Sayfa 300/2206 İlkİlk ... 2002502902982993003013023103504008001300 ... SonSon
Arama sonucu : 17644 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Yeni çıktım kodesten
    OOOOOOOOOOOOOOOOO morukçum hoşgeldin be ya...vallah özledim...iyiki geldin...sevindim...
    @erefefik

2. Yunan medyası | News247 | Erdoğan, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi durumunda Türkiye'nin bir NATO üyesi olarak ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.
    Nah yapacak.... )))))))))))))))))))))))))))))))

Mahallenin delisi biz miyiz? Bize ne abi? Gitsin Abd yapsın. Yunan yapsın, Yunan Nato üyesi deel mi?

Hadi urdan...İmamoğlu olsaydı yapacağıdı, ama yok işte. Abdullah Gül de yapabilirdi ama o da yok. Davudoğlu ve Babacan onlar da yoklar. ))))))))))))))))))))))))
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    OOOOOOOOOOOOOOOOO morukçum hoşgeldin be ya...vallah özledim...iyiki geldin...sevindim...
    O kadar uzun süre ne cezası aldın, adamı komaya mı soktun be ya?
    @erefefik

4. Kibar konuştum
    Güneysu
    Sövdün dedi
    Bi Ay kodes mi olur be yahu

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Kibar konuştum
    Güneysu
    Sövdün dedi
    Bi Ay kodes mi olur be yahu
    Elinin kararı yok be ya...
    @erefefik

6. Forum morum hikaye

Herkese tekrar selam

7. Rus deli mi abi
    Petrol 90 dolar
    Niye saldırsın

Düşür 45 e

Bak avrupanın içinden nasıl geçiyo

Su akarken kovaları Dolduruyo işte adam

8.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Rus deli mi abi
    Petrol 90 dolar
    Niye saldırsın

Düşür 45 e

Bak avrupanın içinden nasıl geçiyo

Su akarken kovaları Dolduruyo işte adam
    Furur. Ukrayna sınırına neredeyse askeri gücünün %60-70'ini topladı. Sürekli manevra yapıyor. Bunun aylık maliyeti 7,5 milyar dolar. Baltık tarafına da asker kaydırdı.

Abi şinci bu güvenlik meselesi...Romanya, Bulgaristan, Polonya, Çekoslovakya, Doğu Almanya Ruslar buralarda at koşturuyorlardı.
    Romanya ve Bulgaristan'da Abd'nin çok büyük üsleri var. Rusların Karadeniz Filo Karargahı ise Sivastopol'da. Abd bu üslere ek olarak Yunanistan Dedeağaç'a asker yığdı.
    Ruslar, tamamen Sivastopol'un güvenliği için diyorlar ki, Bulgaristan ve Romanya'dan çıkın. Abd muhatap bile olmuyor.
    O zaman Sivastopol'un güvenliğini sağlamak için, Rusların Ukrayna'nın Karadeniz kıyıları ve Odessa limanını işgal etmeleri gerekir. Ama yetmez ek olarak Moldova'yı da işgal etmeliler.
    İşte bu Abd ve Almanya'nın umurunda değil. Ama İngiltere'nin umurunda. Ukrayna'nın Karadeniz kıyısı ve Odessa yakınlarında İngilizler askeri üs inşa ediyorlar.
    Almanya'nın istediği, Rusların bu bölgeleri işgal etmeleri ama Ukrayna'nın ise silahla karşılık vermemesi. Böyle olursa Abd de ses çıkarmayacak. Böyle olursa Ruslar, Ukrayna'nın geri kalanına hiç girmeyecekler.
    İngiltere guduruyor tabi...
    Hablemitoğlu'nun katilini Türkiye'ye gönderdiler. Almanya ile aramızı bozmak istiyorlar. Ayrıca Bağdat havaalanına füzeler atıldı orada Abd üssü var. Kırgızistan-Tacikistan arasında çatışma çıkardılar.
    Bunlar Putin'e vızıltı gelir. Rusya için İngiltere sadece bir vızıltıdır.
    Sivrisinek vızıltısı.
    Girecekler Ukrayna'ya bak görürsün. Moldova'yı da işgal edecekler.
    @erefefik

Sayfa 300/2206 İlkİlk ... 2002502902982993003013023103504008001300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •