2023 de kira gelirlerinde büyük artış bekliyorum aylık 130 milyonu aşacak gibi anteplininde söylediği gibi baruthane y.amacli kısıma alınırsa solo kârı 9.200 gibi bekleyebiliriz..SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
2023 de kira gelirlerinde büyük artış bekliyorum aylık 130 milyonu aşacak gibi anteplininde söylediği gibi baruthane y.amacli kısıma alınırsa solo kârı 9.200 gibi bekleyebiliriz..SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce yukarıda yazdığım yorumu hatırlatayım bazı çok bilmişlere..;-))
Şimdi niye hisse bürüt takasa girdi onu yorumlayalım, hisse fiyatının 15 Aralık 15 Ocak arası düşmesi yada en azından sabit kalması gerekiyordu, yoksa fiyatı çok yükselecek ve tahtacı keltoşun kontrolünden çıkacaktı..!!!
Bunun için bütün iyi haberleri bürüt takasa denk geyirip hesaplar arasında baskı satışı yaptılar, hem RSI düşürmek hemde ky nin malına çökmek için planlı bir senaryo sürüyor, bürüt takasın bitiş tarihi de nedense 18 Ocak olarak hissenin tam yükselişe geçeceği tarihe göre seçilmiş..;-))
Neyse, bu tahtada senaryonun biri biter biri başlar, biz alıştık keltoşun ayak oyunlarına ona göre izliyoruz filmi..;-))
28 Şubat için güzel bir final yazmıştır emin olun en az üç oskarlık bir final olur merak etmeyin..:party:
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Görüyorum çünkü gözüm var..!!!
Düşünüyorum çünkü beynim var..!!!
Sadıc kuşlu sitedeki tuncerle akrabalık varmı
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eygyo pd/2.66 fk/10 millet sıraya gitmiş bazen şu borsadan nefret ediyor insan
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.