Sayfa 153/1223 İlkİlk ... 531031431511521531541551632032536531153 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Bunlar gülünç bahaneler..
    Hiçbir konuda CHP'nin muhalefetini takmayan Akape "HDP kapatılsın" deyince mi CHP'yi takacak..
    Medya %90 iktidarın yanında zaten..
    Avrupa Birliği diye boş bir hayali umursayan kalmadı merak etme..
    Her yere Heeeyt çeken Teyib için sorun olmaz bunlar..
    Ben Dersimli Kemal önderliğindeki Hdp'li Kürt milliyetçileri CHP'yi işgal etmeden önce CHP'li idim..

CHP'de Kürt seçmen sıfırdır, CHP'nin Kürtçü yönetiminin çağrısına HDP'lilerden başka hiçbir CHP seçmeni dönüp bakmaz kimse kılını kıpırdatmaz, bu kesin bir gerçektir..
    Sokaklarda göreceğin ancak CHP'li taklidi yapan PKK'lılar olur..Bu da onları ezmek için iyi bir fırsat olur..
    Tesbitleriniz güzel zaten son seçim bunu gösterdi. Doğuda kürt seçmen HDP ye oy vermedi. sırf Hükümetinvekil sayısını düşürmek için oyları CHP li seçmenler verdi. Bunu da açık açık söylediler. bu demek değildir CHP li seçme PKK lı.menfaat ve çıkar ilişkileri insanı kılıktan kılığa sokuyor.Yoksa arada sevgi muhabbet ne alaka.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

2.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Bunlar gülünç bahaneler..
    Hiçbir konuda CHP'nin muhalefetini takmayan Akape "HDP kapatılsın" deyince mi CHP'yi takacak..
    Medya %90 iktidarın yanında zaten..
    Avrupa Birliği diye boş bir hayali umursayan kalmadı merak etme..
    Her yere Heeeyt çeken Teyib için sorun olmaz bunlar..
    Ben Dersimli Kemal önderliğindeki Hdp'li Kürt milliyetçileri CHP'yi işgal etmeden önce CHP'li idim..

CHP'de Kürt seçmen sıfırdır, CHP'nin Kürtçü yönetiminin çağrısına HDP'lilerden başka hiçbir CHP seçmeni dönüp bakmaz kimse kılını kıpırdatmaz, bu kesin bir gerçektir..
    Sokaklarda göreceğin ancak CHP'li taklidi yapan PKK'lılar olur..Bu da onları ezmek için iyi bir fırsat olur..
    HDP yi kapatmak demek...Sonrasında büyükşehirlerde ve tatil yörelerinde bombalar ve patlamalara neden olmak demek...Maalesef...

3. beryforeva Trabzonda seçim gecesi sevinenlere çıkıp çatamamış, hazımsızlığından evde oturmuş, gelip burada videoda sevinenler terörist falan diyerek bize çatıyor

iyide bu kafayla sizin sokağa çıkmaya bile yüzünüz yoksa sanal ortamda herkese hakaret etmenizi beddua etmenizi kim nasıl değerlendirsin acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    HDP yi kapatmak demek...Sonrasında büyükşehirlerde ve tatil yörelerinde bombalar ve patlamalara neden olmak demek...Maalesef...
    Korkarak yaşayamazsın.... Teröristi terörize edersen hiçbir terörist de cesaret kalmaz
    Osmanlı meclisindeki Ermeni ve Rum etnik partiler de terörü denediler hakettikleri karşılığı aldılar..

Atatürkçü bir CHP'linin gönlündeki önder SeyidRıza ve ŞeyhSaid gibi Kürtçülerin kellesini kopartıp Türk ulusuna armağan eden Atatürk gibi,
    Apo'nun da kellesini kopartıp Türk ulusuna çektirdiği acılara teselli olarak sunacak bir önderdir..
    "Hesap ortada" canbazlığıyla PKK'yı meclise sokan KK gibi biri değildir..

5. Cehepe açısından bence iki seçenek var bundan sonra

Ya cehepe değişecek

Ya da seçmeni başka partilere kayacak

Ben ilk seçeneğe daha yüksek ihtimal veriyorum

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Bu günde İzmir de yağmur sellere sebep olacak kadar yağıyor.
    Mevsimler kaydı ülkemiz tropikal iklime girdi.
    Izmirde sonbahar da artik yagmur yagmiyor
    Akdeniz iklimi en cok sonbaharda yağış alirdi.
    Bu kadar araba insaat cevre kirliligi denize giden atiklarin sonucu doga dengesi kaydi.
    Seferihisar akarca da atik sudan denize girilemedi gecen haftalarda.
    10 15 yila bu denizlerin hepsi kirlenir
    Gelecek nesilin isi cok kotu cocuk yapmam ben asla

7.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Korkarak yaşayamazsın.... Teröristi terörize edersen hiçbir terörist de cesaret kalmaz
    Osmanlı meclisindeki Ermeni ve Rum etnik partiler de terörü denediler hakettikleri karşılığı aldılar..

Atatürkçü bir CHP'linin gönlündeki önder SeyidRıza ve ŞeyhSaid gibi Kürtçülerin kellesini kopartıp Türk ulusuna armağan eden Atatürk gibi,
    Apo'nun da kellesini kopartıp Türk ulusuna çektirdiği acılara teselli olarak sunacak bir önderdir..
    "Hesap ortada" canbazlığıyla PKK'yı meclise sokan KK gibi biri değildir..
    Bu dediklerini yapabilen bir lider de yok zaten...Erdoğan ve Bahçeli de yapamıyor bunu...

Burdan ancak klavyeden yapılabilir bu dediklerin...

Sonuçlarını ve olacakları düşününce kimse göze alamıyor...

Maalesef...

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Izmirde sonbahar da artik yagmur yagmiyor
    Akdeniz iklimi en cok sonbaharda yağış alirdi.
    Bu kadar araba insaat cevre kirliligi denize giden atiklarin sonucu doga dengesi kaydi.
    Seferihisar akarca da atik sudan denize girilemedi gecen haftalarda.
    10 15 yila bu denizlerin hepsi kirlenir
    Gelecek nesilin isi cok kotu cocuk yapmam ben asla
    Dünyada iklimler kaydı.

Sayfa 153/1223 İlkİlk ... 531031431511521531541551632032536531153 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •