Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4897 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Karlan Draka Yazýyý Oku
    Ben yazdýklarýnýzý gerçekten anlayamýyorum..inþallah hýzlýca 35e gelid hisse fiyatýmýz da siz de biz de eziyetten kurtuluruz

Kendi adýma hisse fiyatýmýz düþtüðünde bir yorum yapmadým, yeni bir veri-bilgi de yoktu, sadece sizin fareziyeleriniz vardý. Bugün ise 2 yeni kap haberi var, onun üstüne insanlar yorum yapýyor.

Baby büyükyalý diyebileceðimiz arsalarýmýzýn teslimi tamamlanmýþ, bu teslimlerdeki peþinatlarýn ödenmesi için de büyük ihtimalle uygun faizle oldukça büyük bir kredi alýnmýþ, harika bir haber..Özak güçlü yapýsý ile bankalardan bu krediyi almýþtýr, hayýrlý olsun..
    Altý ay önce alýnmýþ ihalelerin yer teslimleri ne hikmetse hissenin fiyatý 21,48 TL yi görüp düþüþe geçtiði zamana denk gelmiþ, bu ihalelerin yeni büyükyalý olacaðýný biz daha ihaleler kazanýlýnca yazdýk..!!!

Altý aydýr unutturulan ihaleler sanki yeni yapýlmýþ gibi tekrar gündem yapýlýyor, ben burada daha büyükyalýnýn teslimlerinin baþladýðý 2019 da proje bitene kadar m² fiyatýnýn 70-100 binleri bulacaðýný kâr oranýnýn %70 leri geçeceðini yazdým, millet alay etti..!!!

Þimdi Bizim altý ay önce dediklerinizi bu çakallar abartýp abartýp millete hisse aldýrýp kendileri al sat yapmaya devam edecekler..!!!

Dertleri kap haberini yorumlamak deðil, bu haberlerle nasýl adam kandýrýp önce parasýna sonra malýna çökeriz hesabý yapmak..!!!

Bizim oralarda bir koyundan bir post çýkar, bu hýrsýzlar bir koyundan kýrk post çýkarma peþinde, bir ay sonra bu arsalarýn deðerlemeye girdiðini ve fiyatlarýnýn iki katýna çýktýðýný görürsek sakýn þaþýrmayýn, bir de onun yaygarasýný yapar bu çakallar..!!!

Ýnsan ne yapýyorsa kendine yakýþaný yapmalý, aslan aslan gibi, çakal çakal gibi davranmalý, aslan kuyruðunu poposuna takan çakallarýn, asla aslan olamayacaklarýný bilmesi gerekir..!!!

Bu þekilde ormanýn yabancýsý birkaç ceylaný kandýrabilirler belki, ama karþýlarýna aslan çýkýnca ne olduklarý mal gibi ortaya çýkar..!!!

Neyse; herkes kendine yakýþaný yapar, anlayana bundan aðýr söz yoktur zaten..!!!

Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!

2.  Alýntý Originally Posted by 11.Muratblsk Yazýyý Oku
    Altý ay önce alýnmýþ ihalelerin yer teslimleri ne hikmetse hissenin fiyatý 21,48 TL yi görüp düþüþe geçtiði zamana denk gelmiþ, bu ihalelerin yeni büyükyalý olacaðýný biz daha ihaleler kazanýlýnca yazdýk..!!!

Altý aydýr unutturulan ihaleler sanki yeni yapýlmýþ gibi tekrar gündem yapýlýyor, ben burada daha büyükyalýnýn teslimlerinin baþladýðý 2019 da proje bitene kadar m² fiyatýnýn 70-100 binleri bulacaðýný kâr oranýnýn %70 leri geçeceðini yazdým, millet alay etti..!!!

Þimdi Bizim altý ay önce dediklerinizi bu çakallar abartýp abartýp millete hisse aldýrýp kendileri al sat yapmaya devam edecekler..!!!

Dertleri kap haberini yorumlamak deðil, bu haberlerle nasýl adam kandýrýp önce parasýna sonra malýna çökeriz hesabý yapmak..!!!

Bizim oralarda bir koyundan bir post çýkar, bu hýrsýzlar bir koyundan kýrk post çýkarma peþinde, bir ay sonra bu arsalarýn deðerlemeye girdiðini ve fiyatlarýnýn iki katýna çýktýðýný görürsek sakýn þaþýrmayýn, bir de onun yaygarasýný yapar bu çakallar..!!!

Ýnsan ne yapýyorsa kendine yakýþaný yapmalý, aslan aslan gibi, çakal çakal gibi davranmalý, aslan kuyruðunu poposuna takan çakallarýn, asla aslan olamayacaklarýný bilmesi gerekir..!!!

Bu þekilde ormanýn yabancýsý birkaç ceylaný kandýrabilirler belki, ama karþýlarýna aslan çýkýnca ne olduklarý mal gibi ortaya çýkar..!!!

Neyse; herkes kendine yakýþaný yapar, anlayana bundan aðýr söz yoktur zaten..!!!

Önce yukarýda yazdýðým yorumu hatýrlatayým bazý çok bilmiþlere..;-))

Þimdi niye hisse bürüt takasa girdi onu yorumlayalým, hisse fiyatýnýn 15 Aralýk 15 Ocak arasý düþmesi yada en azýndan sabit kalmasý gerekiyordu, yoksa fiyatý çok yükselecek ve tahtacý keltoþun kontrolünden çýkacaktý..!!!

Bunun için bütün iyi haberleri bürüt takasa denk geyirip hesaplar arasýnda baský satýþý yaptýlar, hem RSI düþürmek hemde ky nin malýna çökmek için planlý bir senaryo sürüyor, bürüt takasýn bitiþ tarihi de nedense 18 Ocak olarak hissenin tam yükseliþe geçeceði tarihe göre seçilmiþ..;-))

Neyse, bu tahtada senaryonun biri biter biri baþlar, biz alýþtýk keltoþun ayak oyunlarýna ona göre izliyoruz filmi..;-))

28 Þubat için güzel bir final yazmýþtýr emin olun en az üç oskarlýk bir final olur merak etmeyin..

Görüyorum çünkü gözüm var..!!!
    Düþünüyorum çünkü beynim var..!!!
    Son düzenleme : 11.Muratblsk; 24-12-2022 saat: 12:56.

Alýntý Originally Posted by 11.Muratblsk Yazýyý Oku
    Önce yukarýda yazdýðým yorumu hatýrlatayým bazý çok bilmiþlere..;-))

Þimdi niye hisse bürüt takasa girdi onu yorumlayalým, hisse fiyatýnýn 15 Aralýk 15 Ocak arasý düþmesi yada en azýndan sabit kalmasý gerekiyordu, yoksa fiyatý çok yükselecek ve tahtacý keltoþun kontrolünden çýkacaktý..!!!

Bunun için bütün iyi haberleri bürüt takasa denk geyirip hesaplar arasýnda baský satýþý yaptýlar, hem RSI düþürmek hemde ky nin malýna çökmek için planlý bir senaryo sürüyor, bürüt takasýn bitiþ tarihi de nedense 18 Ocak olarak hissenin tam yükseliþe geçeceði tarihe göre seçilmiþ..;-))

Neyse, bu tahtada senaryonun biri biter biri baþlar, biz alýþtýk keltoþun ayak oyunlarýna ona göre izliyoruz filmi..;-))

28 Þubat için güzel bir final yazmýþtýr emin olun en az üç oskarlýk bir final olur merak etmeyin..

Görüyorum çünkü gözüm var..!!!
    Düþünüyorum çünkü beynim var..!!!
    Sadýc kuþlu sitedeki tuncerle akrabalýk varmý

SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

4.  Alýntý Originally Posted by sakura Yazýyý Oku
    Sadýc kuþlu sitedeki tuncerle akrabalýk varmý

SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok kardeþ, onun yazdýklarý pek inandýrýcý gelmiyor bana, Ahmet'in damarýna fazla basýyor, dediklerinin yarýsýný yaparsa tahtada kan çýkar..;-))

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •