Sayfa 14/79 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon
Arama sonucu : 625 madde; 105 - 112 arası.

Konu: SDTTR - SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Dostum , arzdan bugüne en cıddı satış malum cuma günü yapıldı , tahtayı takıp ettıysenız öncesinde pek mal düşmedı tahtaya , vırmanda gıtmış olabılır çok bakmadım ,, aracı kurum dağılımı şuan için böyle ,,

Şirket fk sı şuan 24 , Kaldıkı bu şirketler asıl karını son çeyrekte yazar genelde ,, bu oran daha da düşecektir !! Son sözü tabıkı pıyasa söyler ne desek boş !!! Ben bu şirkete yatırım yapmak isteyenler için bu fıyatkarın makul olduğunu düşünüyorum,, gerısı kısmet!!
    Sağol arkaşım bilgi paylaşımınızın devamını bekliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    TÜH ya dün biraz aç gözlülük yaptım 60 kadar sarkar diye oradan emir verdim 66 dan az vermiş millete ilerde gelir bence ama şu an 90 100 devirecek gibi gidiyor
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

3. Kısa vadede 1 ay içinde beklentim 150-200 aralığında bir koparma hareketi.Traderlara tam bir oyun masası olacak gibi sdttr.

4. https://www.sdt.com.tr/tr/yatirimci-iliskileri

Güzel şeyler var incelemenızı tavsıye ederım !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

6. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

7.  Alıntı Originally Posted by fenomen Yazıyı Oku
    haftanın ilk 2 günü 6x lara dogru bir çekilme ve yogun işlem hacmi olabilir alim firsati olabilir buralarda biraz kalabilir ama uzun vadede yön yukari görünüyor

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Geri çekilmemi hayal görüyorsunuz çok kişi sosyal medya dahil Astordan gelen paraları ile sdttr almak istiyor neden pazartesi bozmadı diye uzuluyor ve salı bile para dönse tavandan alış gireceklerini soyluyor cuma cesaret edip alanlar bence çok şanslı haftaya çok güzel yerlerde kapatabilir dediğiniz gibi imkan versede artirsak çok giremedik

Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    Geri çekilmemi hayal görüyorsunuz çok kişi sosyal medya dahil Astordan gelen paraları ile sdttr almak istiyor neden pazartesi bozmadı diye uzuluyor ve salı bile para dönse tavandan alış gireceklerini soyluyor cuma cesaret edip alanlar bence çok şanslı haftaya çok güzel yerlerde kapatabilir dediğiniz gibi imkan versede artirsak çok giremedik
    borsada hayal yoktur gerçek vardır

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 14/79 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •