Bunu tuttum,hoşgeldin essahtan yorulmuştuk ki tekstilbank bunlarda iken gsdho 0,33 TL ve tekstilbank 0,44 ten beri çaça yaparım güççük durgut ile.
Bunu tuttum,hoşgeldin essahtan yorulmuştuk ki tekstilbank bunlarda iken gsdho 0,33 TL ve tekstilbank 0,44 ten beri çaça yaparım güççük durgut ile.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Kağıt simitçi kağıdı olmuş.
Bu kağıtla bırakın dans etmeyi piste bile çıkılmaz..
Harcanan zamana yazık..
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Baltic Supramax 2755.00 -53.00 -1.89% - - - 20.31% 04/01
Baltic Handysize 1695.00 -40.00 -2.31% - - - 15.62% 04/01
Supramax endeksini 11 ile Handysize endeksini 18 ile çarparak dolar bazında yaklaşık günlük kiralar bulunabilir. Mayıs vadeliye göre Supramax’ta yukarı 1000 dolar civarı marj var, Handysize’da ise spot ve Mayıs vadeli birbirine çok yakın. 5+2 gemiden elde edilen günlük denizcilik net karı ise 115 bin dolar civarında. Buna ve vadeli fiyatlara göre 2. çeyrekte 10+ milyon dolarlık denizcilik karı beklentisine devam denilebilir.
Genel kurul yaptımı bu sene ?
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri