TÜH ya dün biraz aç gözlülük yaptım 60 kadar sarkar diye oradan emir verdim 66 dan az vermiş millete ilerde gelir bence ama şu an 90 100 devirecek gibi gidiyor
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Kısa vadede 1 ay içinde beklentim 150-200 aralığında bir koparma hareketi.Traderlara tam bir oyun masası olacak gibi sdttr.
https://www.sdt.com.tr/tr/yatirimci-iliskileri
Güzel şeyler var incelemenızı tavsıye ederım !!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Geri çekilmemi hayal görüyorsunuz çok kişi sosyal medya dahil Astordan gelen paraları ile sdttr almak istiyor neden pazartesi bozmadı diye uzuluyor ve salı bile para dönse tavandan alış gireceklerini soyluyor cuma cesaret edip alanlar bence çok şanslı haftaya çok güzel yerlerde kapatabilir dediğiniz gibi imkan versede artirsak çok giremedik
Yer İmleri