Artan

97,90 10 17:21
42,68 10 17:21
45,82 9.99 17:21
47,38 9.98 17:19
184,10 9.98 17:20
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 17:21
97,50 -8.36 17:21
6.520,00 -8.17 17:21
38,98 -6.43 17:21
9,78 -6.32 17:21
Azalan Hisseler

İşlem

20.117.781.356,00 17:21
12.332.927.698,50 17:21
10.749.870.051,23 17:21
8.966.066.447,10 17:21
7.684.270.021,35 17:21
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 396 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bitcoinde Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Binance'de komisyon her işlemde %0.1 dir. Fakat bir miktar Binacenin kendi tokeni olan BNB alıp, profilinizden de mail adresinizin hemen altında "Using BNB to pay for fees" sekmesini "on" yaparsanız, komisyonu BNB üzerinden alır ve %50'de indirim uygular. Bunun bir diğer alternatifi de coinleriniz küsüratsız olur.

Aynı işlemi 1000 verge ile yapsaydınız yaklaşık 35-40 verge karınız olacaktı.
    Benim aklım ve gözüm hala bir para birimi aradığı için onu atlatmam lazım.
    az önceki ilk deneme atışımda bir baktım hesap yapıyorum hala elde var sıfır..
    hey allahım ucuz aldım pahalı sattım %4 de olsa bir kar var ama nerde.
    Sonra farkettim ki bitcoinim artmış haliyle..
    Yani burdaki al-satlardaki amaç itcoin miktarını arttırmak .ona alışmam zaman alacak.
    Dediğiniz gibi %10 olması gereken trade normalde. birkaç deneme yapıp sadece alışmak istiyorum .
    az önceki işlemi az daha bekletse idim %14 kar ile satış gerçekleşecekti örneğin.

Bana söylemek istediğiniz al-sat için tüyolar varmıdır ?
    ben birkaç para üzerine yoğunlaşıp onların düşüş trendini yakalamak diye düşündüm ancak sizin tavsiyelerinizi de dinlemek isterim üstadm

2.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Benim aklım ve gözüm hala bir para birimi aradığı için onu atlatmam lazım.
    az önceki ilk deneme atışımda bir baktım hesap yapıyorum hala elde var sıfır..
    hey allahım ucuz aldım pahalı sattım %4 de olsa bir kar var ama nerde.
    Sonra farkettim ki bitcoinim artmış haliyle..
    Yani burdaki al-satlardaki amaç itcoin miktarını arttırmak .ona alışmam zaman alacak.
    Dediğiniz gibi %10 olması gereken trade normalde. birkaç deneme yapıp sadece alışmak istiyorum .
    az önceki işlemi az daha bekletse idim %14 kar ile satış gerçekleşecekti örneğin.

Bana söylemek istediğiniz al-sat için tüyolar varmıdır ?
    ben birkaç para üzerine yoğunlaşıp onların düşüş trendini yakalamak diye düşündüm ancak sizin tavsiyelerinizi de dinlemek isterim üstadm
    Verebileceğim en önemli tavsiye al-sat yaparken aceleci davranmayın. Zaman zaman bazı coinlerde anlık düşüş ve yükselişler olabiliyor. Küçük bir karla sattığınız bir coinde, ani bir yükseliş gerçekleşirse arkasından bakakalırsınız. Benim deneyimlediğim şey sağlam projeye sahip coinleri tespit edip, almak ve uzun bir süre tutmaktır. Bugün yüzde 10'luk bir kar sizi sevindirir ama sattığınız coin x30 yaptığında çok üzülürsünüz. Yeni olduğunuz için heyecanlı olmanız gayet doğal. Yararlı bilgilerin paylaşıldığı bir slack grubu var, katılmanız durumunda bilgi açığınızı kısa bir sürede giderebilirsiniz, bol şans.
    Not: Sistem linki paylaşmamı engelliyor, pm ile gönderdim.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Verebileceğim en önemli tavsiye al-sat yaparken aceleci davranmayın. Zaman zaman bazı coinlerde anlık düşüş ve yükselişler olabiliyor. Küçük bir karla sattığınız bir coinde, ani bir yükseliş gerçekleşirse arkasından bakakalırsınız. Benim deneyimlediğim şey sağlam projeye sahip coinleri tespit edip, almak ve uzun bir süre tutmaktır. Bugün yüzde 10'luk bir kar sizi sevindirir ama sattığınız coin x30 yaptığında çok üzülürsünüz. Yeni olduğunuz için heyecanlı olmanız gayet doğal. Yararlı bilgilerin paylaşıldığı bir slack grubu var, katılmanız durumunda bilgi açığınızı kısa bir sürede giderebilirsiniz, bol şans.
    Not: Sistem linki paylaşmamı engelliyor, pm ile gönderdim.
    saglam projeyi nasil anliyorsunuz?

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    saglam projeyi nasil anliyorsunuz?
    Çalışarak sayın Ahmetg. O projenin sitesini, projede kimlerin çalıştığı, çalışanların gerçekten alanında yetkin olup olmadığı, projeyi destekleyen tanınmış şirketlerin olup olmadığı; sonra projenin ayrıntılarının anlattıkları whitepaper'ın gerçekçi olup olmadığı, son olarak da google taraması yaparak. Tüm bunları yaptığınızda ortaya çıkacak ürünün karlı olup olmadığını ve o projenin scam olup olmadığını yüzde 99 oranında anlarsınız.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •