Sayfa 144/1002 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
    Diyelim ki 1000 tl portföy var 10 adet de fon

1 tanesini sattım (ayın 11 inde valör 14 ü gösteriyor örn: gbc)
    Diyelim 150 lira olsun gbc

Ben bunu Excel de hesaplarken portföye (gbc yi)ilave ettiğimde 850 lira oluyor. Halbuki yatırım ürünleri yaklaşık 1000 lira ancak ilave yaklaşık 160 lira hesap bakiyem var ancak işlem yapamıyorum. Bu 160 lira gbc repo dönüşü olsa param 860 lira eder.halbuki benim 1000 lira portföyüm olması lazımdı. Aca bir son sattım da onun dönüşünü mü unuttum;) ? Sebebini bilen var mıdır? Teşekkürler.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Satış fiyatınız hatalı olabilir. 11'inde satış girerseniz 12'sinde açıklanan fiyattan 14'ünde hesaba geçer. Yani 13'ündeki kâr veya zarardan etkilenmezsiniz.

Olayı çok farklı anlamış da olabilirim

2. Sıcak sıcak İş Portföy getirileri:
    TTE: -0,01
    IPV: 1,04
    TDG: 0,14
    TMG: 0,19

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    3 kere okudum bisey anlamadım

Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk
    Sormayın üstat ;)
    bu arada Tca da satmıştım dün bunu “yatırım fonları satış talebim”. de göre miyorum. Ancak başka kurumların fonlarını (gbc) bu talep te görebiliyorum. Ziraatle çalışıyorum bu arada. Yukarıda bahsettiğim bakiye (dokunamadığım) tca dönüşü bakiyesi olabilir mi? Biraz daha netleşti mi?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Satış fiyatınız hatalı olabilir. 11'inde satış girerseniz 12'sinde açıklanan fiyattan 14'ünde hesaba geçer. Yani 13'ündeki kâr veya zarardan etkilenmezsiniz.

Olayı çok farklı anlamış da olabilirim
    Hocam dün sabahtan girdim satışı bu arada gbc nin yanında tca da satmıştım. Ama internet üzerinde sadece gbc nin ismi geçiyor satış taleplerinde. Belki ziraatin kendi fonu olduğu için ismi yazmıyordur. Tca satış ibaresi yok, talebi yok ama onun getirisi kadar bir bakiye var. Sanırım bunun bakiyesi. Yarın vadesize geçer umarım t+1 idi sanırım dönüşü

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Hocam sabahtan girdim bu arada tca da satmıştım. Ama internet üzerinde sadece gbc nin ismi geçiyor satış taleplerinde. Tca satış ibaresi yok, ama onun getirisi kadar bir bakiye var. Sanırım bunun bakiyesi. Yarın vadesize geçer umarım t+1 idi sanırım dönüşü

Siz excel deyince benim kafa excel'deki kâr/zarar hesabına gitti Ziraat kullanmadım ama vakıfta valörü geldiğinde vadesize aktarıyordu, sizde de belki öyledir.

6.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Siz excel deyince benim kafa excel'deki kâr/zarar hesabına gitti
    Benim kafa iyice gidik zaten bir düzüne fon var
    Dün sabah satış verdiğim Tca t+2 demi geçiyor acaba? Küçük ekrandan bakamadım kusura bakmayın

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Benim kafa iyice gidik zaten bir düzüne fon var
    Dün sabah satış verdiğim Tca t+2 demi geçiyor acaba? Küçük ekrandan bakamadım kusura bakmayın

T1
    Bugün geçmiş olmalı

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Sormayın üstat ;)
    bu arada Tca da satmıştım dün bunu “yatırım fonları satış talebim”. de göre miyorum. Ancak başka kurumların fonlarını (gbc) bu talep te görebiliyorum. Ziraatle çalışıyorum bu arada. Yukarıda bahsettiğim bakiye (dokunamadığım) tca dönüşü bakiyesi olabilir mi? Biraz daha netleşti mi?

Hesap ekstresinde hersey görünmesi lazım

Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk

Sayfa 144/1002 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •