Ahmet maranki nin belgrag ormanina gomduk dedikleri onlar iste.
Yabancilar o görüntüleri mutlak gordu.
O yuzden tr ekonomisi suratle cakilmaya devam edecek
Ahmet maranki nin belgrag ormanina gomduk dedikleri onlar iste.
Yabancilar o görüntüleri mutlak gordu.
O yuzden tr ekonomisi suratle cakilmaya devam edecek
Ha tamam, tehlikeli bulmuyorsun yani Eyvallah.
Allah seni ıslah etsin. Seninle boşa yazışıyorum. Allah sana akıl fikir ihsan eylesin. Dilerim acı günlerin olmaz. Çoluğun çocuğun sırf senin şu düşüncelerin yüzünden yarın bir gün zarar görmez. Sana da küfür etmezler. Zira vebali senin üzerindedir çocuklarının.
CHP yi temsil edenler naifçemi oturuyor? bak buna gülerim işte...
CHP ve Paralellerden İŞ Bankası'na hortum
Paralel örgütle dayanışması her geçen gün daha da netleşen CHP’nin, İşâ€ˆBankası üzerinden paralel yapıya para aktardığı, bu paranın bir bölümünün 17-25 Aralık darbe girişiminin aktörlerine dağıtıldığı ortaya çıktı.
https://www.sabah.com.tr/gundem/2015...nkasina-hortum
Thebigshort ordaki arabalarda akp bayraklarini gormuyormusun yoksa vatanseverlikten trolluge mi gectin
%52 böyle yönetilmek isteniyor o kısmına bir şey diyemiyorum. Netice de bu sonucu Cumhuriyet sağlıyor.
Ancak bu tür teröristlik yapmak, silahlanmak benim geleceğimi tehdit eder benim sitemim buna.
Bu şekilde ülke CİA,MOSSAD gibi kanlı ajan oyunlarına açık hale getiriyor. Bugün olmasa da, yarın, yarın olmasa da seneye bu iş buraya varır. Çünkü kendini bu oyunlara açık hale getiriyorsun bu şekilde.
Ben tehlikeli bulmuyorum demedimki, neden bulmadığımı ima ederek yani kelimesinide ekliyorsun tespitlerine?
Karadeniz bölgesi dedim ya, Karadenizliler bunu normal karşılıyor benim bildiğim...haa sen bu kafayla git PKK yandaşlığı yapda karadenizde göreyim senin .ıçını
CHP nin işbankasında üzerinde etkisi, yetkisi yok. 1 lira para almadı bugüne kadar yasa gereği de alamaz. Öyle bir şey yok.
Ha habire kılıçdar üzerinden yürüyorsunuz da, şuan ki CHP 'nin halinden TABAN Da memnun değil. Bunları biz artık aştık bu konulardan ekmek çıkmayacak artık size.
Yer İmleri