“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pazartesi
Tuyocu:92889
1- Önce karþýnýzdaki kiþi ile çocuðunuz gibi konuþmayýn emir vermeyin .
2- Ýtibar verip vermeyeceðimi sana mi soracaðým ?
2 - cevap verip vermeyeceðimi sana mi soracaðým ?
3 - Ben itibar verilmesi gereken faydalý paylaþýmlar yapan arkadaþlara itibar verimim. Zaten itibar vermenin anlamý bu . Bunun dýþýnda dostlarýma saygý duydugum kiþilere mümkün olduðunca itibar veririm .
4- Ben telefondan giriþ yapýyorum verilen itibarlarý haftada bir bakarým sizi görmemiþ olabilirim , ayrýca gorsemde size geri itibar vereceðim bir kural Yok sanýrým , yaný iadei itibar diye bir þey yok , sadece tanýdýðým birisiyse seve seve itibar veririm . Bunun dýþýnda burada oyuna katýldýðýmda oyunun kuralý gereði dereceye giren arkadaþlara verebiliyorsam itibar gönderirim . Siz dereceye girer yada güzel bir paylaþým yaparsanýz sizede itibar veririm , sizi tanýmam bilmem neden vermeyeyim ?
5- en sonuncusu bu itibar isini bukadar önemsemeyin . Ben ve 4 kiþiyi itibar vermiyor diye takip etmiþsiniz , buna gerek Yok itibar buradan verilerek ölçülmüyor . Sadece cok az bir mesaja raðmen bu milyon itibara ulaþmak ilginç ve zor oldugu icin boyle birsey paylaþtým . Fazla takýlmayýn daha önemli seyler var ..
Son düzenleme : MedwiG; 22-12-2018 saat: 22:35.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
baþlýk zaten zývanadan çýkmýþ vaziyette,
itibar puanlarý hak edene deðil, önüne gelene basýlan yer olmuþ..
tüm itibarlarý sýfýrlayýp, eskisi gibi zor olan sisteme geçirmek lazým forumu..
yönetimden rica kýsmýna yazayým bunu ben..
bir itibara basmak ile, tüm yeþillerin dolduðu bir sistem, SÝSTEM DEÐÝLDÝR.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Sayýn Güneysu’nun yazdýðýna þahsen sonuna kadar katýlýyorum . Ýtibar verme , alma yada dereceye girmenin bir önemi Yok ama forumda madem itibar verme diye birsey var bunun gerçek anlamda kullanýlmasý gerektiðini düþünüyorum . Ben suana kadar gerçekten faydalý paylaþým yapan ve foruma yaptýðý faydayla orantýlý itibar verdim , forumda boyle bir özellik olduðundan bu þekilde de vermeye devam edeceðim . Kimseye karþý bir önyargým yok olamazsa ama yeni forum baþladýðýndan bu yana 400-500 mesaj atmýþ bir arkadaþýn 1 milyon itibari geçmesi forumun bu özelliðinin doðru kullanýlmadýðýnýn göstergesi olduðunu düþünüyorum .
Düþünün itibarda rakamý olarak milyonu konuþuyoruz . 0’dan düþük itibarlarla buraya geldiysek suandan itibaren yüksek itibar gücüyle 1 yýl sonrayý düþünemiyorum bile .
Not : Bu yazdýklarým bu baþlýkta oyun oynayan deðer verdiðim arkadaslarýma & büyüklerime karþý deðildir . Boyle bir baþlýk var ve oyunun kuralý dereceye girene itibar vermek buna karþý saygým var ayni þekilde oynayan herkesede . Bu yüzden Ayhan Baþkan , apache komutan , cuneytt abý baþta olmak ismini yazamadýðým herkesin beni anladýðýný düþünüyorum onlara saygým sonsuzdur , amacim baþlýðý ve oyunu eleþtirmek deðildir . Sadece amacim itibar olayýnýn þimdiden alýp baþýný gittigi ve anlamýný yitirdiðini göstermektir .
180 mesajda itibar listesinde 1. sayfada olan üyemiz var, gelen itibarlara bakýyorum, hepsi buradan..
sistemin cýlgý çýkmýþ...
emek harcayan ne güzel yazý yazan, teknik analiz yapan üyelerimiz var, yarýþmaya uðramayan, daha 11 yeþil dolduramamýþ...![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yer Ýmleri