Sayfa 144/462 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
Arama sonucu : 3696 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. Tavandan bile bu kadar alınıyorsa yarın yön yine yukarı olabilir ama bende cesaret kalmamış göz göre göre %40 kazanmak binde bir olurdu ve şuan %40 yaptı yarında yüksek açarsa şaşmam
    Elinde olana bol kazançlar
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    biraz daha ıkınsa

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    az daha

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

3.  Alıntı Originally Posted by sweetone Yazıyı Oku
    yarın satamazdan kastım o değil eğer satarsa 2 gün boyunca alım yapamayacak kağıtta elbet vardır bi düşündükleri ama hemen kusucaklarını sanmıyorum şahsi düşüncemdir asla ytd...
    Örneğin bugün dipten aldın yarın yüksekten sattın iki gün boyunca almasan nolur usta %50 kazandıktan sonra dinlenirsin
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

4. Üstad keşke %50 yapsakta satsak gelmesek bidaha )

5. 21 den alan arkadaşı tebrik ediyorum iyi kazandı ayrıyeten cesaretinden dolayıda 2 kez kutluyorum heyecanlı gündü

Alıntı Originally Posted by kaynakç Yazıyı Oku
    Taban bozulacak
    Bunu yazdıktan sonra boşta olan paramla 10 adet aldım. 😀 çok pis zengin olcam

7.  Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    21 den alan arkadaşı tebrik ediyorum iyi kazandı ayrıyeten cesaretinden dolayıda 2 kez kutluyorum heyecanlı gündü
    borsa hayatım günlük kar rekorum ... Allah herkese nasip etsin... önemli olan doğru yerden almak... yarında gideri var gibi 1 milyon civarı alım oldu...

8. çok tehlikeli bir hisse uzak durmak gerek kazananada helal olsun.

Sayfa 144/462 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •