Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
ben uye oldum banucan arkadasa tşkler burdan uye olursanız banada katkınız olur https://www.rutheneum.com/register?referral=murat

katkısı olan olmayana teşekkurler
 Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
0,002 çok çok iyi başlangıç rakamı bencede..
Al 3-5 dolarlık at kenara dursun zarar etse ne etmese ne..ama tutar 2-3 usd olursa o zaman keyifli olur
Ben nihayetinde Binance'de karar kıldım bu arada..
Yarın 35 TL (Rrrrr) masraf ödeyerek paribudan btc göndereceğim
Cep Tlf'na doge wallet nereden indiiryoruz ?
Benim aklım ve gözüm hala bir para birimi aradığı için onu atlatmam lazım.
az önceki ilk deneme atışımda bir baktım hesap yapıyorum hala elde var sıfır..
hey allahım ucuz aldım pahalı sattım %4 de olsa bir kar var ama nerde.
Sonra farkettim ki bitcoinim artmış haliyle..
Yani burdaki al-satlardaki amaç itcoin miktarını arttırmak .ona alışmam zaman alacak.
Dediğiniz gibi %10 olması gereken trade normalde. birkaç deneme yapıp sadece alışmak istiyorum .
az önceki işlemi az daha bekletse idim %14 kar ile satış gerçekleşecekti örneğin.

Bana söylemek istediğiniz al-sat için tüyolar varmıdır ?
ben birkaç para üzerine yoğunlaşıp onların düşüş trendini yakalamak diye düşündüm ancak sizin tavsiyelerinizi de dinlemek isterim üstadm
... kazanç için sadece alım/satım düşünmeyiniz. yani şimdilik.. yunus misali "hamdım, piştim, yandım.. madencilerden faiz de kazanabilirsiniz.. elimde kalan 6 bitcoin için. teklifler alıyor görüşmeleri sürdürüyorum. hazır yeri gelmişken. bitcoin'e segwit2x ve lightning network forkları gelecek. yani hedef 20.000-30.000(USD)öyle uzak görünmüyor. kesinlikle ytd. (yatırım tavsiyesi degildir).. ..bir alem bu dünya, uçsuz bucaksız. ork'lar, fork'lar.. hodl'lar. yüzüklerin efendisi, Gandalf. .. neyse herkese bol kaxançlar