Sayfa 141/462 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 3693 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. ben sattım çıktım.hayırlısı olur inşallah.kalanlara bol şans YTD.

2. akşam tavandan kapatacam der gibi bir hali var

6 liradayken de çirkef bir tahtadaydın şimdi de mal toplayarak yukarı gidiyor 10K-20K ile -%10 düşüyor ne yapıyor bunlar sarhoş kafayla mı tahta yapıyorlar yapacağınız işin t.. a.....k. yım
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

son devre kesicisinde baktım kalın lot satış da yok görünen şu panik yaptırıyor
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

https://invst.ly/8v-b0
    yap şunu bakalım nasıl speksin

6.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    son devre kesicisinde baktım kalın lot satış da yok görünen şu panik yaptırıyor
    Mal toplamak için süründürüyorlar... Lot az maliyetler yüksek... yön yukarı bence

yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by desenat Yazıyı Oku
    Mal toplamak için süründürüyorlar... Lot az maliyetler yüksek... yön yukarı bence

yatırım tavsiyesi değildir
    dostum ben de az var sende derinlik var çok az satışla eksi ama hemen toparlıyor ky orada satar mı diye bekliyor ayıp ya

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    meksa ile invest almış bekliyor

Sayfa 141/462 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •