Sayfa 150/1223 İlkİlk ... 501001401481491501511521602002506501150 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Thebigshort ordaki arabalarda akp bayraklarini gormuyormusun yoksa vatanseverlikten trolluge mi gectin
    Yanlış anlamayın ama bir şey diyeceğim aylardır hükümet yanlı tavır koyanlara trol deyip aşağılamaya çalıştınız peki bu durumda hükümet aleyhi tavır sergileyip CHP yi savunanlara ne diyelim. Bir yarışma açıyorum en güzel ismi bulanlara ödül var hedi bakalım. yalnız aşağılayıcı hakaretvari isim olmasın yakışmaz bize. Türkçede natrol denebilir yani antitrol başka geyik var mı?
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

2. Umut Oran iftiraları mahkemeye verdi, beraat etti.

İftiraları atan, yayan, inanan meczuplarla uğraşmak zor.

Eğitim alma imkanı bulamamış bu kişilere ikna etmek eğitim almış kesime düşüyor.

İyi parti ve saadet var neyse ki.

Sistemin sigortası onlar olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Ne bir parti ne bir slogan diyerek savunmaya çalışmışsın. Hemen seni 12:46 . saniyeye alayım. Çünkü izlemediğini biliyorum.

Sizlerin vicdanı körelmiş. Gerçeği görebilme, analiz etme, sorgulayabilme yetileriniz körelmiş.

Ha bu arada Ruhsatsız silahlanma örgüt suçuna girer.

Devlet kendi anayasasında silahlanma teşkilatını bir tek, kolluk kuvvetlerine vermiştir. Bunun dışında ruhsatsız silahlanma suçtur.

Yazık ki devletin anayasasına karşı çıkıyorsunuz. Sizler mi vatanseversiniz? Sizlerin vatanseverliğine tüküreyim ben.

Çok geç olacak, gerçekleri gördüğünüzde çok geç olacak. Yarın bir gün CİA, MOSSAD böyle inim inim içeriye adam soktuğunda ortalığı karıştırdığında o kadar çok pişman olacaksınız ki... Ama iş işten geçmiş olacak işte ona üzülüyorum. Kurunun yanında yaşta yanacak.
    Umalım ki bunlardan birine denk gelsinler bunu savunanlar...

4.  Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    Ben tehlikeli bulmuyorum demedimki, neden bulmadığımı ima ederek yani kelimesinide ekliyorsun tespitlerine?

Karadeniz bölgesi dedim ya, Karadenizliler bunu normal karşılıyor benim bildiğim...haa sen bu kafayla git PKK yandaşlığı yapda karadenizde göreyim senin .ıçını
    Benim memleketim zaten Trabzon.

Senin dediğin gibi normal karşılamıyor. Yaylamız hala var Yomra da. Yomrada yaylalarda şehire uzak yerlerde silah var. Ancak bunlar av tüfeği, domuz, tilki vs. lere karşı kullanıyorlar. Sokağa çıkıp şehirin göbeğinde atış yapmıyorlar.

Sizler yüzünden güzelim Karadeniz bu şekilde lanse ediliyor. Ve o pis ağzına Karadeniz in kelimesini alma.

PKK yandaşı ilan etmişsin beni, PKK nın da senin zihniyetinin de Allah belasını versin, kör olun, taş olun hepiniz.

5. Cumhuriyet tarihinin en berbat ekonomisini yasayacagiz 5 yil boyunca .
    O silahlari atanlari bile savunuyorlar
    Aman yandım diyene kdr kur faiz enflasyon ne varsa ucacak.
    Yabanci o goruntuleri muhakkak izledi.
    Zamani gelince dolar nerelere gelecek gorecegiz

6. Yalan söyleyip, gerçek dışı algı oyunu yapanlar chp'li ise onlar da troldur.

Trollugunuzden utanmayın, yazılanların yalan olduğunu kanıtlamaya, cevap vermeye çalışın.

Hakan Bayrakçı da trolluk yapmış bu tanıma göre, doğrudur.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Cumhuriyet tarihinin en berbat ekonomisini yasayacagiz 5 yil boyunca .
    O silahlari atanlari bile savunuyorlar
    Aman yandım diyene kdr kur faiz enflasyon ne varsa ucacak.
    Yabanci o goruntuleri muhakkak izledi.
    Zamani gelince dolar nerelere gelecek gorecegiz
    bundan sonra muhalefet "asgari ücret ve maaşlar oldukça düşük, arttırılsın", "şu kadar olsun" filan hiç dememeli..

bırakalım halk kendisi bazı şeyleri talep etsin..

hiççç uğraşmaya değmez..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    CHP nin işbankasında üzerinde etkisi, yetkisi yok. 1 lira para almadı bugüne kadar yasa gereği de alamaz. Öyle bir şey yok.

Ha habire kılıçdar üzerinden yürüyorsunuz da, şuan ki CHP 'nin halinden TABAN Da memnun değil. Bunları biz artık aştık bu konulardan ekmek çıkmayacak artık size.
    bize sandıktan çıkan ekmek çıkmış siz kendi derdinize yanın bence

halk ekmek çıktı seçimden halkın oyları belirledi seçimde ne çabuk unuttun, hafızanız oynaklaştı dumura uğradınız gidin biraz motoru soğutun, biraz derken bir dahaki seçime kadar yani

Sayfa 150/1223 İlkİlk ... 501001401481491501511521602002506501150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •