Sayfa 134/1223 İlkİlk ... 34841241321331341351361441842346341134 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Aristo’n abi yanlış hatırlamıyorsam 1 bin tl aidattan bahşediyordun geçen sana bir Öner’i vereyim o paraya kuş adasında 3 katlı eşyalı villalar var abi 😬😬 hemde güzel villalar dökük değil bilgine
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İthalatı yapılan 1882 kalem hammadede gümrük vergileri kaldırılmış.
    Türkiyede üretimi olmayan 1882 adet ham mddede gümrük vergileri sıfırlandı diyor haberde

http://www.posta.com.tr/1882-adet-ha...rlandi-2018095

3.  Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    Conilerle bundan sonra ortaklaşa büyük işler yapıcaz görünüyor,
    Conilerin sağı solu belli değil. Trump kendi yönetemediği gibi, sürekli kadroyu da değiştiriyor. Yönetim boşluğu bariz. Birçok kurum arası uyum yok. Trump birşey diyor, dışişleri başka birşey. Hatta kendi sözcüsü apayrı birşey. Kara çocuğu sevmezdim ama bu rahmet okutuyor ona.

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İthalatı yapılan 1882 kalem hammadede gümrük vergileri kaldırılmış.
    Ohhhh. Fare delikten geçemeyince kuyruguna kabak bağlarmış.

5.  Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    Türkiyede üretimi olmayan 1882 adet ham mddede gümrük vergileri sıfırlandı diyor haberde

http://www.posta.com.tr/1882-adet-ha...rlandi-2018095
    Aynı şey ağam. Üretimi olmayıp sanayicinin yurt dışından aldığı. İthal etmek diyince irrite edici oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Aristo’n abi sigara kullanıyormuşun ? Buradan bakınca sigara alkol tarzı alışkanlıklarının olduğunu düşünmüyorum
    Sigara 33 yaşına kadar içmedim. Sonra bir proje çok riskli olmaya başladı, çok para yatırılmış, bir yerde tıkanıyor, ayrılıp gitsem para çöp olacak o kadar eleman alınmış vs. O sırada bir sigara içi filan derken alışkanlık oldu. Yöneticim sen akşamları bir parmak viski iç takma bu kadar diyordu.

Evliyken eşim çok içiyordu, Bir ara bıraktım yine bu sefer Azerbaycan'da yine stresli çalışma oldu tekrar başladım.

Aslen kaygılandığım konuların %1 i bile beni ilgilendirmiyor, hep başkaları. Test etmişlerdi başkalarını çok düşünüyormuşum. Aslen direkt kendini düşünmen lazım yapamıyorum.

Bir ara yine bırakayım diyorum, faydası az zararı çok bir şey.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by SEDOLANDS Yazıyı Oku
    Borsa sever arkadaşlar ben emekli olup mersine yerleştim . Mersin de yaşayan mesaj yazarsa bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum.
    Var mı mersin, adana civarı kimse çevrede kimse yok borsayla ilgilenen hissenete esir olduk [emoji3]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Aristo’n abi yanlış hatırlamıyorsam 1 bin tl aidattan bahşediyordun geçen sana bir Öner’i vereyim o paraya kuş adasında 3 katlı eşyalı villalar var abi ���� hemde güzel villalar dökük değil bilgine
    Satacağım evi. Fakat tam karar veriyorum duvardan vs ses geliyor.

Bana evi satan kişi bu evden zengin olup çıkacaksın demişti, kime kendi oturduğu evi satsa çok zengin olmuş.

Benim harcamalarım gelirden bağımsız aslında. Çocukluktan gelen alışkanlık. Fazlasını verdim millete.

Bir ara tüm malını mülkünü ver bir fakire onun vereceği zekat ile geçin dedim, fakat insanlar çok nankör.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 134/1223 İlkİlk ... 34841241321331341351361441842346341134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •