Artan

112,20 10 14:03
577.500,00 10 13:55
26,92 9.97 14:03
165,40 9.97 14:02
20,98 9.96 14:03
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 14:03
129,10 -9.97 14:03
36,00 -9.95 13:55
4,82 -9.91 14:03
323,25 -7.71 14:03
Azalan Hisseler

İşlem

6.258.205.309,00 14:03
4.903.813.493,55 14:03
4.864.726.219,35 14:03
4.742.909.467,93 14:03
4.611.195.991,10 14:03
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Aristo’n abi yanlış hatırlamıyorsam 1 bin tl aidattan bahşediyordun geçen sana bir Öner’i vereyim o paraya kuş adasında 3 katlı eşyalı villalar var abi 😬😬 hemde güzel villalar dökük değil bilgine
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Aristo’n abi yanlış hatırlamıyorsam 1 bin tl aidattan bahşediyordun geçen sana bir Öner’i vereyim o paraya kuş adasında 3 katlı eşyalı villalar var abi ���� hemde güzel villalar dökük değil bilgine
    Satacağım evi. Fakat tam karar veriyorum duvardan vs ses geliyor.

Bana evi satan kişi bu evden zengin olup çıkacaksın demişti, kime kendi oturduğu evi satsa çok zengin olmuş.

Benim harcamalarım gelirden bağımsız aslında. Çocukluktan gelen alışkanlık. Fazlasını verdim millete.

Bir ara tüm malını mülkünü ver bir fakire onun vereceği zekat ile geçin dedim, fakat insanlar çok nankör.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

Bana evi satan kişi bu evden zengin olup çıkacaksın demişti, kime kendi oturduğu evi satsa çok zengin olmuş.

Benim harcamalarım gelirden bağımsız aslında. Çocukluktan gelen alışkanlık. Fazlasını verdim millete.

Bir ara tüm malını mülkünü ver bir fakire onun vereceği zekat ile geçin dedim, fakat insanlar çok nankör.
    Valla abi bence sat geç 1 bin tl aidat çok abi ben 1 bin tl ye havuzlu Bahçeli 3 katlı villada kalıyorum 👍

Otopark sorunuda olmuyor bahçeye garaja 😎

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

Zekatı birini zengin edecek şekilde veremezsiniz, nisap miktarını (zekat verilmesi gereken miktar 80 gr altın tutarı) geçmeyecek şekilde pay edilip dağıtılır, Birde kaç yaşındasınız bilmiyorum ama evlenmeyi tekrar denemelisiniz, hayat yalnız çekilmez, Yalnız viopta yazan çok bekar var galiba...

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Zekatı birini zengin edecek şekilde veremezsiniz, nisap miktarını (zekat verilmesi gereken miktar 80 gr altın tutarı) geçmeyecek şekilde pay edilip dağıtılır, Birde kaç yaşındasınız bilmiyorum ama evlenmeyi tekrar denemelisiniz, hayat yalnız çekilmez, Yalnız viopta yazan çok bekar var galiba...
    niğdeliler birleşiyor koylulerinden evi olmayana 2+1 daire alıyorlarmiş zekatlarıyla istanbulda . adam da kiradan kurtuluyormuş

aslı var mı ?
    boyle bir şey olur mu ?

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    niğdeliler birleşiyor koylulerinden evi olmayana 2+1 daire alıyorlarmiş zekatlarıyla istanbulda . adam da kiradan kurtuluyormuş

aslı var mı ?
    boyle bir şey olur mu ?
    Biraz karışık durum akıl yürütürsem zekat verilecek olan şey ihtiyaç olmayan, kenarda bir yıl beklemiş olan maldan verilir, zekatı alan kişi zekat verme yükümlülüğüne girmeden evini almalıdır, (nakitin üzerinden bir yıl geçmeden ) ev ihtiyaçtır çünkü, evi aldıktan sonra da o şahısa zekat verilemez,

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Aristoâ€â•n abi yanlış hatırlamıyorsam 1 bin tl aidattan bahşediyordun geçen sana bir Önerâ€â•i vereyim o paraya kuş adasında 3 katlı eşyalı villalar var abi ���� hemde güzel villalar dökük değil bilgine
    Orada görmek istemediğim kişiler var. Kuşadası'nda 2 sitede birer daire vardı. Boşanırken verdim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Orada görmek istemediğim kişiler var. Kuşadasında 2 sitede birer daire vardı. Boşanırken verdim.
    Balıkesir Burhaniye altınoluk Akçay da o paralar abi
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •