Þirket hisse deðeri 4 aydan fazladýr istikrarlý düþen ama diðer yandan þirket yatýrýmlarý ile büyüme potansiyeli oldukça yüksek........
Yazdýklarým Kesinlikle Yatýrým tavsiyesi deðildir....!!!!
Þirket hisse deðeri 4 aydan fazladýr istikrarlý düþen ama diðer yandan þirket yatýrýmlarý ile büyüme potansiyeli oldukça yüksek........
Yazdýklarým Kesinlikle Yatýrým tavsiyesi deðildir....!!!!
Son 3 aydýr hem seçim ayaðýna hemde deprem nedeniyle borsa genelinde bir düþüþü gördük. Ama seçim e az kaldý. Bu süreç te hisse bazinda çok düþen de oldu, az düþen de oldu. Bu hisse bana fazla düþmüþ gibi geliyor. F/k çarpanlarý ve pd/dd orani hissenin baya ucuz olduðunu gösteriyor. Ayrica devam eden projeleri, yapilacak olan projeleri düþününce þirketin iþlerinin iyi olduðu söylenebilir. Ayrica dün açýklanan Antalya/Kemer deki Clup med tatil köyü Oteli alýmý(667 milyon lira) da guzel bir geliþme bence. Bu Otelden de gelecek gelir de ayrica onumuzdeki bilançonun gelirlerinde artýþlar yapacaktýr. Bu fiyata 300 dönümlük turistik deniz kýyýsý yeri Antalya merkezde bulacaðýnýzý hiç sanmýyorum. Þahsen bu otelin arsasi ile birlikte toplam deðerinin þuan bile tahmini 2,5-3 milyar lira arasinda olduðunu düþünüyorum. Otelin alým deðerine bakilinca çok ucuza aldýklarýný düþünüyorum bende. Yýl sonunda hissenin iyi bir yerde olacaðýný düþünüyorum þahsen. Birde bedelsiz gelecek þimdi Sanýrým. Bedelsiz de jubile gibi oldu. Açýkçasý görünüm baya baya güzel. Þu düþüþ hareketini artýk bitirmesi gerektiðini düþünüyorum, Umarim bu seviyeler dip çalýþmasýdýr. Yeni bilanço da gelmek üzere zaten. Bilanço ile yükseliþ baþlayabilir belkide belli olmaz.
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr.
ortaðýmýz mehmet bu kadar yalnýz býrakmayýn ya birþeyler yazýn moraliniz bozuk biliyorum ama yatýrýmcýlarýnýn %80 ninin kendini buna hazýrladýðýný biliyorum su akar yolunu bulur önümüzdeki sene býstin en büyük gyo olurmuyuz ne dersiniz...
nasip....
boyle giderse secime kadar 8leri bile gosterebilirler. toparlamasi zor olacak gibi duruyor.
An itibariyle geçen yýl bölümdüðü fiyat olan 11,08 TL nin altýnda tutularak bir yýllýk enflasyona göre %50 konut fiyat artýþýna göre %57 zarar etmiþ durumda uzun vade yatýrýmcý..!!!
Elimizde sadece gecen yýl aldýðýmýz bedelsiz kaldý, emeði geçen göz yuman seyirci kalan kim varsa Allah belasýný versin, rahat ölüm nasip etmesin, geride býraktýðý ne varsa kül olup savrulsun kimseye yar olmasýn..!!!
Seçim sonucu belli oldukça kuduran yerli ve yabancý hain gavurlar da kudurup kudurup gebersin inþallah..!!!
Son anket sonuçlarý..!!!
Reis %53
Geri kalan çapulcular %47
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Son düzenleme : 11.Muratblsk; 02-05-2023 saat: 18:23.
Dilini yukmuþ yine þer.ref.siz.ler..!!!!
Bilançoyu da göderin de tam olsun hýrsýz kah.pe.ler..!!!
Son düzenleme : 11.Muratblsk; 03-05-2023 saat: 12:36.
çok bunaldýysan eðemen baðýþa söyle bir ayet sallasýn nasýl olsa siz bu iþlerde mahirsiniz..
nasip....
millet secim oncesi dolara kacamasin diye borsada kilitlediler. su anda isler sacma sapan. piyasada 2-3 farkli kur var.
acip dolar grafigine bakayim desen o da hatali su anda. neye gore grafik okuyacaksin neye gore bilanco okuyacaksin?
nebati gecen gun tvde secimden sonra kurdaki farklilik sona erecek diye beyanat veriyor... ise bak cay demle
Yer Ýmleri