Haberi kargalara gösterdim... puhahaha gak gak dediler.
Bilmiyorum artık...
Printable View
Haberi kargalara gösterdim... puhahaha gak gak dediler.
Bilmiyorum artık...
Bunlar sanıyor Halk sadece kendileri gibi cebine bakiyor
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tl eur vadeli de 9 kurus makas var
Ayip bokunu cikardilar iyice
Aslinda chpnin siyaseten cok yanlislari var. Mantalite yanlış. Chpliler gidip siyaseti öğrenmeli bence. Atanin arkasina siginip yillarca yan gelip yattilar. Simdi hpkk ya destek verince de cuvalladilar. - Erdogana karsi besledikleri kin ve nefret, halki Erdoganin yaninda birlestiriyor.
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erddoğan Temel yaşına gelsin kazanmaya devam eder ne zaman Ecevit gibi oldu (sağlık açısından) o zaman kendisi kenara geçer.CHP neden kazanamadığını kendisi de biliyor. Değişim olsa tabanını kaybedecek onun için riske girmeyip küçük olsun benim olsun anlayışı devam eder.Dikkat ettiyseniz Cumhurbaşkanlığı seçimi hariç hiç bir zaman hedefi birinci parti olmak olmamıştır.Hükümetin oyunu ne kadar azaltabiliriz ne kadar güçsüz bırakabilirz. Bu söylemin memlekeyte faydası oldu mu hayır Kendi partisine faydası oldu mu hayır.Bakın seçimden sonra etekleri nasıl tutuştu. Dün Bahçeliye kurultay lafı sokanlar şimdikoltuğuna nasıl sahip çıkıyor Diktatör kavramını bulanlar 9 seçim kaybetmesine rağmen koltuk benim diyor.Ülke yönetmek gibi kaygıları yok günü kurtar yeter.:whistling::whistling::whistling::kalp: yalnız İnce bu seçimde içten veya değil bazı algıları kırmaya çalıştı. o açıdan değişim emaresi gördüm umut verici. Cuma namazına giderek dine karşı değilim dedi. bisiklete binerek traktöre binerek sizden biriyim dedi. İnandırıcı olur mu olur ama seçimden seçime olmamak kaydıyla. Cuma namazlarına devam. mevlit düzenle halkın arasına karış.9 ay sonra belediye seçimi, var duyumlara göre İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Muharrem İnce.
iyide karradenizlilerin adını bizim gibilerin kötüye çıkardığımız yazıyor zevat
ben Karadenizlileri kötülemedimki, videodakileri kötüleyen kendisi....
Euro ve ons alim yerlerine yaklasiyor orta vade. Ytd
Bunlar gülünç bahaneler..
Hiçbir konuda CHP'nin muhalefetini takmayan Akape "HDP kapatılsın" deyince mi CHP'yi takacak..
Medya %90 iktidarın yanında zaten..
Avrupa Birliği diye boş bir hayali umursayan kalmadı merak etme..
Her yere Heeeyt çeken Teyib için sorun olmaz bunlar..
Ben Dersimli Kemal önderliğindeki Hdp'li Kürt milliyetçileri CHP'yi işgal etmeden önce CHP'li idim..
CHP'de Kürt seçmen sıfırdır, CHP'nin Kürtçü yönetiminin çağrısına HDP'lilerden başka hiçbir CHP seçmeni dönüp bakmaz kimse kılını kıpırdatmaz, bu kesin bir gerçektir..
Sokaklarda göreceğin ancak CHP'li taklidi yapan PKK'lılar olur..Bu da onları ezmek için iyi bir fırsat olur..
Aman dayı dur başka yerde söyliyim deme. Yoksa iktidarı değiştirecen biz böyle memnunuz Kemal Abisiz bir seçim seçim değilr. Adamın kalbi öyle temiz ki ne diyim. Bak ne demişti. Haziran ayı iyilerin ayıdır.(sevgi hoşgörülü) Bu ayda iyiler kazanır kötüler kaybeder. haziran ayı çiçeklerin açtığı aydır (burada saçmalamış farketmedik) Kirazların çıktığı mevsimdir ()doğa sevgisi)
Tesbitleriniz güzel zaten son seçim bunu gösterdi. Doğuda kürt seçmen HDP ye oy vermedi. sırf Hükümetinvekil sayısını düşürmek için oyları CHP li seçmenler verdi. Bunu da açık açık söylediler. bu demek değildir CHP li seçme PKK lı.menfaat ve çıkar ilişkileri insanı kılıktan kılığa sokuyor.Yoksa arada sevgi muhabbet ne alaka.
beryforeva Trabzonda seçim gecesi sevinenlere çıkıp çatamamış, hazımsızlığından evde oturmuş, gelip burada videoda sevinenler terörist falan diyerek bize çatıyor
iyide bu kafayla sizin sokağa çıkmaya bile yüzünüz yoksa sanal ortamda herkese hakaret etmenizi beddua etmenizi kim nasıl değerlendirsin acaba?
Korkarak yaşayamazsın.... Teröristi terörize edersen hiçbir terörist de cesaret kalmaz
Osmanlı meclisindeki Ermeni ve Rum etnik partiler de terörü denediler hakettikleri karşılığı aldılar..
Atatürkçü bir CHP'linin gönlündeki önder SeyidRıza ve ŞeyhSaid gibi Kürtçülerin kellesini kopartıp Türk ulusuna armağan eden Atatürk gibi,
Apo'nun da kellesini kopartıp Türk ulusuna çektirdiği acılara teselli olarak sunacak bir önderdir..
"Hesap ortada" canbazlığıyla PKK'yı meclise sokan KK gibi biri değildir..
Cehepe açısından bence iki seçenek var bundan sonra
Ya cehepe değişecek
Ya da seçmeni başka partilere kayacak
Ben ilk seçeneğe daha yüksek ihtimal veriyorum
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Izmirde sonbahar da artik yagmur yagmiyor
Akdeniz iklimi en cok sonbaharda yağış alirdi.
Bu kadar araba insaat cevre kirliligi denize giden atiklarin sonucu doga dengesi kaydi.
Seferihisar akarca da atik sudan denize girilemedi gecen haftalarda.
10 15 yila bu denizlerin hepsi kirlenir
Gelecek nesilin isi cok kotu cocuk yapmam ben asla
Hawai ve Guatamala dan sonra
Galapagos adalarında volkan patlalamaları başladı.
Daha büyük volkan patlamaları sonrasında buzul çağına girebilir dünyamız.
Su da gerçek hdp kapatilsin deseler en onde akp karsi cikar.
Algi kasiyorlar cunku hdp yi yemleme gibi kullanip chp yi tuzaga getiriyorlar.
Cumhur ittifakinin oylarinin en az 1 %10 u sadece hdp yuzunden geldi.
Bunun için liderlerden veya klavye muhabbetinden önce her Türk yurttaşının "Teröriste karşı ben ne yapılmasını istiyorum?" sorusuna karşılık verip kendi konumunu netleştirmesi ve liderlerini de buna zorlaması gerekir.
Teröristleri ezmeye cesaretimiz yok da kızdırmaktan korkuyorsak teröre teslim olmuşuz da haberimiz yok demektir..
Lgs başarısı konuşuyor.
2 tane birinci bilfen den. Okulun yıllığı 50 bin tl . Ucuz yani .
Robert kolej 130.000 bin tl . Düşün .
Fizik dersine Einstein giriyormuş .
3 bilfen
https://twitter.com/bilfen
3 bahçeşehir
https://twitter.com/dragos_bah
Çocuğu okula yazdıralım dedik .
Bizim burada bir imam hatip bir de devlet okulu var .
Devlet okuluna gittim . Okul çok kötü . Bakımsız. Sıralar bitik. Okul pis . Öğretmenler çok zayıf .
Bir kaç kolejden fiyat aldık 18.000 den 48.000 e fiyat var.
Ne yapacaz çaresiz kaldık
Evde eğitim düşünüyorum
Eğitim dilinin Kürtçe olduğu tüm derslerin Kürtçe olduğu okullar mı olmalı diyorsun?
Öyle bir yer Kürdistan olur orası Türkiye değildir..
Eşitlik ilkesi gereği Kürtçeye ayrıcalık olamayacağı için ulus içindeki tüm etniklere de kendi dillerinde ayrı okullar açılmalı ki bu da zaten devletin yokolması demektir..
Bunu dün de yazdım, dünyada ayrı devletlerin birleşerek federasyon olduğu devletler dışında hiçbir ülkede çift eğitim dili yoktur.
Azınlıklara verdiğin hakları devletinin asli unsurlarının ana dilinde eğitimini yasaklamak özgürlük anlayışıma ters.
Zamanında türbanda aynısı yaşandı sonuç ne oldu?(AKP yi bu anlayış bu kadar güçlü hale getirdi)
Herkes inandığı dinde özgürce ibadet edebilmeli ve herkes anasının mirası olan dilde eğitim alabilmeli.
Ana dil mirastır sen mirası nasıl kullanacağına hüküm biçiyorsun.
Empati yap sizinde ana diliniz farklı olsaydı?
Yineliyorum resmi dilde eğitim zorunlu olmalı anasının dilinde (tüm dillerde) eğitim almak serbest olmalı.
devlet okullarında durum vahim...ödev falanda verilmiyor artık...hepten bitik...üstüne de kol gibi LGS sınavı...ne eğitim veriyonda sınavda ne yapmasını bekliyon? tek çare kolej ama iyi bir kolej üfürükten kolejden de birşey çıkmaz...iyi kolejde belli zaten isim yapmış birkaç kolej var TR genelinde...erken davransaydınız bursluluk sınavları olur şubat-martta o sınavlarda başarılı olanlara burs verirler...ben öyle yaptım çocuk şimdi bahçeşehir kolejinde okuyor...cepten para veriyoruz evet ama okulun normal senelik ücreti kitap, kıyafet, yemek, servis ve okul ücreti zart zurt senelik 50.000 TL ye yaklaşıyor...geçen sene sadece kitabına yanlış hatırlamıyorsam 2.400 TL mi ne verdik...sadece kitap parası bu...şimdi bu sene kaç para olur bakalım ağustosta girecek bize kol gibi :he: burs sadece okul ücretinde indirim sağlıyor...geri kalanları kitap,yemek,servis,kıyafet cepten vereceksin tabii...