utanmasi gerekir.
marka forumu, ansa.......1 yýldýr orada yazarým.....
orasý baþlý baþýna komedi....
dava meselesine gelince......
MARKA YATIRIM holdingin, cuma günü saat 20.33 te yaptýðý KAP bildiriminde bahsedilen KÝÞÝ, bizzat ben oluyorum.....
BORSA TARÝHÝNDE ÝLK KEZ, BÝR KÝÞÝYE DAVA AÇILDI.....
sonucunu göreceðiz hep beraber......
60 bin lira hikayesini orda yazmýþtýk, merak eden okur.
Vay vay vay. Dustu takkeleriniz hepinizin.
250bin lotun virman tarihi nedir? Nerden nereye oldu? Yazýn da araþtýralým. Varsa bi numara çýksýn ortaya...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri