tdg nin icerdigi tahvillerin detayini nerden gorebiliriz
Printable View
Peki o zaman yerliler için sadece teorik düşünüyorum. Varsayalım 5 sene sonraki ülke cds bugünkü cds ile birebir aynı.
Bu durumda çok kabaca beklenen getiri = usdtry kur getirisi + faiz getirisi olacaktır doğru mu ?
yönetim gideri, fon başarısı vs. ihmal ederek söylüyorum.
12 sinde satmış görünüyor mobil ekstrede şaka gibi. Hayır taleplerde de görünmüyor bir yatırım bakiyesi var orada başka birşey yok. Sabah ola hayrola teşekkürler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler üstat ben dün sabah gibi yaptım diye hatırlıyorum belki de arada kaynadı. Yarın tekrar bir bakayım . Mkk portföyünde de yer almaması mantıklı mı? Eğer öğleden sonra satış yaptıysam . Bir de satış talepleri görünmesi lazım değil mi?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle olması beklenir.
Aslında CDS'in olumlu yada olumsuz etkilemesi olmasa tahvilin 2 . el değeri sabit kalırdı.
Ozamanda kur+kupon faiz olurdu.
Ayrıca imkanınız varsa bakın
Bizim CDS'lerin tavan yapıp sonra sürekli düştüğü bir dönem vardı, o dönemde yerli eurobond fonları dolar kurundan fazla getirmişti.
Ayrıca dolarla eurobond fonu almak isteyenler IDF'nin B tipini alabilirler.
Tek dez avantajı serbest fon olması.
Defansif düzenli gelir getiren fon tavsiyeniz var mı ?
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli arkadaşlar bir sorum olacak :
Ziraat yatırımdan OSL fon alış talimatı vermiştim. İşin ilginci 2 kere vermişim ( NAsıl oldu anlamadım ) . Beni arayarak bakiyeniz eksiye düştü dediler bugün. Sizce bu mümkün mü ? Yani hesapta para olmadan fon alışı nasıl gerçekleşir?
Ziraat yatırım dan fon alıp satmadım ama, 3 ay önce hisse işlemleri yapıyordum, arada işlem günleri saat 9.45-10.15 arası alim satım işlemlerinde sistem hatası verebiliyordu.
Bankanın online işlemler ve android mobil uygulamasından memnunum, işimi fazlasıyla görüyor.
Asla risk alamam, zerre inip çıkmasın -- ppf FİL
Yok o kadar da değil -- borçlanma OSL
Azıcık risk alırım , arada ufak eksiler olsun sorun yok --- defansif değişkenler EIB/SUA
Bir eksi bir artı yazsın problem yok arada günlük -2 lere razıyım, sene sonunda mevduatı geçsin --- eurobond borçlanma daha defansif IPV/ daha agresif DBH
benim önerilerim bunlar riski az tarafta.
abd faizleri çıkması , petrol be emtia lari artırması , tdg icin iyi olmayabilir
Hesabım doğru ise SUA eksi yazmış 0,065778 %-0,0699
SUA SUC KTM hepsi eksi. kira sertifikalarından dolayı sanırım.
SÜHA üzdü bizi...
AFT ne yapmış?
Suha ne yapiyor
12.8 - 0.04
13.8. - 0.07
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünkü konuyu çözdük, tca bozduruken vadesiz yerine yatırm hesabını seçmişiz...
bir gecede para nemasız yatmış. :(
ilgilenen arkadaşlara teşekkürler tekrardan
AFT bende sene başından beri var. Satılmaması gereken bir fon. :)
Sn.myfinans ustad
Dedigin gibi oldu altin fonlar 2 inci gunde
Eksi getirdi birinci gunden sarkanlar
Bugun eksi geldi
Biliyosun bu isi.
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstatlar ne alabilirim bugün? yatırım tavsiyesi olmadan :)