Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Bir itibar puani tartismasi eksikti.
Forumda gercek hayatta karsilasmam imkansiz olan guzel ve bilgili insanlar var. Boyle sacma bir nedenle tartismak bile gereksiz.
Sayin yoneticilerimiz eger burayi okuyorsaniz, Itibar puanlarinin etkisini sifir yapin. Instagram facebook gibi like sistemi getirin.
Bu baslik ozelinde tebrikler butonu getirilebilir.
Bir de kullanicilari bloglara yonlendirmenin bir yolunu bulun. Kiymetini bilene forum sanki bir okul ;)
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sayın güneysu ve Medwig adaşım, isterseniz bu itibar işi hep kalksın inanın bu topikteki akideşlerin hiç umurunda bile olmaz. Buraya takılan akideşlerin çoğu başka topiklerden çeşitli nedenlerden dolayı buraya takılan gayet seviyeli ve temiz akideşlerdir.
Sayın Apache , yukarıda da belirttim benim sizler başta olmak üzere buradaki herkese ve oyuna saygım sonsuz . Konu itibarda degil , gerçek itibar forumdaki tek tusa basılarak alınan edilen birsey degil. Ama forumda boyle bir özellik var ve suan bu özellik gerçek anlamından çıkmış durumda . Düşünün forum yenilendi herkes 0’dan başladı ama bu surede 1 milyon itibara ulaşılmış bile .. simdi herkes güçlendi 1 yıl sonrasını düşünemiyorum bile . Ha olsa Ne olur olmasa Ne olur ona tamam ama bu özellik varsa ona uygun hareket edilmeli bana göre . Bunun dışında az oncede gördünüz daha 200 mesaj olmadan 1 . Sayfaya çıkmış arkadaşımız var .. Kendisi Eminim iyi birisidir o konuda yorum yapmak bana düşmez ama itibar denen şey foruma özellik olarak konulduysa bu şekilde olmamalı .. Yoksa buradakilerin itibar pesinde olup olmadığı konu degil , burada bir oyun oynanıyor oyununda ödülü itibar vermek bu kötü birsey degil ama sizde anladınız bu itibar verme gerçekten normalin üstüne çıkmış durumda ve asıl anacını yitirmiş durumda . Baksanıza 50 yasında biri bana ben sana itibar verdim iadei itibar vermedin diyebiliyor oysaki itibar verince iadei itibar diye birsey yok , güzel paylaşım yapar foruma faydalı olur o zaman itibari alır ama neden iadei itibar yapmadın diye tersleyebiliyor ve hatta yazdığım mesajıma cevap olarak hadi naş yazabiliyor ..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yarışma programının çekiciliği bu serbest puanlar zaten. Kısıtlama getirilirse cazibeliği azalır, hatta tükenir. Sadece derece yapanlara puan verilmesi de bir çözüm olmayacaktır. Burada puan almak için iddialı olunacağını ve insanların birbirini geçmeye çalışacağını sanmıyorum.
Forumlarda konu ne olursa olsun her zaman kalıcı dostluklar önemli olacaktır.
Sonuç olarak; İtibar puanı vermek üyenin kendi tercihi olmalıdır. Kime vermek isterse puanını ona vermelidir. Kısıtlama yapmayı uygun bulmuyorum. Herşey bitti ve iş itibar puanına mı kaldı diye düşünüyorum.
2 ayrı düşünce..
ben 2. alıntı için tercih hakkımı kullanıyorum...
............................
https://twitter.com/sansursuzvideo/s...38166335381504
durum bu..
![]()
Yer İmleri