Sayfa 302/610 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon
Arama sonucu : 4878 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Dilini yutmuş sandığımız kangal kuçuları, malı dipten geri toplayınca bülbül gibi şakımaya başlamış..!!!

Çok merak ediyorum; insanları kandırıp parasını ve umudunu çalarak kazandıkları parayı çocuklarının boğazından geçirirken o mahsumların yüzüne nasıl bakıyorlar acaba..!!!

Değer mi üç kuruş para için bunca insanın günağına girmeye..???

Biz de al sat yapıyoruz, ama bunların gibi iki yüzlü ve yalan dolanla değil..!!!

Çobanınız da siz de aldığınız bu ahların hesabını vermeden can veremezsiniz sakın bunu unutmayın..!!!

Şimdi çekilen 890 milyon kredi ile neler yapılır neler diyerek millete verin gazı bakalım..!!!

Bu parayı üç ayda üçe katlayıp üç vakte kadar üç projenin startını verecek, bu da benim size tiyom olsun..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir...!!!
    Ben yazdıklarınızı gerçekten anlayamıyorum..inşallah hızlıca 35e gelid hisse fiyatımız da siz de biz de eziyetten kurtuluruz

Kendi adıma hisse fiyatımız düştüğünde bir yorum yapmadım, yeni bir veri-bilgi de yoktu, sadece sizin fareziyeleriniz vardı. Bugün ise 2 yeni kap haberi var, onun üstüne insanlar yorum yapıyor.

Baby büyükyalı diyebileceğimiz arsalarımızın teslimi tamamlanmış, bu teslimlerdeki peşinatların ödenmesi için de büyük ihtimalle uygun faizle oldukça büyük bir kredi alınmış, harika bir haber..Özak güçlü yapısı ile bankalardan bu krediyi almıştır, hayırlı olsun..

2.  Alıntı Originally Posted by Karlan Draka Yazıyı Oku
    Ben yazdıklarınızı gerçekten anlayamıyorum..inşallah hızlıca 35e gelid hisse fiyatımız da siz de biz de eziyetten kurtuluruz

Kendi adıma hisse fiyatımız düştüğünde bir yorum yapmadım, yeni bir veri-bilgi de yoktu, sadece sizin fareziyeleriniz vardı. Bugün ise 2 yeni kap haberi var, onun üstüne insanlar yorum yapıyor.

Baby büyükyalı diyebileceğimiz arsalarımızın teslimi tamamlanmış, bu teslimlerdeki peşinatların ödenmesi için de büyük ihtimalle uygun faizle oldukça büyük bir kredi alınmış, harika bir haber..Özak güçlü yapısı ile bankalardan bu krediyi almıştır, hayırlı olsun..
    Altı ay önce alınmış ihalelerin yer teslimleri ne hikmetse hissenin fiyatı 21,48 TL yi görüp düşüşe geçtiği zamana denk gelmiş, bu ihalelerin yeni büyükyalı olacağını biz daha ihaleler kazanılınca yazdık..!!!

Altı aydır unutturulan ihaleler sanki yeni yapılmış gibi tekrar gündem yapılıyor, ben burada daha büyükyalının teslimlerinin başladığı 2019 da proje bitene kadar m² fiyatının 70-100 binleri bulacağını kâr oranının %70 leri geçeceğini yazdım, millet alay etti..!!!

Şimdi Bizim altı ay önce dediklerinizi bu çakallar abartıp abartıp millete hisse aldırıp kendileri al sat yapmaya devam edecekler..!!!

Dertleri kap haberini yorumlamak değil, bu haberlerle nasıl adam kandırıp önce parasına sonra malına çökeriz hesabı yapmak..!!!

Bizim oralarda bir koyundan bir post çıkar, bu hırsızlar bir koyundan kırk post çıkarma peşinde, bir ay sonra bu arsaların değerlemeye girdiğini ve fiyatlarının iki katına çıktığını görürsek sakın şaşırmayın, bir de onun yaygarasını yapar bu çakallar..!!!

İnsan ne yapıyorsa kendine yakışanı yapmalı, aslan aslan gibi, çakal çakal gibi davranmalı, aslan kuyruğunu poposuna takan çakalların, asla aslan olamayacaklarını bilmesi gerekir..!!!

Bu şekilde ormanın yabancısı birkaç ceylanı kandırabilirler belki, ama karşılarına aslan çıkınca ne oldukları mal gibi ortaya çıkar..!!!

Neyse; herkes kendine yakışanı yapar, anlayana bundan ağır söz yoktur zaten..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

3. Hocam aldığın ihalenin ilk taksitini yatırıp yer teslimini yapmak az iş değildir. Bu bir ilerlemedir, ayrıca başka grupların kazandıkları ihalelerde yer teslimi yapılamadığını, ilk taksitin ödenemediğini de daha yeni gördük. Yer teslimi ve ilk taksit ödemesi adeta projenin gerçekliğinin tescil edilmesidir. Firmanın anlık bir açık arttırma ile değil, projeye inanarak, kar-zarar hesabını yaparak aldığını ispatlar. Bunu suni bir kap haberi olarak değerlendirmek yanlış olur..

4.  Alıntı Originally Posted by Karlan Draka Yazıyı Oku
    Hocam aldığın ihalenin ilk taksitini yatırıp yer teslimini yapmak az iş değildir. Bu bir ilerlemedir, ayrıca başka grupların kazandıkları ihalelerde yer teslimi yapılamadığını, ilk taksitin ödenemediğini de daha yeni gördük. Yer teslimi ve ilk taksit ödemesi adeta projenin gerçekliğinin tescil edilmesidir. Firmanın anlık bir açık arttırma ile değil, projeye inanarak, kar-zarar hesabını yaparak aldığını ispatlar. Bunu suni bir kap haberi olarak değerlendirmek yanlış olur..
    Bek kardeş; senin iyi niyetli olduğunu düşünerek birşeyler yazıyorum, ister faydalan ister unut gitsin..!!!

Benin bakış açıma göre bu çapta bir ihalenin yer tesliminin yapılması ve TOKİ projelerinin çok yüksek sayılarda yapılacak olması demir beton ve malzeme fiyatlarında düşüş olacağının habercisidir..!!

Bu iki arsa yan yana ve toplamda 1500 konuta kadar potansiyeli var, şu anki demir ve beton fiyatları ile kimse bunun altından kalkamaz..!!!

Reisin askari ücret artışı için ''kimse %20 den fazlasını beklemesin '' demesi de dolarda düşüşün olacağının sinyali benim bakış açıma göre..!!

Sonuçta üretim yerli olsada maliyetler global, üretiminin %80 i emek yoğun olan bir ülke için 350 dolar yada yuro nun üzerinde bir askari ücrek sıkıntı yaratır..!!!

ABD ve AB nin ikinci çeyrekte sonra resesyona girecek olmasıyla emtiya fiyatlarının düşüşe gececeği, buna bağlı olarak büyümekte olan ülkelerde yatırımların artacağı açık..!!!

Bu krizde bizi teyet gecip 2008-2012 arasındaki döviz bolluğu tekrar yaşanacak ve seçime bu bollukla girilecek..!!

Şimdi ister inan ister diğerleri gibi alay et, ben arabayı kullanırken bile 100 metre ileriye bakarak kullanırım, on metreyi zor görenlerin beni anlamasını da beklemem, kal sağlıcakla..!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

5. e
     Alıntı Originally Posted by lasvegas Yazıyı Oku
    Bu kredi ile kucuk cekmece projesi icin sirketin nakit olacak diye anliyorum. Muthis isler yapiorlar. Bu sirket boyle giderse cok buyur. Bu arada verdigi bilgilerle bizleri aydinlatan foruma zenginlik katan sn linux a da tesekkur ederim. Sayesinde cok faydali bilgiler elde edioruz.
    Şirketin patronu her bakımdan tam bir Fırsat avcısıdır, bir de faiz oranlarını görmek lazım ☺

6. 2 emlak konut ihalesine 800 verdik kızı aldık üzerine 890 milyonluk damatlık çeki aldık Hem inşaatlar hem de otele kaynak oldu desem.
    İlk satışlarla da İnşaatlarının parası çıkar bu 2 projeden 🤭
    Cash flow ile Ahmet patron domino taşı gibi dizecek projeleri peşi ardına 🚀
    Yaptıkları yapacakların teminatı olur mu 😊

Son 3 ay için değerleme yapacakmi dersiniz zihninde bilanço beklentisi netleşen varmı antepli ve azurit kayiplara karıştı [emoji848]

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

8.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Son 3 ay için değerleme yapacakmi dersiniz zihninde bilanço beklentisi netleşen varmı antepli ve azurit kayiplara karıştı [emoji848]

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    3 aylık yapmak zorunda hakeza stok kalmadığı İçin fatura kesemez pozisyonda.
    Eğer değerleme yapılırsa da yüzde 20 e yakın artış bekletilebilir yaklaşık olarak . Bu bilançoda nakit değerleri , krediler , brüt sarışlar dikkat edilecek yerler . Gene rekor bilanço gelecek kar olarak zaten ...

Sayfa 302/610 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •