“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pazartesi
Tuyocu:92889
1- Önce karşınızdaki kişi ile çocuğunuz gibi konuşmayın emir vermeyin .
2- İtibar verip vermeyeceğimi sana mi soracağım ?
2 - cevap verip vermeyeceğimi sana mi soracağım ?
3 - Ben itibar verilmesi gereken faydalı paylaşımlar yapan arkadaşlara itibar verimim. Zaten itibar vermenin anlamı bu . Bunun dışında dostlarıma saygı duydugum kişilere mümkün olduğunca itibar veririm .
4- Ben telefondan giriş yapıyorum verilen itibarları haftada bir bakarım sizi görmemiş olabilirim , ayrıca gorsemde size geri itibar vereceğim bir kural Yok sanırım , yanı iadei itibar diye bir şey yok , sadece tanıdığım birisiyse seve seve itibar veririm . Bunun dışında burada oyuna katıldığımda oyunun kuralı gereği dereceye giren arkadaşlara verebiliyorsam itibar gönderirim . Siz dereceye girer yada güzel bir paylaşım yaparsanız sizede itibar veririm , sizi tanımam bilmem neden vermeyeyim ?
5- en sonuncusu bu itibar isini bukadar önemsemeyin . Ben ve 4 kişiyi itibar vermiyor diye takip etmişsiniz , buna gerek Yok itibar buradan verilerek ölçülmüyor . Sadece cok az bir mesaja rağmen bu milyon itibara ulaşmak ilginç ve zor oldugu icin boyle birsey paylaştım . Fazla takılmayın daha önemli seyler var ..
Son düzenleme : MedwiG; 22-12-2018 saat: 22:35.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
başlık zaten zıvanadan çıkmış vaziyette,
itibar puanları hak edene değil, önüne gelene basılan yer olmuş..
tüm itibarları sıfırlayıp, eskisi gibi zor olan sisteme geçirmek lazım forumu..
yönetimden rica kısmına yazayım bunu ben..
bir itibara basmak ile, tüm yeşillerin dolduğu bir sistem, SİSTEM DEĞİLDİR.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sayın Güneysu’nun yazdığına şahsen sonuna kadar katılıyorum . İtibar verme , alma yada dereceye girmenin bir önemi Yok ama forumda madem itibar verme diye birsey var bunun gerçek anlamda kullanılması gerektiğini düşünüyorum . Ben suana kadar gerçekten faydalı paylaşım yapan ve foruma yaptığı faydayla orantılı itibar verdim , forumda boyle bir özellik olduğundan bu şekilde de vermeye devam edeceğim . Kimseye karşı bir önyargım yok olamazsa ama yeni forum başladığından bu yana 400-500 mesaj atmış bir arkadaşın 1 milyon itibari geçmesi forumun bu özelliğinin doğru kullanılmadığının göstergesi olduğunu düşünüyorum .
Düşünün itibarda rakamı olarak milyonu konuşuyoruz . 0’dan düşük itibarlarla buraya geldiysek suandan itibaren yüksek itibar gücüyle 1 yıl sonrayı düşünemiyorum bile .
Not : Bu yazdıklarım bu başlıkta oyun oynayan değer verdiğim arkadaslarıma & büyüklerime karşı değildir . Boyle bir başlık var ve oyunun kuralı dereceye girene itibar vermek buna karşı saygım var ayni şekilde oynayan herkesede . Bu yüzden Ayhan Başkan , apache komutan , cuneytt abı başta olmak ismini yazamadığım herkesin beni anladığını düşünüyorum onlara saygım sonsuzdur , amacim başlığı ve oyunu eleştirmek değildir . Sadece amacim itibar olayının şimdiden alıp başını gittigi ve anlamını yitirdiğini göstermektir .
180 mesajda itibar listesinde 1. sayfada olan üyemiz var, gelen itibarlara bakıyorum, hepsi buradan..
sistemin cılgı çıkmış...
emek harcayan ne güzel yazı yazan, teknik analiz yapan üyelerimiz var, yarışmaya uğramayan, daha 11 yeşil dolduramamış...![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri