Sayfa 308/610 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon
Arama sonucu : 4878 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

2023 de kira gelirlerinde büyük artış bekliyorum aylık 130 milyonu aşacak gibi anteplininde söylediği gibi baruthane y.amacli kısıma alınırsa solo kârı 9.200 gibi bekleyebiliriz..
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    nad konusunda sayın anteplinin de yorumlarını almak hoş olurdu...
    değerleme raporları eylül ayına göre yüzde 20 civarında artışta olabilir diye bekliyorum açıkçası...
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

2.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    2023 de kira gelirlerinde büyük artış bekliyorum aylık 130 milyonu aşacak gibi anteplininde söylediği gibi baruthane y.amacli kısıma alınırsa solo kârı 9.200 gibi bekleyebiliriz..

kira gelirleri muhtemelen yüzde 60 a yakın artacaktır ticari olduğu için...
    baruthaneye bakacağız
    ama her dakika taksimetre açık, yazıyoruz...

3.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku

kira gelirleri yaklaşık 360 olur, 2023 te ise 600e yaklaşır gibi...
    otelleri de tamamlayıp cebimize koyarsak zaten şirketin standart bir gelir kalemi olacak ...

4.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Altı ay önce alınmış ihalelerin yer teslimleri ne hikmetse hissenin fiyatı 21,48 TL yi görüp düşüşe geçtiği zamana denk gelmiş, bu ihalelerin yeni büyükyalı olacağını biz daha ihaleler kazanılınca yazdık..!!!

Altı aydır unutturulan ihaleler sanki yeni yapılmış gibi tekrar gündem yapılıyor, ben burada daha büyükyalının teslimlerinin başladığı 2019 da proje bitene kadar m² fiyatının 70-100 binleri bulacağını kâr oranının %70 leri geçeceğini yazdım, millet alay etti..!!!

Şimdi Bizim altı ay önce dediklerinizi bu çakallar abartıp abartıp millete hisse aldırıp kendileri al sat yapmaya devam edecekler..!!!

Dertleri kap haberini yorumlamak değil, bu haberlerle nasıl adam kandırıp önce parasına sonra malına çökeriz hesabı yapmak..!!!

Bizim oralarda bir koyundan bir post çıkar, bu hırsızlar bir koyundan kırk post çıkarma peşinde, bir ay sonra bu arsaların değerlemeye girdiğini ve fiyatlarının iki katına çıktığını görürsek sakın şaşırmayın, bir de onun yaygarasını yapar bu çakallar..!!!

İnsan ne yapıyorsa kendine yakışanı yapmalı, aslan aslan gibi, çakal çakal gibi davranmalı, aslan kuyruğunu poposuna takan çakalların, asla aslan olamayacaklarını bilmesi gerekir..!!!

Bu şekilde ormanın yabancısı birkaç ceylanı kandırabilirler belki, ama karşılarına aslan çıkınca ne oldukları mal gibi ortaya çıkar..!!!

Neyse; herkes kendine yakışanı yapar, anlayana bundan ağır söz yoktur zaten..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
    Önce yukarıda yazdığım yorumu hatırlatayım bazı çok bilmişlere..;-))

Şimdi niye hisse bürüt takasa girdi onu yorumlayalım, hisse fiyatının 15 Aralık 15 Ocak arası düşmesi yada en azından sabit kalması gerekiyordu, yoksa fiyatı çok yükselecek ve tahtacı keltoşun kontrolünden çıkacaktı..!!!

Bunun için bütün iyi haberleri bürüt takasa denk geyirip hesaplar arasında baskı satışı yaptılar, hem RSI düşürmek hemde ky nin malına çökmek için planlı bir senaryo sürüyor, bürüt takasın bitiş tarihi de nedense 18 Ocak olarak hissenin tam yükselişe geçeceği tarihe göre seçilmiş..;-))

Neyse, bu tahtada senaryonun biri biter biri başlar, biz alıştık keltoşun ayak oyunlarına ona göre izliyoruz filmi..;-))

28 Şubat için güzel bir final yazmıştır emin olun en az üç oskarlık bir final olur merak etmeyin..

Görüyorum çünkü gözüm var..!!!
    Düşünüyorum çünkü beynim var..!!!
    Son düzenleme : 11.Muratblsk; 24-12-2022 saat: 12:56.

Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Önce yukarıda yazdığım yorumu hatırlatayım bazı çok bilmişlere..;-))

Şimdi niye hisse bürüt takasa girdi onu yorumlayalım, hisse fiyatının 15 Aralık 15 Ocak arası düşmesi yada en azından sabit kalması gerekiyordu, yoksa fiyatı çok yükselecek ve tahtacı keltoşun kontrolünden çıkacaktı..!!!

Bunun için bütün iyi haberleri bürüt takasa denk geyirip hesaplar arasında baskı satışı yaptılar, hem RSI düşürmek hemde ky nin malına çökmek için planlı bir senaryo sürüyor, bürüt takasın bitiş tarihi de nedense 18 Ocak olarak hissenin tam yükselişe geçeceği tarihe göre seçilmiş..;-))

Neyse, bu tahtada senaryonun biri biter biri başlar, biz alıştık keltoşun ayak oyunlarına ona göre izliyoruz filmi..;-))

28 Şubat için güzel bir final yazmıştır emin olun en az üç oskarlık bir final olur merak etmeyin..

Görüyorum çünkü gözüm var..!!!
    Düşünüyorum çünkü beynim var..!!!
    Sadıc kuşlu sitedeki tuncerle akrabalık varmı

nasip....

Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    nad konusunda sayın anteplinin de yorumlarını almak hoş olurdu...
    değerleme raporları eylül ayına göre yüzde 20 civarında artışta olabilir diye bekliyorum açıkçası...
    İlla değerlemeyi yapacak diye bir kaide varmıdır?

6.ayda yaparsa yada gelecek seneye bırakırsa?

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Sadıc kuşlu sitedeki tuncerle akrabalık varmı

Yok kardeş, onun yazdıkları pek inandırıcı gelmiyor bana, Ahmet'in damarına fazla basıyor, dediklerinin yarısını yaparsa tahtada kan çıkar..;-))

Eygyo pd/2.66 fk/10 millet sıraya gitmiş bazen şu borsadan nefret ediyor insan

nasip....

Sayfa 308/610 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •