İlk kez dolar mı tl mi diye bu kadar ikileme düştüm sanki artık hiç bir koşulda faiz artmıyacak gibi bir düşünce beynimi kemirmeye başladı
yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
İlk kez dolar mı tl mi diye bu kadar ikileme düştüm sanki artık hiç bir koşulda faiz artmıyacak gibi bir düşünce beynimi kemirmeye başladı
yatırım tavsiyesi değildir
Sorun yok, ben hala Gökçeğin 30 milyar dolarını bekliyorum..:)
Alıntı:
Gökçek: 24 Haziran'dan sonra piyasaya 30 milyar dolar pompalayınca görün gümbürtüyü
Dolar, 4.80 seviyelerinde rekor üstüne rekor kırarken eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten ilginç bir iddia geldi. Gökçek'e göre 24 Haziran'daki seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan kazanacak ve piyasaya 30 milyar dolar 'pompalanacak.'
Gökçek, sosyal medya hesabı Twitter'da 'ABD'nin doları yükselttiğini' söylerken vatandaşların 24 Haziran'daki seçime kadar sabretmesini istedi. Gökçek ayrıca "24 Haziran'dan sonra piyasaya 30 milyar dolar pompalayınca seyreyleyin gümbürtüyü. Dolar tepetaklak düşecek inşallah. O dolar tüccarlarının halini birlikte göreceğiz. Hele cumhurbaşkanımızı yüzde 55-60'la seçelim göreceksiniz sonuçları inşallah" diye yazdı.
2001 de ki kriz de devletin borçluluğu yüzünden yaşanmıştı.
devlet benzinin litresine 2.5 tl özel tüketim koydu kaynak yarattı...
Günümüzde ki sorun özel sektör kaynaklı diyeceğim
ancak özel sektöre kim neden zamanında uyarıda bulunmadı
uyarı da bulunduysa neden zamanın da yaptırım uygulamadı...
hepsi soru işareti..
bu günlerin geleceğini söyleyen insanlar tv lerde boy boy çıkıp söyledi...
Bir diğer ipin uçunu kaçırdığımız konu aşırı lüks tüketim.
iyi kalite bir alman arabası 150k euro ve üzeri
her sene yenisi ile değiştirdiler
cep ,bilgisayar elektrik elektronik malz.
vahşice lüks tüketim arzumuz cari açığında beraberinde getirdi.
cadde de görüyorum gençecik genç kız elinde 7bin lik cep telefonu kolunda 3bin dolarlık çanta
son model lüks arabasına biniyor .
Tamam zengin dir biner alır.
Ancak zengin olmayan insanlarda lüks tüketim aşırı seviye de
Reisi 55-60 la seçemedik ki..Ondan da hali ile gelmedi dolarlar :oleyo: