Sayfa 147/1002 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Öyle olması beklenir.
    Aslında CDS'in olumlu yada olumsuz etkilemesi olmasa tahvilin 2 . el değeri sabit kalırdı.
    Ozamanda kur+kupon faiz olurdu.

Ayrıca imkanınız varsa bakın
    Bizim CDS'lerin tavan yapıp sonra sürekli düştüğü bir dönem vardı, o dönemde yerli eurobond fonları dolar kurundan fazla getirmişti.
    Şimdi kafamda daha oturdu taşlar. Çok teşekkür ederim bilgi için.

2. Ayrıca dolarla eurobond fonu almak isteyenler IDF'nin B tipini alabilirler.
    Tek dez avantajı serbest fon olması.

3. Defansif düzenli gelir getiren fon tavsiyeniz var mı ?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Bende ziraat ile çalışıyorum. Tca valör t+1 . Dün 13.30dan önce verdiyseniz dün akşam 00.00dan itibaren yatırım hesabınıza geçmiş olmalı.(Vadesiz hesap değil yatırım hesabı)

Parayı çekecekseniz yatırım hesabından vadesiz hesabınıza virman yapmalısınız.
    Merhaba . Ben Ziraat Yatırım kullanıyorum... Banka tarafı daha mı kullanışlı ? Fark var mı ?

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Teşekkürler üstat ben dün sabah gibi yaptım diye hatırlıyorum belki de arada kaynadı. Yarın tekrar bir bakayım . Mkk portföyünde de yer almaması mantıklı mı? Eğer öğleden sonra satış yaptıysam . Bir de satış talepleri görünmesi lazım değil mi?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sorun olduğunu düşünmüyorum. Yarın düzelir. Hayırlı akşamlar.

6. Değerli arkadaşlar bir sorum olacak :
    Ziraat yatırımdan OSL fon alış talimatı vermiştim. İşin ilginci 2 kere vermişim ( NAsıl oldu anlamadım ) . Beni arayarak bakiyeniz eksiye düştü dediler bugün. Sizce bu mümkün mü ? Yani hesapta para olmadan fon alışı nasıl gerçekleşir?

7.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar bir sorum olacak :
    Ziraat yatırımdan OSL fon alış talimatı vermiştim. İşin ilginci 2 kere vermişim ( NAsıl oldu anlamadım ) . Beni arayarak bakiyeniz eksiye düştü dediler bugün. Sizce bu mümkün mü ? Yani hesapta para olmadan fon alışı nasıl gerçekleşir?
    Kredili hesabınız varsa onla almıştır.

8.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    Merhaba . Ben Ziraat Yatırım kullanıyorum... Banka tarafı daha mı kullanışlı ? Fark var mı ?
    Ziraat yatırım dan fon alıp satmadım ama, 3 ay önce hisse işlemleri yapıyordum, arada işlem günleri saat 9.45-10.15 arası alim satım işlemlerinde sistem hatası verebiliyordu.

Bankanın online işlemler ve android mobil uygulamasından memnunum, işimi fazlasıyla görüyor.

Sayfa 147/1002 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •