Çok zor gibi. 118.450 civarında açılış makul.
Printable View
iyide arada düzeltme yapar diye bakmıştık, düzeltme rallisi , yoksa 2018 yılı net olarak düşüşle biten bir yıl olacağı tahminlerimiz tutar, ama hiç arada doğru dürüst düzltme olmazmı ya, dow bile epey 24-25 bin arası gitti geldi, şimdi yeni diplere giderse düztmesi bitmiş olacak, bist ne yaptı?, hiç düzeltmeye benzer bişey olmadı...YTD...
Sn Ariston öyle düşün me
Bu memleketin insanının gönlü geniş dir kimseye yük olmasın Allah sağlıklı uzun ömür versin yalnız şirket fikri ilginç
https://imgrosetta.mynet.com.tr/file...2/728xauto.jpg
Amerikanın sesi...
Washington Enstitüsü'ndeki panelde konuşan uzmanlar, seçimin en büyük sürprizinin MHP’nin performansı olduğu noktasında birleşirken, parlamentoda geniş bir temsil yapısı oluşmasını olumlu bir gelişme şeklinde yorumladı
http://www.mynet.com/haber/dunya/tbm...isme-4230054-1
İklimler de iyice kafayı yedi .
Dünyanın sonu mu geliyor Ne ?
Bi düşmeye görsün insan. Valla Allah istemedi mi evrenin tüm güçleri aleyhine çalışıyor. Bana bir çok insan abi bu borsa bilginle batmayı bırak nasıl kaybedebiliyorsun onu da anlamadık demişti. O kişilere de yazdım. Ben bile nasıl oldu anlamadım. Sanki göklerden gelen bi emir vardı. Tıpkı bu akşam olduğu gibi. Ne mi oldu bu akşam. Son çare olarak aldığım 200 lira ile şimdiye kadar hiç oynamadığım iddiayı 1 haftadır küçük meblağlar ile oynuyordum. Her gün 5-20 lira arasında süpriz kuponlar yaptım. Genelde dünya kupası maçları tutuyor diğer zıttırı maçlardan kaybediyordum. Bugün az maç vardı. 4 dünya kupası 1 tane zıttırı maç. Almanya maçına 0-1 oynadım tuttu. Meksika isvec 0-2 oynadım tuttu. Brezilya skor 0-2 oynadım tuttu. Zıttırı maç az önce bitti. O da tuttu. Tutmayan isviçre kostarika maçı skor 2-1 oynamıştım. 90+3 te bans göre dışarda olan faule hakem penaltı çaldı. Penaltı vuruşu direğe çarptıktan sonra kalecinin kafasına çarpıp gol oldu maç 2-2 bitti. Tam 45 bin lira yattı. Beni o para da kurtarmazdı gerçi ama belki bi şekilde orda burda artırma şansım olurdu. Kısaca o ilahi güç istemeyince insan kıçını da yırtsa olmuyormuş.
Spek kardeş durumunu az buçuk biliyorum bir planın varmı ? Yani iş yada ilerki hayat için
Turizm acentasi olan yokmu aramizda.
Seni hakem yakmış reis
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah Çin Yuanı değer kaybetti deniyordu.
Aslında çok dar aralıkta oynayan USD ye fikslenmiş bir kur gibi. Çok yüksek kaldıraçlar vardır, ufak bir değişim çok daha büyük dalgalanmaları tetiklyebilir.
Geçmiş olsun ustam olay dediğin gibi birşey sanırım. Inş senin de güldüğün günler gelir.
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Internet arada gidip geliyor, yağmur vs etkilemiş olabilir.
Haydi iyi geceler herkese.
Zekatı birini zengin edecek şekilde veremezsiniz, nisap miktarını (zekat verilmesi gereken miktar 80 gr altın tutarı) geçmeyecek şekilde pay edilip dağıtılır, Birde kaç yaşındasınız bilmiyorum ama evlenmeyi tekrar denemelisiniz, hayat yalnız çekilmez, Yalnız viopta yazan çok bekar var galiba...
geçmiş olsun speksavar kardeş. inan çok üzüldüm.
Ariston abi seni örgütlensekte CB yardımcısı, bakan vs. yapsak.
Nasıl olur?
Hulki Cevizoğlu;
"Bugün Atatürk dirilse gelse CHPnin başına geçse ya da başka bir parti kursa bundan daha fazla oy alamaz. Daha önce de söyledim. Hz. Muhammed, İslamiyetin peygamberi, peygamberimiz bugün dirilip gelse parti kursa Erdoğandan daha yüksek oy alamaz." diye konuştu
Bu söz doğru olabilir de "Atatürk'ü severim ama 'Hesap ortada' PKK'ya oy vereceğim." diyen insanların olduğu sapık bir dünyada yaşadığımız da doğru..
Sen HDP terörist değil diyorsun,
HDP de PKK terörist değildir diyor,
PKK da terörü ben değil TAK yapıyor diyor...
Suç *** olmuş kimse üstüne almıyor.......
Meclisdeki partiler birbirlerini PKK'ya destekle suçluyorlar sanırsın ki hemen yarın ilk işleri PKK'nın meclisdeki uzantısını kapatmak olacak bundan kaçanı da vatan haini ilan edecekler.......
Ama gel gör ki biri bile HDP'i kapatacağız demiyor diyemiyor...
Seçmenleri de bu partilere Niçin? diye sormuyor ama sosyal medya da birbirlerine laf sokmak için yarışıyorlar...
Biraz karışık durum akıl yürütürsem zekat verilecek olan şey ihtiyaç olmayan, kenarda bir yıl beklemiş olan maldan verilir, zekatı alan kişi zekat verme yükümlülüğüne girmeden evini almalıdır, (nakitin üzerinden bir yıl geçmeden ) ev ihtiyaçtır çünkü, evi aldıktan sonra da o şahısa zekat verilemez,
Bu başlığı şu anda 15 kişi okumaktadır. (4 üye ve 11 ziyaretçi)
guneysu, Ebrar, METEPOSTA, thebigshort
:28::28:
http://www.ensonhaber.com/sonar-bask...iraf-etti.html
kızmak , hakaret yok.. yorumsuz
Bir sonraki durak banglades etiyopya olcak
Hele bi reis fayizlari indirelim demeye baslasin
Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde OHAL'in uzatılmaması yönünde mutabakata varıldığı kaydedild- Sabah
https://imgrosetta.mynet.com.tr/file...13-640x320.jpg
TURİST adım atmaya başladı dolandırıcılar ceplerini doldurmaya başladı
Atatürk Havalimanı’ndan Kozyatağı’na giden Fransız turistten tam 1500 TL ücret alındı. Turisti taşıyan şirket, 'hizmetlerinin VIP olduğunu' iddia ederek faturayı savunurken turistin gidiş-dönüş biletinin 1800 lira olduğu öğrenildi.
http://www.mynet.com/haber/guncel/fr...lira-4230514-1
ŞİRKETİN FATURAYI YORUMU: NORMAL, BENİM O GÜN BAŞKA KAZANCIM OLMUYOR
Cumhuriyet'ten Mehmet Kızmaz, Fransız turistin yaşadıklarının ardından ilk önce 1500 TL’lik faturayı kesen acenteyle konuştu. Şirketten bir kişi 'taşımacılıklarının özel VIP tarzında olduğunu, müşterilerine çift yönlü bir hizmet verdiklerini' belirterek faturayı savundu. Faturayı savunan kişi, havalimanında kendi firmaları gibi 25-30 firmanın daha olduğunu ve tümünde de bu ücretten hizmet verildiğini öne sürdü.