ben sattım çıktım.hayırlısı olur inşallah.kalanlara bol şans YTD.
Printable View
ben sattım çıktım.hayırlısı olur inşallah.kalanlara bol şans YTD.
akşam tavandan kapatacam der gibi bir hali var
6 liradayken de çirkef bir tahtadaydın şimdi de mal toplayarak yukarı gidiyor 10K-20K ile -%10 düşüyor ne yapıyor bunlar sarhoş kafayla mı tahta yapıyorlar yapacağınız işin t.. a.....k. yım
son devre kesicisinde baktım kalın lot satış da yok görünen şu panik yaptırıyor
https://invst.ly/8v-b0
yap şunu bakalım nasıl speksin
dostum ben de az var sende derinlik var çok az satışla eksi ama hemen toparlıyor ky orada satar mı diye bekliyor ayıp ya
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
güncel nasıl takas
ben imkan kısıtlı olsa sizden saklamam
Sabah satanlar hariç iş yatırım satıcı diğerleri topluyor
yatırım tavsiyesi değildir
Ha gayret tavana 66 bin lot kaldı
asıl d*****n kuyruğu yarın kopar bugün alanlar yarın satmak isteyecek o satışlar karşılanacakmı yeni giren kurumların hedefi yarın belli olur
Bugün alan yarın satamaz...
Tavana 53 bin kaldı
bugün al yarın satsa sattıktan sonra neden 2 gün sonra alınıyor ozaman ? para hesabına geçtiği vakit keş para isteniyor öyle değilmi ?
Milyon lot alındı 32 bin daha alınırsa tavan olcak
biraz daha ıkınsa
yarın satamazdan kastım o değil eğer satarsa 2 gün boyunca alım yapamayacak kağıtta elbet vardır bi düşündükleri ama hemen kusucaklarını sanmıyorum şahsi düşüncemdir asla ytd...
Tavandan bile bu kadar alınıyorsa yarın yön yine yukarı olabilir ama bende cesaret kalmamış göz göre göre %40 kazanmak binde bir olurdu ve şuan %40 yaptı yarında yüksek açarsa şaşmam
Elinde olana bol kazançlar
az daha
Üstad keşke %50 yapsakta satsak gelmesek bidaha :))
21 den alan arkadaşı tebrik ediyorum iyi kazandı ayrıyeten cesaretinden dolayıda 2 kez kutluyorum :bravo: heyecanlı gündü
çok tehlikeli bir hisse uzak durmak gerek kazananada helal olsun.
Tabanı seyrediyordum bozulacak diye son 100bin lotta 200lotluk emir yolladım daha fazlasına gözüm kesmedi kaybedersek 3 kuruş para dedim. bugünlük %49 gibi duruyor kar bakalım yarın ola hayrola :)
Hisseyide 5,30lardan beri takip ediyordum 7,50 falandı sanıyorum alayım almayayım diye tereddütteydim en kötü 10-11 aralığında satarım diyordum ozaman alıp satsam üzülürdüm belkide sonraki harekete. O zaman 10k almak gözüme çok rahat geliyorken şimdi 200lotu korkarak aldık:)
Umarım yarın satış fırsatı verir zira bu kadar göstere göstere tavana gitmesi, mal vermesi ve gün içinde alınan malın aynı gün satılamaz olması kötü koktuğu için almadım. Acizane tavsiyem yarın için kanaatkar olmak en iyi fikir olabilir. Bunca yıldır o kadar dalga dümen gördük ki sadece dostça uyarma gereği benimkisi. İyi akşamlar herkese ...
Az aldım bu da benden olsun
http://www.resimag.com/p1/bc770109aa.png
1 aylık maaşım
satıştan 1000 liralık alayım dedim 10 lot yazdim almadi 20 lot yazdim yine bakiyeninz yetersiz dedu durdu1lot bile banka bakiyeniz yetersiz dedi durdu neden ?? bankadan alış yazdim
Yukarıdaki mesajım patent vekiline yazılmıştır. Umarım cevap verir. Hisse taban taban giderken hisseyi övüyordu.tavan olunca elindeki hisseyi sattı. Fikirleri anında değişmiş. Spek olabilir mi
Yarın yüzde 7 ile 12 arası eksi Acar. Sonrası me olacak soru bu. Tabandan 700.000 işlem oldu. Alanlar yarın satmaya çalışacak. Bunu karşılayacak kadar Yeni alıcı gelecek mi hiç sanmıyorum. Gelirse zaten yine yukarı kopar gider.