Atıcımetre Süper Ligi: 24 Aralık 2018 Pazartesi
nutcracker: 95.500
izci: 93.188
demokrat76:93.000
ruze: 91.905
emrehan: 91.500
laguna: 91.222
sir: 90.685
bozkurt: 90.009
The Number of Participants: 8 Persons/Good luck
Printable View
The Number of Participants: 8 Persons/Good luck
Son Gelen İtibar Puanlarım (Toplam 1136813 Puan)
Milyonerler kulübüne transfer olmuşum. Emegi geçenlere teşekkürler.
Gülmek Garanti...
https://www.facebook.com/ramazan.saa...631908565/?t=0
Benim şu 99düz gesin gaari, rally istiyorum rallyyy...:)
Geyikleri saldım nual dedeyi de bindirdim ....palayı paketledim ..
Bu hafta Fenerbahçe yenerse 99 oluruz :kahkah:
apache AH-64E: 99.000
The Number of Participants: 9 Persons/Good luck
https://resmim.net/f/SRV1hG.jpeg
Sayfanın sol alt löşesinde hisse seçeneğini seçersen bilgisayar ekranındaki gibi herşeyi görebilirsin. Sağ üst köşede de üye kontrol panel var, ordandanda puan durumunu, puan verdiğin ve veren son 10 kişiyi görebilirsin.
https://resmim.net/f/Tc6JFU.jpeg
İlk sayfada olduğuna göre bayağı bi puanın vardır..:)
Pazartesi için tahminim
Eseses: 90465
Pazartesi
Tuyocu:92889
1- Önce karşınızdaki kişi ile çocuğunuz gibi konuşmayın emir vermeyin .
2- İtibar verip vermeyeceğimi sana mi soracağım ?
2 - cevap verip vermeyeceğimi sana mi soracağım ?
3 - Ben itibar verilmesi gereken faydalı paylaşımlar yapan arkadaşlara itibar verimim. Zaten itibar vermenin anlamı bu . Bunun dışında dostlarıma saygı duydugum kişilere mümkün olduğunca itibar veririm .
4- Ben telefondan giriş yapıyorum verilen itibarları haftada bir bakarım sizi görmemiş olabilirim , ayrıca gorsemde size geri itibar vereceğim bir kural Yok sanırım , yanı iadei itibar diye bir şey yok , sadece tanıdığım birisiyse seve seve itibar veririm . Bunun dışında burada oyuna katıldığımda oyunun kuralı gereği dereceye giren arkadaşlara verebiliyorsam itibar gönderirim . Siz dereceye girer yada güzel bir paylaşım yaparsanız sizede itibar veririm , sizi tanımam bilmem neden vermeyeyim ?
5- en sonuncusu bu itibar isini bukadar önemsemeyin . Ben ve 4 kişiyi itibar vermiyor diye takip etmişsiniz , buna gerek Yok itibar buradan verilerek ölçülmüyor . Sadece cok az bir mesaja rağmen bu milyon itibara ulaşmak ilginç ve zor oldugu icin boyle birsey paylaştım . Fazla takılmayın daha önemli seyler var ..
başlık zaten zıvanadan çıkmış vaziyette,
itibar puanları hak edene değil, önüne gelene basılan yer olmuş..
tüm itibarları sıfırlayıp, eskisi gibi zor olan sisteme geçirmek lazım forumu..
yönetimden rica kısmına yazayım bunu ben..
bir itibara basmak ile, tüm yeşillerin dolduğu bir sistem, SİSTEM DEĞİLDİR.
Sayın Güneysu’nun yazdığına şahsen sonuna kadar katılıyorum . İtibar verme , alma yada dereceye girmenin bir önemi Yok ama forumda madem itibar verme diye birsey var bunun gerçek anlamda kullanılması gerektiğini düşünüyorum . Ben suana kadar gerçekten faydalı paylaşım yapan ve foruma yaptığı faydayla orantılı itibar verdim , forumda boyle bir özellik olduğundan bu şekilde de vermeye devam edeceğim . Kimseye karşı bir önyargım yok olamazsa ama yeni forum başladığından bu yana 400-500 mesaj atmış bir arkadaşın 1 milyon itibari geçmesi forumun bu özelliğinin doğru kullanılmadığının göstergesi olduğunu düşünüyorum .
Düşünün itibarda rakamı olarak milyonu konuşuyoruz . 0’dan düşük itibarlarla buraya geldiysek suandan itibaren yüksek itibar gücüyle 1 yıl sonrayı düşünemiyorum bile .
Not : Bu yazdıklarım bu başlıkta oyun oynayan değer verdiğim arkadaslarıma & büyüklerime karşı değildir . Boyle bir başlık var ve oyunun kuralı dereceye girene itibar vermek buna karşı saygım var ayni şekilde oynayan herkesede . Bu yüzden Ayhan Başkan , apache komutan , cuneytt abı başta olmak ismini yazamadığım herkesin beni anladığını düşünüyorum onlara saygım sonsuzdur , amacim başlığı ve oyunu eleştirmek değildir . Sadece amacim itibar olayının şimdiden alıp başını gittigi ve anlamını yitirdiğini göstermektir .
180 mesajda itibar listesinde 1. sayfada olan üyemiz var, gelen itibarlara bakıyorum, hepsi buradan..
sistemin cılgı çıkmış...
emek harcayan ne güzel yazı yazan, teknik analiz yapan üyelerimiz var, yarışmaya uğramayan, daha 11 yeşil dolduramamış...:vk:
Bir itibar puani tartismasi eksikti.
Forumda gercek hayatta karsilasmam imkansiz olan guzel ve bilgili insanlar var. Boyle sacma bir nedenle tartismak bile gereksiz.
Sayin yoneticilerimiz eger burayi okuyorsaniz, Itibar puanlarinin etkisini sifir yapin. Instagram facebook gibi like sistemi getirin.
Bu baslik ozelinde tebrikler butonu getirilebilir.
Bir de kullanicilari bloglara yonlendirmenin bir yolunu bulun. Kiymetini bilene forum sanki bir okul ;)
Sayın güneysu ve Medwig adaşım, isterseniz bu itibar işi hep kalksın inanın bu topikteki akideşlerin hiç umurunda bile olmaz. Buraya takılan akideşlerin çoğu başka topiklerden çeşitli nedenlerden dolayı buraya takılan gayet seviyeli ve temiz akideşlerdir.
Sayın Apache , yukarıda da belirttim benim sizler başta olmak üzere buradaki herkese ve oyuna saygım sonsuz . Konu itibarda degil , gerçek itibar forumdaki tek tusa basılarak alınan edilen birsey degil. Ama forumda boyle bir özellik var ve suan bu özellik gerçek anlamından çıkmış durumda . Düşünün forum yenilendi herkes 0’dan başladı ama bu surede 1 milyon itibara ulaşılmış bile .. simdi herkes güçlendi 1 yıl sonrasını düşünemiyorum bile . Ha olsa Ne olur olmasa Ne olur ona tamam ama bu özellik varsa ona uygun hareket edilmeli bana göre . Bunun dışında az oncede gördünüz daha 200 mesaj olmadan 1 . Sayfaya çıkmış arkadaşımız var .. Kendisi Eminim iyi birisidir o konuda yorum yapmak bana düşmez ama itibar denen şey foruma özellik olarak konulduysa bu şekilde olmamalı .. Yoksa buradakilerin itibar pesinde olup olmadığı konu degil , burada bir oyun oynanıyor oyununda ödülü itibar vermek bu kötü birsey degil ama sizde anladınız bu itibar verme gerçekten normalin üstüne çıkmış durumda ve asıl anacını yitirmiş durumda . Baksanıza 50 yasında biri bana ben sana itibar verdim iadei itibar vermedin diyebiliyor oysaki itibar verince iadei itibar diye birsey yok , güzel paylaşım yapar foruma faydalı olur o zaman itibari alır ama neden iadei itibar yapmadın diye tersleyebiliyor ve hatta yazdığım mesajıma cevap olarak hadi naş yazabiliyor .. :)
Yarışma programının çekiciliği bu serbest puanlar zaten. Kısıtlama getirilirse cazibeliği azalır, hatta tükenir. Sadece derece yapanlara puan verilmesi de bir çözüm olmayacaktır. Burada puan almak için iddialı olunacağını ve insanların birbirini geçmeye çalışacağını sanmıyorum.
Forumlarda konu ne olursa olsun her zaman kalıcı dostluklar önemli olacaktır.
Sonuç olarak; İtibar puanı vermek üyenin kendi tercihi olmalıdır. Kime vermek isterse puanını ona vermelidir. Kısıtlama yapmayı uygun bulmuyorum. Herşey bitti ve iş itibar puanına mı kaldı diye düşünüyorum.
:28::28::28:
2 ayrı düşünce..
ben 2. alıntı için tercih hakkımı kullanıyorum...
............................
https://twitter.com/sansursuzvideo/s...38166335381504
durum bu..
:wave:
Sayın izci ye ve apachi komutana kesinlikle katılıyorum.forumda zaman geçirmek istiyoruz ve bunu hisse topiklerinde yapmak imkansız gibi bir şey neredeyse herkes sidik yarışında gibi bir durum var maalesef bazen seviye çok fazla düşüyor ki ceza yememek için kendimizi huzurun ve saygı nın adresi bu sayfaya atıyoruz.puanlar v.s her zaman ikinci hatta üçüncü planda bile değiller çok meraklısı varsa benimkileri komple ona devir edebilirsiniz.
Başlık ve oyun itibar icin varmış denilmiyor ama itibar olayı anlamını yitirmiş bir durumda ve bana göre buna önlem alınmalı . 200 mesajlı bir arkadaş normal şartlarda o listenin ilk sayfasında olabilir mi ? Olamaz , oluyorsa buna sebep bu başlık ki sayın Guneysu o arkadaşın itibarlarını açıkladı hep buradan alınmış . Ayrıca İtibar üstü itibar olsun dert degil ama itibar forumda bir özellikse bu hakkıyla kullanılmalı bana göre . Yoksa buradaki bir çok arkadaş itibar icin gelmiyor olabilir ama buranın itibar ile dogrudan ve güçlü bir irtibatı var . Buna birsey yapılmalı yoksa başlıkda oyunda güzel .
Sayın güneysu sil benim itibarları herkesin keyfi yerine gelsin :) Söz kimseye şikayet etmeyecem :)
Sevdiğim 8 - 10 üstad ile bilgi alışverişinde bulunmak yetiyor bana..
Onlar da burada , ben de onun için buradayım :)
Saygılar...
Neyse uzatıp durmayayım , düşüncelerimi ilettim hayırlı akşamlar herkese , iyi Pazarlar şimdiden .
İnanın bu topiğin başından beri daha hiçbir kişi ile en ufak bir tartışmam bile olmamıştır. Ama yıllardır kâğıdını tuttuğum topiklere yazmaya çekiniyorum, mesela geçen İhlasa girdim bakalım ne var ne yok diye, hadsizin biri alttan beni görmüş laf sokuşturuyor..:). Bir kaç paylaşımda orda adım yurtdışından yöneten yıkım çetesine çıktı..:kahkah:..Baktık akideş gayet ciddi, öyle ise al sana kanıtları dedik ve MR&MRS dostum ile biraz geyik yaptık (burada paylaştığım düğün resimlerini gösterdik)ama maalesef sn güneysu hepsini silmiş.
Bir yanlışı düzelteyim.. Gelen itibarların çoğunluğu bu topikten.. Hepsi ya da tamamı değil.. Son 10 itibara baktım şimdi ; 8 i buradan 2 si farklı farklı iki topikten.. Gönül rahatlığı ile yazıyorum.. İtibarlarımın tamamının sayın apache64d ye mümkünse virmanlanmasını talep ediyorum..