1.553 bın bekleyen..
Printable View
1.553 bın bekleyen..
aslında alanı guzel ,savunma sektoru..stratejık bır alanda çalışıyor..şuan ıçın fk 24 ..henuz şişmemış oranlar..sermaye 58 mılyon dolaşımdakı pay 12.249.856..
tahtacımız vakıf,iş ve ak anlaşılan..bunları takıp edeceğız..bu hareketı yapması guzel oldu..ky korkup sattı malını..
stratejımız ky satıyorsa al,,ky alıyorsa sat..:halay:
enzor gunumuz bugun,, bugun tavan kaparsak onumuz açılır..
oransal olarak alan kurumsallarda malı buradan sattı..
garan..1.12 mılyon..
oyak..1.14 mılyon..
unlu..1.14 mılyon..
bana bakıpta kımse hareket etmesın..rısklı hareketler bunlar..kısada ıyı kazanabılırzde ,terste kalabılırizde..ama dıpte yuzde 15-20 rıskımız var en fazla..üst tarafta kızılelma ..:halay:
orta vade gırenler için zaten sorun olmaz boyle senetler..yolu uzun olur genelde..
bıranda dolaşıma gıren hısse sayısısını ıkıye katladılar..normalde zırve de bu hacımler rısk ıçerır ama böyle tahtalarda yenı malıyetler yapılıyor demektır..artık sddtr de genel malıyetler burada oluştu,, kendı adıma korkacak bırşey yok ..ama borsada süprızler hep vardır..!!
hergün tavana ufaktan yazılıyorduk bugün vermiş şansımıza takip listesine ekleyebildik sonunda gün içinde aşağıdan verirse eklemeye başlarız yavaş yavaş
tahtayı şeker den bozdular..şimdi ağırlıklı şekrden alıyorlar..şekeride kullanıyor tahtacı muhtemelen..!!
şeker alımlara devam edıyor..şuan 283 bın artıda ..bıraz once malını satmıştı dağılımda gozukmuyordu ama şuan ılk beşte alıcılarda:party::halay:
bılakıs bence ky nın genelı malı verdı..aynı zamanda arzdan oransal olarak yuklu alan kurumlarda devrettı malı..tavan bozunca tutunmak boyle senetlerde zordur..ky nın buyuk çoğunluğu adaya veda etti..bu senetler zamanla zaten kendını katlayacaktır kısada asansor yaptırırlar orası başka..
tecrubelı ky nın bır kısmı mala yapışmış olabılr onlarında sorun olacağını sanmam..sadece şekerden tavandan 327 bın lot mal çektıler ve alımlar devam edıyor..
Tavanda 5190 emır var bekleyen lot adedı 900 bın üzerinde ama malı sadece şeker alıyor !!!
Tavan ı gören ky arkası sıra tavana yazılmış ama mal alamıyor !!! Neden acaba:kahkah:
12.2 milyon hisse var, hacim 11.5 milyon.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar günlük alan satanları gösteren bir ekran resmi paylaşabilirmisiniz.
2023 tahmini favök 223 milyon yazıyor.2019 dan beri çalışan sayısı 200-230 arası gidip geliyor.Şirketin organik büyümesi çok yavaş oluyor.Uzay ve savunma alanındaki bir şirketten daha agresif büyüme beklenir ama sdttr bunu şu an itibariyle başaramamış durumda.4 milyar tllik bir piyasa değerine göre bu verilerle SDTTR pahalı görünmekte.Ama sürü psikolojisi ile hktm ,miatk gibi halka yeni arz edilmiş şirketlerin gösterdiği performansı kendisine örnek alabilir.
Spekülasyon ve maniplasyonun oldukça revaçta oldugu son 6 aylık borsamızda faaliyet alanı uzay ve savunma olan sdttr den de şu önümüzdeki 1 ay içinde astronomik fiyatlanmalar görülebilir.
Spekülatif ve maniplatif hisselerde işlemler yapmayı seven oyuncuların yeni oyun hissesi sdttr olması olası.Pazartesi alım imkanı verecek mi göreceğiz.
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...853f6b26ef0dc2
Şirketın kaptakı izahnamesını dikkatlice okuyun ,, şirket halka arz gelırı ile bakıldığında borçsuz bir şirket ,, savunma alanında stratejik İşler yapıyor ,, kısa ve uzun vadelı yükümlülükleri şirkete yük olmayacak düzeyde ,, vermiş olduğu taahhütler güzel !!!
Bence buralar dip rakamlar !!!
Pahalılık göreceli kavramdır ,, bugün için pahalı olan yarın için ucuz olabılır, şirketlerın borsaya açılmasındaki amaç agresif büyüyebılmek için yenı kaynaklara ulaşabılmektir !! Borsadaki şirketler bugünü değil yarını fıyatlar !!!
Fonlar aldığı malı cuma günü karlı bir şekılde yenı alıcılara devretti ,, bakalım onlar aldıkları bu malı nereye kadar taşıyacaklar !! Eğer istedikleri kadar mala ulaştılarsa yukarı sürmekten korkmazlar yok ulaşamadılarsa gıt geller çok olur !! Ben kısa vadede ibrenin yukarı yönlü olduğunu düşünüyorum sert fıyatlama bir süre daha devam edebılır ! ,, bakalım tahtacımız ne tarz hareketler yapacak ,, aldığı malı aşağı basarsa malı dağıtır ve kendı başına iş açar dağıttığı bu maldan kendı de zarar yazar !!Ve yenı alıcılara ucuzdan mal kaptırmış olur !!
Dostum halka arz dan yüklü alım yapan fonlar malı cuma günü devretti ,,
Garan, 1.30 mılyon
Oyak , 1.15 mılyon
Ünlü ,1.14 mılyon malı devrettı !!!
Alıcılar
Vakıf, 687 bin
İş,586 bin
Ak,428 bin
Şeker,404 bin
Osmanlı,365 bin lotluk alımlarla satışların önemli kısmını karşıladı !!!
Dostum , arzdan bugüne en cıddı satış malum cuma günü yapıldı , tahtayı takıp ettıysenız öncesinde pek mal düşmedı tahtaya , vırmanda gıtmış olabılır çok bakmadım ,, aracı kurum dağılımı şuan için böyle ,,
Şirket fk sı şuan 24 , Kaldıkı bu şirketler asıl karını son çeyrekte yazar genelde ,, bu oran daha da düşecektir !! Son sözü tabıkı pıyasa söyler ne desek boş !!! Ben bu şirkete yatırım yapmak isteyenler için bu fıyatkarın makul olduğunu düşünüyorum,, gerısı kısmet!!
TÜH ya dün biraz aç gözlülük yaptım 60 kadar sarkar diye oradan emir verdim 66 dan az vermiş millete ilerde gelir bence ama şu an 90 100 devirecek gibi gidiyor
Kısa vadede 1 ay içinde beklentim 150-200 aralığında bir koparma hareketi.Traderlara tam bir oyun masası olacak gibi sdttr.
https://www.sdt.com.tr/tr/yatirimci-iliskileri
Güzel şeyler var incelemenızı tavsıye ederım !!!
Geri çekilmemi hayal görüyorsunuz çok kişi sosyal medya dahil Astordan gelen paraları ile sdttr almak istiyor neden pazartesi bozmadı diye uzuluyor ve salı bile para dönse tavandan alış gireceklerini soyluyor cuma cesaret edip alanlar bence çok şanslı haftaya çok güzel yerlerde kapatabilir dediğiniz gibi imkan versede artirsak çok giremedik
Emin konuşmayim ama hktm benzeri bir şey mümkün satanlarada takilmayin karton bedelsiz sonrası 5inci tavanda qnb tüm malını kusmustu noluyo dedi birileri sonra 10 tavan daha çekti.herkez bir şeye göre satar alır ama şirketi araştır biraz nerelere gideceğini anlarsın.hktm felan az kalır.zaman gosterir
Lantatek Savunma ile kıyaslanabilir mi?
Son dört çeyrek toplamı 161 mılyon gözüküyor , eğer şirket son çeyrekle beraber şuankı karı bu rakamlara taşıyabılırse güzel bir marj oluşabılır !!!
2023 tahmini favök beklentisi 223 milyon olması kötü durum.Ama 2024 sene sonunda yeni yatırım bina hizmete geçecek.2025 te çok yüksek karlar gelebilir.2025 karlarını 3 yıl önceden fiyatlama yapabilir.Enerji hisseleri 3 ay önce 3-4 yıl sonrasını 2 ayda fiyatladılar.Sonunda milyonlarca kişi mağdur oldu .Aynı durum sdttr de de olabilir.Altta kalanın canı çıksın stratejisi ile böyle bir büyük çılgın ralli de sdttr de bekliyorum.Burası borsa kim kime korsa .Kaliteli hisselerde 3-5 yıl uzun vade bekleyenler hep kazanır ama kısa vadede zengin olayım sdttr de de deyip rallinin sonuna ,trenin son vagonlarına yapışanlar elbetteki mağdur olacak ama burası borsa .Kim kime korsaya hoşgeldiniz.
Enerji rallsinde 2 ay süren yükselişte şirketlerden haber üzerine haberler gelmişti.Sdttr de yasanacak olası rallide de kapların geleceğini ve yükselişe katalizör görevi göreceğini düşünüyorum.Yükselişler artık rayından çıktığında ,ralli şaha kalktığında doymasını beceremeyenler çok yüksek karlarının azalacağını bilmeli.Çok yukarıdan girenler de mağdur olup aylarca belki de yıllarca sdttr de tıpkı şimdi enerji hisselerine yukardan yakalananlar gibi hisse hamalı olacağını unutmamalıdır.Sonra kimse gelip mağdur olduk edebiyatı yapıp buralarda ağlamamalıdır.
Sdttr 100 den mi döner,130 dan mı ,150 den mi ,180-190 dan mı döner bilemeyiz.Ama bir yerden dönecek ve kısa vadeli 2-3 ay gibi düşünenler zarara düşecek orası kesin.Herkes hesabını buna göre yapsın.Gaza gelmesin.
Tüm sosyal medyada sdttr yi övenler size satın demeyecekler.Kendileri gaza getiren yazılar yazmaya devam ederlerken bir yandan da her tavanda sdttr den kademeli olarak hisselerini satacaklar ve kendi karlarını garantiye alacaklar.Olan yine satmasını beceremeyen hırslı ky ye olacak.Akıllı olun.Buna göre hesabınızı yapın.
Bu sddtr Lantatek Savunmanın tırnağı olamaz
https://lentatek.com/lentatek
Arkadaşlar burada hisse yarışması yapmıyoruz ,, alfasta 330 TL den mal sattığımda benı linç ettiler ,, uçacak kaçacak 1000 olacak dıyenler vardı şimdi malıyet düşürmeye çalışıyorlar ,,siz kazanabılıyormusunuz ona bakın ,, ben bu fıyatların dip rakamlar olduğunu ve kısa vadede ıbrenın yukarı yönlü olduğunu düşünüyorum!! Olur olmaz onu pıyasa yapıcı bılır !!
Sn.space defance ye katılıyorum sert fıyatlama yapan senetler de bir yerden çıkmasını bılmek gerekır heleki kendını 4 e 5 e kısa vade de katlamışsa ,, !! Dikkat etmek lazım ama bu fıyattan almayan alamayanlar yarın 100 lerı geçerse alınır mı diye sormasın kımseye ,, geçer mı onuda kımse bılemez tabı !!