sağol sevgili kardeşim.800 lot daha overall um arttı bugün.Bunlarla yatırımcı mantığıyla değil vurkaç la ilerleyeceğiz.3-5 kademe gerekirse yukardan da alırım birgün patlatırsa yukarıya.
.
Syg
Printable View
Onun bunun çocuğu façan yemedi nasıl döndün değil mi?Geleceksin babanın beklediği yere.......
Münasip yerlerinde sakladığın dolarlar 3 ayda %10 daha arttı güççük turgut.Söke söke alacağız hakkımız olanı.Mayıs sonu haziran başı olmazsa ekim-kasım 2022 bir yere gitmeye niyetimiz yok.
Bir bilenin dediği gibi maaşı şerefinden daha yüksek olan ne kadar aracı kurum varsa hepsinde çöreklenmiş bunlar.Göreceksiniz dana nızın hörekesini..
3.07ye kadar basacaklar gibi gözüküyor. Tavsiye değildir.
Orayı çoğu kişi bekliyor. Bilanço sonrası düşüşten sonra da orası gelir denmişti, galiba 3.14’ten döndürdüler. (Altta grafik var.) Bence oraya gelmeden döndürmeleri en yüksek ihtimal. İkinci ihtimal ise oraya kadar düşürüp orada bekleyenlere malı teslim edip daha da basmak (Kabus senaryosu). Sizin dediğiniz bence üçüncü sırada gibi. Ama belli de olmaz. Kişisel görüşümdür asla YTD.
https://twitter.com/yakupekenoglu/st...QgAPYtHiVFmSoQ
Yatırım fonlarının satışı durmadan bir halt olmaz bundan. Onları takip etmek lazım..yani kaç oldu bilmiyorum yatırım fonları çıkarıp çıkarıp aşağı basiyor. Hisse de istediği gibi at koşturuyorlar. Karşılarında kimse yok. Gerçi birlikte hareket ediyorlardır diye düşünüyorum. Bencede sayın meteor 78 in dedigi gibi ya buralardan dönecek. Ya da daha aşağılari... İlla ki bir bahane bulurlar.gidip de destekten milleti mallandirmazlar.
Doğan holding den Karel yatırımın dan sonra gsd holding e yatırım yapmasını bekliyorum... İki tane ........ ........ Güçleri birleştirdi mi. Bu milletin .......... ........
Peki eğer silopi elektriğin halka arzdan gsdho nun elindeki hisselerden 35 milyon dolar gelir beklentisi varsa, Gsdho yönetimi yüksek oranda halka açık olan Gsdho ya bu hisseleri neden 80 milyon dolardan satın aldırmış.
Bu durum Gsdho kaynağının Park holdine aktarılmış olduğu yorumu üretmez mi? Ve borsada halka açık şirkete şişik fşyattan varlık aldırarak, aradaki 45 milyon dolarlık farkı birileri kırıltırmıştır olayını akla getirmez mi?
35 milyon dolar oradan alacak, 30 milyon dolar da halka arz olmayacaksa eldeki hisselerin o fiyata satış hakkı. Bunlar Gsdho’nun beklentisi değil, kaldı ki oraya minimum diye de yazmışım. Silopi bu sene için hesapladığım gibi her sene 100 milyon dolar üstü favök getirir / getirecek ise zaten 300 milyon dolara halka arz edilmez. (Eğer devlet son düzenleme ile kar marjlarını kısıtlamasa bu sene için favök 150-200 milyon dolar arası olurdu.)
Malı,mala en üst gördüğü yerden verdik.Şimdi karganın gak diyip peyniri düşürmesini bekleyen tilki misali bekliyoruz.Vals yeni başladı.
Bank-of ve Info şimdiden -1.5 milyon. Bunlar geri dönüp alması lazım. Fonlar ve bıyıklı yabancı .iç ediyor
Pistte dans var dediler geldik.
Genelde yönetim kurulu üyeleri, aracı kurumlar ve yabancılar ile dansı severim.
Favorim lambada.
Millet yorulunca ben genelde piste çıkarım.
Bunu tuttum,hoşgeldin essahtan yorulmuştuk ki tekstilbank bunlarda iken gsdho 0,33 TL ve tekstilbank 0,44 ten beri çaça yaparım güççük durgut ile.
Kağıt simitçi kağıdı olmuş.
Bu kağıtla bırakın dans etmeyi piste bile çıkılmaz..
Harcanan zamana yazık..
Baltic Supramax 2755.00 -53.00 -1.89% - - - 20.31% 04/01
Baltic Handysize 1695.00 -40.00 -2.31% - - - 15.62% 04/01
Supramax endeksini 11 ile Handysize endeksini 18 ile çarparak dolar bazında yaklaşık günlük kiralar bulunabilir. Mayıs vadeliye göre Supramax’ta yukarı 1000 dolar civarı marj var, Handysize’da ise spot ve Mayıs vadeli birbirine çok yakın. 5+2 gemiden elde edilen günlük denizcilik net karı ise 115 bin dolar civarında. Buna ve vadeli fiyatlara göre 2. çeyrekte 10+ milyon dolarlık denizcilik karı beklentisine devam denilebilir.
Genel kurul yaptımı bu sene ?
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen sene genel kurul Mayıs sonu yapılmış. 27 Mayıs di yanlış hatirlamiyorsam. Normalde genel kurul için en geç ne kadar süre önce haber vermesi gerekiyor bilmiyorum ama...
Geçen sene 2 Nisan’da genel kurul için kap gelmiş. Muhtemelen haftaya belli olur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/923005
Deva genel kurulda bir arkadaş küçük yatırımcı adına çok güzel konuşmuş. Keşke bizim genel kurulda da biri bu şekilde farkındalık yaratsa.
Deva’nın yatırımcı ilişkileri için genellikle şirket sırrı ifadesini kullandığı ve imtiyazlı paylarda temettü ayrımı olduğu biliniyor. Bizim yatırımcı ilişkilerinin nasıl olduğunu pek bilmiyorum ama en azından yazılı yatırımcı sunumu var. Bizde olması gerekenler ya hisse geri alımı yapılması ya temettü ödenmesi. (Benim tercihim hisse geri alımı olurdu 45 milyon lotu 5 ortalama ile alacağım dese 225 milyon TL eder ve sene sonu 8-10 TL’lik defter değerine göre çok ucuza almış olur. Bir önceki geri alımdan alınan lotları da karlı bir şekilde sattılar diye biliyorum.) Bir de analist sunumu falan yapsalar on numara olur da bunu her şirket yapmıyor nedense. Bist 100’e girmemiz şerefine bir analist sunumu patlatsalar, aracı kurumlar da eşek değil ya bu temel verilerle onlar da yüksek hedef fiyatla al önerisi vermek zorunda kalırlar.
İndes de benzer bir olay yaşattı yatırımcılarına. Yatırımcısına 48 kuruş , imtiyazlı paylara 9,5 TL. Hisse bu karar sonrasinda aşağı doğru tepki verdi. Fiyatın buralar da olması güzel bir temettü veya geri alım kararı beklentisi oluşturmuyor benim için. Öyle bir karar alacak olsalardı az yada çok fiyata yansıtırlar di bence. Orta uzun vade herkes kazanır az yada çok. Ama malesef her türlü ..neligi yapacaklarıni düşünüyorum. Nedeni ise şu an ki fiyatı ve geçmiş yıl performanslari..
Teşekkürler hocam, bilgilendirme icinSM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galiba yine Çin kaynaklı (bir tweette görmüştüm ama şimdi bulamadım), küçük düzeltme var. Geçtiğimiz yılda daha belirgin olmak üzere son üç yılda da benzer bir durum varmış.
https://twitter.com/ed_fin/status/15...m5l6CrBdeULiZw
Gsd Holding Hisse Yorumu | Yunus Şahin Yorumluyor! | İnfo Yatırım
https://youtu.be/x7cTgnyNzgw
200 milyon TL üstü çeyreklik net kar ve mevcut fiyatla 2 F/K altı olur demiş. Zaten şu anda gyo ve girişim sermayesi hisseleri hariç mevcut finansallarla en ucuz Bist 100 hissesi. 1. çeyrek bilançosu sonrası iyice ucuzlayacağız.
https://twitter.com/fintables/status...hd2734b6ebEhw_
Baz senaryoda (base case) 2024 sonuna kadar şimdiki gibi oldukça yüksek ama mevsimsel etkiler hariç stabil navlun fiyatları olur, yüksek senaryo: süper döngü (high case: super-cycle) olursa navlun fiyatları uçuşa geçer.
https://twitter.com/jhannisdahl/stat...fhd2734b6ebEhw
Ha seni göreyim tahtası olmayan tahtacı hergün böyle karanlık odada kırdr kıçını.3.2x lerden geçen hafta aldıklarımızı yine verdik eline 3.38 lerden ve aldık aşağıdan.Sen olmazsan bizim bebeler aç kalacak mübarek Ramazan ayında.Yarın dört gözle hangi kırıklıkların varsa sergilemeni bekliyoruz.:wave::)
Gselman bu hisse aslında trade için pek uygun değil. Sanırım senin bu hissede satıp alamadığın bir durum oldu yüksekten almak zorunda kaldın
.
Sn Kaan100,
.
Bu forum sayfasındaki Güççük durgutun ayakçısını merak ediyor ve kim olduğunu bulmaya çalışıyordum da sen kendini ele verdin.Sen Küçükyalı daki holding mekezinde operasyon odasındaki kurum ordinolarını toplayan ayakçı şahıssın sanırım. Yalnız çalıştığım 4 kurum var sen ikisini bulmuşsun,duruma göre 3 ünden satar 1 inden alırım ya da tam tersi olur.Dersine iyi çalış durgut eksik işi sevmez MKK ya müracat et ordan dökümümü verirler zaten firmanın yatırımcı ilişkileri sayesinde..
.
Sana kolay gelsin.
.
Syg