OOOOOOOOOOOOOOOOO morukçum hoşgeldin be ya...vallah özledim...iyiki geldin...sevindim...
Printable View
Nah yapacak.... :))))))))))))))))))))))))))))))))Alıntı:
Yunan medyası | News247 | Erdoğan, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi durumunda Türkiye'nin bir NATO üyesi olarak ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.
Mahallenin delisi biz miyiz? Bize ne abi? Gitsin Abd yapsın. Yunan yapsın, Yunan Nato üyesi deel mi?
Hadi urdan...İmamoğlu olsaydı yapacağıdı, ama yok işte. Abdullah Gül de yapabilirdi ama o da yok. Davudoğlu ve Babacan onlar da yoklar. :)))))))))))))))))))))))))
Kibar konuştum
Güneysu
Sövdün dedi
Bi Ay kodes mi olur be yahu
Forum morum hikaye
Herkese tekrar selam
Rus deli mi abi
Petrol 90 dolar
Niye saldırsın
Düşür 45 e
Bak avrupanın içinden nasıl geçiyo
Su akarken kovaları Dolduruyo işte adam
Furur. Ukrayna sınırına neredeyse askeri gücünün %60-70'ini topladı. Sürekli manevra yapıyor. Bunun aylık maliyeti 7,5 milyar dolar. Baltık tarafına da asker kaydırdı.
Abi şinci bu güvenlik meselesi...Romanya, Bulgaristan, Polonya, Çekoslovakya, Doğu Almanya Ruslar buralarda at koşturuyorlardı.
Romanya ve Bulgaristan'da Abd'nin çok büyük üsleri var. Rusların Karadeniz Filo Karargahı ise Sivastopol'da. Abd bu üslere ek olarak Yunanistan Dedeağaç'a asker yığdı.
Ruslar, tamamen Sivastopol'un güvenliği için diyorlar ki, Bulgaristan ve Romanya'dan çıkın. Abd muhatap bile olmuyor.
O zaman Sivastopol'un güvenliğini sağlamak için, Rusların Ukrayna'nın Karadeniz kıyıları ve Odessa limanını işgal etmeleri gerekir. Ama yetmez ek olarak Moldova'yı da işgal etmeliler.
İşte bu Abd ve Almanya'nın umurunda değil. Ama İngiltere'nin umurunda. Ukrayna'nın Karadeniz kıyısı ve Odessa yakınlarında İngilizler askeri üs inşa ediyorlar.
Almanya'nın istediği, Rusların bu bölgeleri işgal etmeleri ama Ukrayna'nın ise silahla karşılık vermemesi. Böyle olursa Abd de ses çıkarmayacak. Böyle olursa Ruslar, Ukrayna'nın geri kalanına hiç girmeyecekler.
İngiltere guduruyor tabi...
Hablemitoğlu'nun katilini Türkiye'ye gönderdiler. Almanya ile aramızı bozmak istiyorlar. Ayrıca Bağdat havaalanına füzeler atıldı orada Abd üssü var. Kırgızistan-Tacikistan arasında çatışma çıkardılar.
Bunlar Putin'e vızıltı gelir. Rusya için İngiltere sadece bir vızıltıdır.
Sivrisinek vızıltısı.
Girecekler Ukrayna'ya bak görürsün. Moldova'yı da işgal edecekler.