Sayfa 15/50 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
Arama sonucu : 396 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Bitcoinde Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Binance'de komisyon her işlemde %0.1 dir. Fakat bir miktar Binacenin kendi tokeni olan BNB alıp, profilinizden de mail adresinizin hemen altında "Using BNB to pay for fees" sekmesini "on" yaparsanız, komisyonu BNB üzerinden alır ve %50'de indirim uygular. Bunun bir diğer alternatifi de coinleriniz küsüratsız olur.

Aynı işlemi 1000 verge ile yapsaydınız yaklaşık 35-40 verge karınız olacaktı.
    Benim aklım ve gözüm hala bir para birimi aradığı için onu atlatmam lazım.
    az önceki ilk deneme atışımda bir baktım hesap yapıyorum hala elde var sıfır..
    hey allahım ucuz aldım pahalı sattım %4 de olsa bir kar var ama nerde.
    Sonra farkettim ki bitcoinim artmış haliyle..
    Yani burdaki al-satlardaki amaç itcoin miktarını arttırmak .ona alışmam zaman alacak.
    Dediğiniz gibi %10 olması gereken trade normalde. birkaç deneme yapıp sadece alışmak istiyorum .
    az önceki işlemi az daha bekletse idim %14 kar ile satış gerçekleşecekti örneğin.

Bana söylemek istediğiniz al-sat için tüyolar varmıdır ?
    ben birkaç para üzerine yoğunlaşıp onların düşüş trendini yakalamak diye düşündüm ancak sizin tavsiyelerinizi de dinlemek isterim üstadm

2.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Yani burdaki al-satlardaki amaç itcoin miktarını arttırmak .ona alışmam zaman alacak.
    Dediğiniz gibi %10 olması gereken trade normalde. birkaç deneme yapıp sadece alışmak istiyorum .
    az önceki işlemi az daha bekletse idim %14 kar ile satış gerçekleşecekti örneğin.

ben birkaç para üzerine yoğunlaşıp onların düşüş trendini yakalamak diye düşündüm ancak sizin tavsiyelerinizi de dinlemek isterim üstadm
    Verebileceğim en önemli tavsiye al-sat yaparken aceleci davranmayın. Zaman zaman bazı coinlerde anlık düşüş ve yükselişler olabiliyor. Küçük bir karla sattığınız bir coinde, ani bir yükseliş gerçekleşirse arkasından bakakalırsınız. Benim deneyimlediğim şey sağlam projeye sahip coinleri tespit edip, almak ve uzun bir süre tutmaktır. Bugün yüzde 10'luk bir kar sizi sevindirir ama sattığınız coin x30 yaptığında çok üzülürsünüz. Yeni olduğunuz için heyecanlı olmanız gayet doğal. Yararlı bilgilerin paylaşıldığı bir slack grubu var, katılmanız durumunda bilgi açığınızı kısa bir sürede giderebilirsiniz, bol şans.
    Not: Sistem linki paylaşmamı engelliyor, pm ile gönderdim.

3.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Verebileceğim en önemli tavsiye al-sat yaparken aceleci davranmayın. Zaman zaman bazı coinlerde anlık düşüş ve yükselişler olabiliyor. Küçük bir karla sattığınız bir coinde, ani bir yükseliş gerçekleşirse arkasından bakakalırsınız. Benim deneyimlediğim şey sağlam projeye sahip coinleri tespit edip, almak ve uzun bir süre tutmaktır. Bugün yüzde 10'luk bir kar sizi sevindirir ama sattığınız coin x30 yaptığında çok üzülürsünüz. Yeni olduğunuz için heyecanlı olmanız gayet doğal. Yararlı bilgilerin paylaşıldığı bir slack grubu var, katılmanız durumunda bilgi açığınızı kısa bir sürede giderebilirsiniz, bol şans. https://****.slack.com/t/dijitalpara...DAzMmE5ZDg3NTU
    (yıldızlı yere "****" yazın)
    Teşekkür ederim.
    Açıkçası kripto para borsasini mevcut parami uzun vadeli bağlayacak kadar uzun vadeli ve güvenli bulmuyorum.
    Ancak al-sat ile reel kar elde edilebileceğini düşünüyorum tabi bu şuanda bir öngörü sadece.
    Ne olup bitecek bunu zaman gösterecek.
    Alakaniz ve yardimlariniz için teşekkür ederim

4.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim.
    Açıkçası kripto para borsasini mevcut parami uzun vadeli bağlayacak kadar uzun vadeli ve güvenli bulmuyorum.
    Ancak al-sat ile reel kar elde edilebileceğini düşünüyorum tabi bu şuanda bir öngörü sadece.
    Ne olup bitecek bunu zaman gösterecek.
    Alakaniz ve yardimlariniz için teşekkür ederim
    Eksik bilgi vermişim, alacağınız coinin mutlaka sağlıklı çalışan bir pc cüzdanı olsun. Uzun vadeli tutacaksanız pc cüzdanında güvenli bir şekilde saklayın. Ben borsaları yalnızca kısa süreli al-sat için kullanıyorum. Tüm coinlerimi cüzdanda tutuyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    ben uye oldum banucan arkadasa tşkler burdan uye olursanız banada katkınız olur https://www.rutheneum.com/register?referral=murat

katkısı olan olmayana teşekkurler
     Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    0,002 çok çok iyi başlangıç rakamı bencede..
    Al 3-5 dolarlık at kenara dursun zarar etse ne etmese ne..ama tutar 2-3 usd olursa o zaman keyifli olur
    Ben nihayetinde Binance'de karar kıldım bu arada..
    Yarın 35 TL (Rrrrr) masraf ödeyerek paribudan btc göndereceğim
    Cep Tlf'na doge wallet nereden indiiryoruz ?

... kazanç için sadece alım/satım düşünmeyiniz. yani şimdilik.. yunus misali "hamdım, piştim, yandım.. madencilerden faiz de kazanabilirsiniz.. elimde kalan 6 bitcoin için. teklifler alıyor görüşmeleri sürdürüyorum. hazır yeri gelmişken. bitcoin'e segwit2x ve lightning network forkları gelecek. yani hedef 20.000-30.000(USD)öyle uzak görünmüyor. kesinlikle ytd. (yatırım tavsiyesi degildir).. ..bir alem bu dünya, uçsuz bucaksız. ork'lar, fork'lar.. hodl'lar. yüzüklerin efendisi, Gandalf. .. neyse herkese bol kaxançlar

Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    ... kazanç için sadece alım/satım düşünmeyiniz. yani şimdilik.. yunus misali "hamdım, piştim, yandım.. madencilerden faiz de kazanabilirsiniz.. elimde kalan 6 bitcoin için. teklifler alıyor görüşmeleri sürdürüyorum. hazır yeri gelmişken. bitcoin'e segwit2x ve lightning network forkları gelecek. yani hedef 20.000-30.000(USD)öyle uzak görünmüyor. kesinlikle ytd. (yatırım tavsiyesi degildir).. ..bir alem bu dünya, uçsuz bucaksız. ork'lar, fork'lar.. hodl'lar. yüzüklerin efendisi, Gandalf. .. neyse herkese bol kaxançlar
    Bahsettigin coine uye olduktan sonra biraz coinmarkete girerek inceledim bir coin var 0.10 dolardan olmus 300 dolar 1 sene içinde yuh dedim bu kadar kazanım oldugunu görünce bir iki tane free maden sitesine üye oldum kazıyoruz bakalım sonunda patlamayıp yada fake cıkmaz ise bir şeyler olur her halde.....ama hala kucukken oynadıgım yeşil plastik fasulyeye benzetiyorum bitconin cıktıgı yıllardada bilişim firmasında çalısıyordum butun gun pc basında olmama yada o kadar muhendis arasında hiç bir cümlede kelimesi bile geçmedi şu coin denen meretin ...japonlar bitcoine rakip cıkaracakmıs olimpiyatlardan önce o gemiyi kaçırmayız artık

Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Eksik bilgi vermişim, alacağınız coinin mutlaka sağlıklı çalışan bir pc cüzdanı olsun. Uzun vadeli tutacaksanız pc cüzdanında güvenli bir şekilde saklayın. Ben borsaları yalnızca kısa süreli al-sat için kullanıyorum. Tüm coinlerimi cüzdanda tutuyorum.
    usb ye de yedegini almayı unutmayın eve hırsız girer pc yi götürür sonra ..eminimki bununda önlemini almısınızdır gene ben yazayım ne olur olmaz

8.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Bahsettigin coine uye olduktan sonra biraz coinmarkete girerek inceledim bir coin var 0.10 dolardan olmus 300 dolar 1 sene içinde yuh dedim bu kadar kazanım oldugunu görünce bir iki tane free maden sitesine üye oldum kazıyoruz bakalım sonunda patlamayıp yada fake cıkmaz ise bir şeyler olur her halde.....ama hala kucukken oynadıgım yeşil plastik fasulyeye benzetiyorum bitconin cıktıgı yıllardada bilişim firmasında çalısıyordum butun gun pc basında olmama yada o kadar muhendis arasında hiç bir cümlede kelimesi bile geçmedi şu coin denen meretin ...japonlar bitcoine rakip cıkaracakmıs olimpiyatlardan önce o gemiyi kaçırmayız artık
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    usb ye de yedegini almayı unutmayın eve hırsız girer pc yi götürür sonra ..eminimki bununda önlemini almısınızdır gene ben yazayım ne olur olmaz
    ... amerika da, çöpe attıgı eski bilgisayarının hardiskini arayan bir kişinin haberini okumuştum. kazı izni almışmı alacakmış mı gülmekten haberi tam hatırlayamıyorum.. aklımda kalanlar bitcoin o zamanlar pespaye bir fiyatta hatta bilgisayar oyunlarında bedava veriliyor.. sega master drive oyunu "sonic" zıplıyorsun. sarı, sarı coinler. ahh. o coinler ahh. buna benzer oyunlar herhalde.. kimbilir kaç tane bitcoin çöpte
    ... neyse.. bit coin de. 22-25-26 tarihlerinde. morning star formasyonu (sabah yıldızı) yükseliş formasyonu oluştu diyorlar.

Sayfa 15/50 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •