Aristo’n abi yanlış hatırlamıyorsam 1 bin tl aidattan bahşediyordun geçen sana bir Öner’i vereyim o paraya kuş adasında 3 katlı eşyalı villalar var abi 😬😬 hemde güzel villalar dökük değil bilgine
Aristo’n abi yanlış hatırlamıyorsam 1 bin tl aidattan bahşediyordun geçen sana bir Öner’i vereyim o paraya kuş adasında 3 katlı eşyalı villalar var abi 😬😬 hemde güzel villalar dökük değil bilgine
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Satacağım evi. Fakat tam karar veriyorum duvardan vs ses geliyor.
Bana evi satan kişi bu evden zengin olup çıkacaksın demişti, kime kendi oturduğu evi satsa çok zengin olmuş.
Benim harcamalarım gelirden bağımsız aslında. Çocukluktan gelen alışkanlık. Fazlasını verdim millete.
Bir ara tüm malını mülkünü ver bir fakire onun vereceği zekat ile geçin dedim, fakat insanlar çok nankör.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Zekatı birini zengin edecek şekilde veremezsiniz, nisap miktarını (zekat verilmesi gereken miktar 80 gr altın tutarı) geçmeyecek şekilde pay edilip dağıtılır, Birde kaç yaşındasınız bilmiyorum ama evlenmeyi tekrar denemelisiniz, hayat yalnız çekilmez, Yalnız viopta yazan çok bekar var galiba...
Biraz karışık durum akıl yürütürsem zekat verilecek olan şey ihtiyaç olmayan, kenarda bir yıl beklemiş olan maldan verilir, zekatı alan kişi zekat verme yükümlülüğüne girmeden evini almalıdır, (nakitin üzerinden bir yıl geçmeden ) ev ihtiyaçtır çünkü, evi aldıktan sonra da o şahısa zekat verilemez,
Yer İmleri