Doge 4 nala gidiyor
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Doge 4 nala gidiyor
Doge a bu grafigi gorunce girdim.
https://i.hizliresim.com/ZOG7JV.jpg
3 hafta oluyor.
Son zirve 175
Simdi 64 gibi
Benim hedef 120 uzeri yavas yavas verecegim.
Ama kimi adresler.
1 dolar hedefi veriyor.
Bu 120 kat artis demek !!!
Olurmu bilmem..
banucann'ın seyir defteri...
https://www.rutheneum.com
... bu coin henüz piyasaya çıkmadı, 11 gün sonra
sevenleriyle buluşacak.. şimdi üye olana, hiç bir ücret ödemeden 50 adet RUTHENEUM hediye ediyor.. üye olun. takibe alın. dikkat, dikkat. :)
https://www.rutheneum.com
bak küçük sözü dinleyin :).. sadece üye olun. sayılı gün çabuk geçer, sonra ahh. vahh. etmeyin.. tıpkı bitcoin'in 2017 yılbaşındaki fiyatına bakıp, "ne bu laa.!!, lale soganı..patlar bu patlar," diyordunuz yaa.! hah işte hatırlatayım dedim. :)..
ben uye oldum banucan arkadasa tşkler burdan uye olursanız banada katkınız olur https://www.rutheneum.com/register?referral=murat
katkısı olan olmayana teşekkurler
.. referans linki vermek iyi fikir :) . alt üst yapısı güven veren, adı adresi belli. özellikle turizm ve ulaştırma alanını hedef edinmiş bu ve benzeri kripto paralar umut verici..1 ve 25 dolar arasında bir yer tutmak için azimli görünüyorlar. 1 rutheneum =1 dolar.! iyi para.
0.002(USD) ile yola çıkacaklar.. yelkenler fora. hedef 1dolar olsun. yeter de artar bile
https://play.google.com/store/apps/d...e.coinget.doge
.... doge hazır kaptırmış gidiyorken.. her yarım saatte bir kere tıklarak. kısa sürede biriktirdiginiz sadece 1Doge yi.. doge cüzdanınıza gönderen bir uygulama.. herkesin bir doge cüzdanı olmalıı.
uzun reklamlar, pop up pencereler yok.. :)
cep tlf. bir doge wallet tekrar ediyorum, doge wallet(cüzdan) yükleyin. yukarıdaki programıda indirip çalıştırın. en az 1Doge kısa sürede cüzdanda.
Sayın Banucann, boşuna insanları umutlandırmayın, bu coin bildiğiniz çöp coinlerden. Akıllılar bir de ico düzenleyip para topluyor. :kahkah: Nasıl olsa 6 Milyar adet var, bol bol dağıtırlar tabi. Benim ether cüzdanında bu türden sayısı milyonu bulan token var, hepsini satsam 1 dolar etmiyor. :)
ben direk ilk mesajla üye olmdum ve referans olayını görünce üzüldüm zira ben ve bu sayfadaki diğer kişilerin ref hakkı banucann'ındı bence lütfen bundan sonraki paylaşımlarınızda ref linkinizi paylaşınız bizimde size ufakta olsa bir katkımız olsun sevgili banucann
0,002 çok çok iyi başlangıç rakamı bencede..
Al 3-5 dolarlık at kenara dursun zarar etse ne etmese ne..ama tutar 2-3 usd olursa o zaman keyifli olur :)
Ben nihayetinde Binance'de karar kıldım bu arada..
Yarın 35 TL (Rrrrr) masraf ödeyerek paribudan btc göndereceğim
Element tablosunu oluşturan zat Mendelyef hayatta olsa bu saçma element koyin isimlerinden ötürü kendinden igrenip koyin dediniz koduk derdi. Bu madenlerin ve yatırım şeklinin ismine aldanmayin ne bilmemne madenciliği koyini ne muazzam elektirik tüketimi ne de bi üretimi var bunların bilmemne koyin urettik sattik kazandık He He
Velhasıl belki de lazimlar
Eski çağ en ilkel dönem daha mızrak felan yokkene
İnsan eli kolu ağzı dişleri ile bi keciyi koyunu zaptetemez ve olduremez idi çünki aslan Kaplan değilsin tek metod ilkel davul borazanlarla bunları takip edip korkutup uçurum kenarından kendilerini atmalarini sağlayıp et tedarikine yonelikti ilk avci donem
Bunun Finansal tezahüru
Yaşanan iki dünya savaşı müteakip orta sınıf zenginledi bunların elindende parasini alamion adam rahat iki mail iki telefon ay sonu dolgun mayiş var adamin vaktide çok ver eline önce koyin oyuncagini sonra zati hak etmediği servetini elinden alırsın herhal bi şekil nasısa bi nevi digital ortam
Bunlar demotive etmeye deyil
Amma Oldumudu da görüşürük
Elle tutulmayan hiçbişey yatirimsal degerlilikte deyildir
Yani sonradan kaybedilcek biseyin önceden yapılmasına izin de makul. Servetler çok kişi elinde toplanirsa yonetsellik zorlaşır herhal. Aslen çok risk i severim de bi tek koyinlere aklım ermio
Ondan bele yazdiydim
Sayfayı meşkul ettiysem sorry
. sayın, bir-esnaf azimle çabalaya, çabalaya, kripto coin işini çözdü.. binance, paribu, 35tl rrrr(ne demekse :).. paralar paribuda pırrr.! olmasın...
.. ben 3-5 (K) aldım. adı neydi yaa.. tantarium. yok. rutheneum. :).. çok risk çok kazanç:).. tabiki latife herkese bol kazançlar..
banucann sayesinde her coinden az az biriktirip kenara atacağız gibi görünüyor :halay:
Malum başlamak için btc'ye ihtiyacım var borsada.
Direk olarak fiziki yada digital paralar ile alım yapamıyoruz.
Mecburen paribu'dan önce btc alıp ardından bu btc'yi binance'ye transfer edeceğim, ancak saolsun paribu aldığı komisyon haricinde birde rakam farketmeksizin 35 tl ücret alıyor bu işlem için.
Alımları Bitcoin değil de Ethereum ile yaparsanız transfer ücretlerinden epey bir kazancınız olur. Eth'yi btcturk satıyor. Sırf btc'nin şu transfer ücreti kadar aldığım coin(trx) bir ay dolmadan 3 eth kazandırdı. Btc'nin transfer ücretine para vermeyin. Ha Btc alıp cüzdanıma atacağım derseniz ona bir şey diyemem. :)
Kaçak elektrikle Bitcoin üretenlere baskın yapıldı
Ensonhaber.com | İHA | 26.12.2017 14:04
Kaçak elektrik kullanımının yoğun olduğu bölgelerde, Bitcoin üretildiği ihbarı alan ekipler, neredeyse bir fabrika kadar elektrik kullanan evlere işlem gerçekleştirdi...
.. :).. kripto paralara en çok para yatıran 5.ülkeyiz.güneydogu'yu bitcoin kurtaracak..
http://m.ensonhaber.com/kacak-elektr...n-yapildi.html
Malesef her şeyde olduğu gibi kripto paaralarda da piyasanın üstünde komisyon oranları söz konusu. Bu yüzden de kripto paraları her zaman uzun dönemli yatırım olarak düşünmek gerekiyor. Zaten mevcut borsalarımızda alış fiyatları piyasanın çok üstünde, hacimsizliğin doğal sonucu. Piyasayı üç borsa elinde tutuyor, yeni borsa açıldığında da kısa sürede batıyor. Neyse biraz daha sabredelim, ocak ayında muhtemelen Waves Dex aktif hale geçecek, büyük ihtimalle bu tip sorunların hepsinden kurtulacağız.
http://icolar.net/waves-merkezi-olma...e-islem-yapin/
Benim anlamadığım konuda bu ..
Örneğin bugün btc 15400 usd iken (58675 tl)
Paribuda 63000 TL'den işlem görüyordu.
Yani biz elimizdeki TL'yi btc'ye çevirirken kafadan zaten birim bazında 4325 tl zarar ettik. üzerine birde fahiş komisyonu cabası.
Peki biz bu btc'yi atıyorum 1 ay sonra yeniden paribuya transfer ettiğimizde yine yüksek fiyattan mı bozduracağız yoksa birim maliyetinde 5000 usd'ye yakın zararla mı kaldık alırken ?
Türk borsalarında alım-satım farkı genellikle 50-100 tl arasında değişiyor. Fiyatın yüksek oluşu satarken avantaj sağlıyor, hatta bu avantajı kullananların sayısı da az değil. Yurtdışında birkaç site üzerinden kredi kartıyla alım yapıp, anında türk borsasında satış yaparak kar yapan insanlar biliyorum.
şuan için ettiğim ufak zararlar hiç önemli değil tecrübeyi ucuza satın almak istiyorum :)
çevremde aktif kullanıcı olmadığı için kendim birkaç deneme yapıp sistemi çözmek istedim.
Şimdi misal yukarıdaki alışverişte bana maliyeti 0,1 verge idi.yani usd bazında 0,018 usd.
Biraz yorum yaparmısınız tecrübe kazanayım . örneğin bu alışveriş 100 verge değilde 1000 olsa idi zararım yada karım nasıl olurdu ?
Binance'de komisyon her işlemde %0.1 dir. Fakat bir miktar Binacenin kendi tokeni olan BNB alıp, profilinizden de mail adresinizin hemen altında "Using BNB to pay for fees" sekmesini "on" yaparsanız, komisyonu BNB üzerinden alır ve %50'de indirim uygular. Bunun bir diğer alternatifi de coinleriniz küsüratsız olur.
Aynı işlemi 1000 verge ile yapsaydınız yaklaşık 38 verge karınız olacaktı.
Benim aklım ve gözüm hala bir para birimi aradığı için onu atlatmam lazım.
az önceki ilk deneme atışımda bir baktım hesap yapıyorum hala elde var sıfır..
hey allahım ucuz aldım pahalı sattım %4 de olsa bir kar var ama nerde.
Sonra farkettim ki bitcoinim artmış haliyle..
Yani burdaki al-satlardaki amaç itcoin miktarını arttırmak .ona alışmam zaman alacak.
Dediğiniz gibi %10 olması gereken trade normalde. birkaç deneme yapıp sadece alışmak istiyorum .
az önceki işlemi az daha bekletse idim %14 kar ile satış gerçekleşecekti örneğin.
Bana söylemek istediğiniz al-sat için tüyolar varmıdır ?
ben birkaç para üzerine yoğunlaşıp onların düşüş trendini yakalamak diye düşündüm ancak sizin tavsiyelerinizi de dinlemek isterim üstadm
Verebileceğim en önemli tavsiye al-sat yaparken aceleci davranmayın. Zaman zaman bazı coinlerde anlık düşüş ve yükselişler olabiliyor. Küçük bir karla sattığınız bir coinde, ani bir yükseliş gerçekleşirse arkasından bakakalırsınız. Benim deneyimlediğim şey sağlam projeye sahip coinleri tespit edip, almak ve uzun bir süre tutmaktır. Bugün yüzde 10'luk bir kar sizi sevindirir ama sattığınız coin x30 yaptığında çok üzülürsünüz. Yeni olduğunuz için heyecanlı olmanız gayet doğal. Yararlı bilgilerin paylaşıldığı bir slack grubu var, katılmanız durumunda bilgi açığınızı kısa bir sürede giderebilirsiniz, bol şans.
Not: Sistem linki paylaşmamı engelliyor, pm ile gönderdim.
Teşekkür ederim.
Açıkçası kripto para borsasini mevcut parami uzun vadeli bağlayacak kadar uzun vadeli ve güvenli bulmuyorum.
Ancak al-sat ile reel kar elde edilebileceğini düşünüyorum tabi bu şuanda bir öngörü sadece.
Ne olup bitecek bunu zaman gösterecek.
Alakaniz ve yardimlariniz için teşekkür ederim
... kazanç için sadece alım/satım düşünmeyiniz. yani şimdilik.. yunus misali "hamdım, piştim, yandım.. :) madencilerden faiz de kazanabilirsiniz.. elimde kalan 6 bitcoin için. teklifler alıyor görüşmeleri sürdürüyorum. hazır yeri gelmişken. bitcoin'e segwit2x ve lightning network forkları gelecek. yani hedef 20.000-30.000(USD)öyle uzak görünmüyor. kesinlikle ytd. (yatırım tavsiyesi degildir).. :)..bir alem bu dünya, uçsuz bucaksız. ork'lar, fork'lar.. hodl'lar. yüzüklerin efendisi, Gandalf. :).. neyse herkese bol kaxançlar
Bahsettigin coine uye olduktan sonra biraz coinmarkete girerek inceledim bir coin var 0.10 dolardan olmus 300 dolar 1 sene içinde yuh dedim bu kadar kazanım oldugunu görünce bir iki tane free maden sitesine üye oldum kazıyoruz bakalım sonunda patlamayıp yada fake cıkmaz ise bir şeyler olur her halde.....ama hala kucukken oynadıgım yeşil plastik fasulyeye benzetiyorum :) bitconin cıktıgı yıllardada bilişim firmasında çalısıyordum butun gun pc basında olmama yada o kadar muhendis arasında hiç bir cümlede kelimesi bile geçmedi şu coin denen meretin ...japonlar bitcoine rakip cıkaracakmıs olimpiyatlardan önce o gemiyi kaçırmayız artık
... amerika da, çöpe attıgı eski bilgisayarının hardiskini arayan bir kişinin haberini okumuştum. kazı izni almışmı alacakmış mı :) gülmekten haberi tam hatırlayamıyorum.. aklımda kalanlar bitcoin o zamanlar pespaye bir fiyatta hatta bilgisayar oyunlarında bedava veriliyor.. sega master drive oyunu "sonic" zıplıyorsun. sarı, sarı coinler. ahh. o coinler ahh. :) buna benzer oyunlar herhalde.. kimbilir kaç tane bitcoin çöpte :)
... neyse.. bit coin de. 22-25-26 tarihlerinde. morning star formasyonu (sabah yıldızı) yükseliş formasyonu oluştu diyorlar.