Sayfa 149/1223 İlkİlk ... 49991391471481491501511591992496491149 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Ahmet maranki nin belgrag ormanina gomduk dedikleri onlar iste.
    Yabancilar o görüntüleri mutlak gordu.
    O yuzden tr ekonomisi suratle cakilmaya devam edecek

2.  Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    karadeniz bölgesinde yaşıyorsan can güvenliğini bu arkadaşlar sağlar bence tehditlerden korkmayacağın bölgedir, ağacın dalları kopmuş harbiden, temel fıkrasındaki gibi olmuş muhtemelen kursıkı olduğu belli olmasın diye ağacın tepesindekiler dalları koparıp atıyodur, kameraya görüntü olsun maksat...

Birgün bir amerikalı milletvekilini bir odaya almışlar ve sormuşlar:
    -Karın mı yoksa devletin mi.
    Amerikalı düşünmeden cevaplamış:
    -Devletim.
    Ordakiler:
    -O zaman al şu tabancayı git yan odadaki karını vur.
    Adam sıkılmış terlemiş ve sonunda dayanamıyarak:
    -Yapamayacağım demiş.
    Daha sonra bir Türk milletvekilini aynı odaya almışlar. Aynı soruyu sormuşlar:
    -Karın mı yoksa milletin mi?
    Milletvekili hiç düşünmeden:
    -Devletim demiş.
    -O zaman al şu tabancayı git yan odadaki karını vur.
    Odadan önce bir silah sesi sonra bir cam sesi gelmiş. Çıkınca sormuşlar:
    -Ne oldu.
    -Sizin verdiğiniz silah kuru sıkı çıktı bende karıyı camdan aşağı attım.
    Ha tamam, tehlikeli bulmuyorsun yani Eyvallah.
    Allah seni ıslah etsin. Seninle boşa yazışıyorum. Allah sana akıl fikir ihsan eylesin. Dilerim acı günlerin olmaz. Çoluğun çocuğun sırf senin şu düşüncelerin yüzünden yarın bir gün zarar görmez. Sana da küfür etmezler. Zira vebali senin üzerindedir çocuklarının.

3. CHP yi temsil edenler naifçemi oturuyor? bak buna gülerim işte...

CHP ve Paralellerden İŞ Bankası'na hortum
    Paralel örgütle dayanışması her geçen gün daha da netleşen CHP’nin, İşâ€ˆBankası üzerinden paralel yapıya para aktardığı, bu paranın bir bölümünün 17-25 Aralık darbe girişiminin aktörlerine dağıtıldığı ortaya çıktı.

https://www.sabah.com.tr/gundem/2015...nkasina-hortum

4. Thebigshort ordaki arabalarda akp bayraklarini gormuyormusun yoksa vatanseverlikten trolluge mi gectin

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    siyasal islamın mantığını hala anlayamadınız..
    muhalliflerdeki en büyük problem bu..norveçte politika yapıldığını zannediyor muhalifler.. ama bildiğin arap/ortadoğu kültürü vs modern cumhuriyet değerleri mücadelesi var şu anda.
    sen adama nezaketle bir şeyler anlatmaya çalışırsın, adamın amacı "fetih", "ele geçirme", "sindirme" gibi kavramlar üzerinden ilerler..gerektiğinde takiye yapılır.. hedef için meşrudur.. harpte hile vardır.. vesaire..düşünce şekillleri bunlar bu adamların..

akşamları bazen tartışma programlarına bakıyorum.. chp yi temsilen orada oturanlar naifçe demokrasi, insan hakları, adalet, doğruluk, rüşvetin kötülüğü vesaire aklına gelen her şeyde iyi niyetle bir şeyler anlatıyor. akp yi temsilen konuşanlarda ise bir üslup var ki tam bir fecaat, sürekli başkalarını suçlayan tehditkar konuşmalar..
    %52 böyle yönetilmek isteniyor o kısmına bir şey diyemiyorum. Netice de bu sonucu Cumhuriyet sağlıyor.

Ancak bu tür teröristlik yapmak, silahlanmak benim geleceğimi tehdit eder benim sitemim buna.

Bu şekilde ülke CİA,MOSSAD gibi kanlı ajan oyunlarına açık hale getiriyor. Bugün olmasa da, yarın, yarın olmasa da seneye bu iş buraya varır. Çünkü kendini bu oyunlara açık hale getiriyorsun bu şekilde.

6.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Ha tamam, tehlikeli bulmuyorsun yani Eyvallah.
    Allah seni ıslah etsin. Seninle boşa yazışıyorum. Allah sana akıl fikir ihsan eylesin. Dilerim acı günlerin olmaz. Çoluğun çocuğun sırf senin şu düşüncelerin yüzünden yarın bir gün zarar görmez. Sana da küfür etmezler. Zira vebali senin üzerindedir çocuklarının.
    Ben tehlikeli bulmuyorum demedimki, neden bulmadığımı ima ederek yani kelimesinide ekliyorsun tespitlerine?

Karadeniz bölgesi dedim ya, Karadenizliler bunu normal karşılıyor benim bildiğim...haa sen bu kafayla git PKK yandaşlığı yapda karadenizde göreyim senin .ıçını

7.  Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    CHP yi temsil edenler naifçemi oturuyor? bak buna gülerim işte...

CHP ve Paralellerden İŞ Bankası'na hortum
    Paralel örgütle dayanışması her geçen gün daha da netleşen CHP’nin, İşâ€ˆBankası üzerinden paralel yapıya para aktardığı, bu paranın bir bölümünün 17-25 Aralık darbe girişiminin aktörlerine dağıtıldığı ortaya çıktı.

https://www.sabah.com.tr/gundem/2015...nkasina-hortum
    CHP nin işbankasında üzerinde etkisi, yetkisi yok. 1 lira para almadı bugüne kadar yasa gereği de alamaz. Öyle bir şey yok.

Ha habire kılıçdar üzerinden yürüyorsunuz da, şuan ki CHP 'nin halinden TABAN Da memnun değil. Bunları biz artık aştık bu konulardan ekmek çıkmayacak artık size.

8.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    İş sizin gördüğünüz gibi çok kolay dimi. Kapatıyorum dyeceksin HDP yi tamam efendim hemen kaopatıyoruz. Yarın medyada iyi ki kapatıldı helal olsun çok iyi oldu. AB kapatma kararını övgüyle izliyoruz. çok iyi olmuş. Uyum yasalarına uygun.Şak şak şak.
    Ula bu memlekette 2 ağaç söküldü diye meydanlar savaş alanına çevrildi. Şimdi kapatınca herkes kuzu kuzu bakacak öylemi. Başta CHP liler olmak üzere herkes isyan çıkaracak. Sokak eylemleri,açlık grevleri talan her şey olacak. AB ve ABD şiddetlekınayacak hadi onlar kınasında iç savaş çıkarır bizimkiler öyle basit değil.Ha teklifi CHP versin bak o zaman iş değişir onda da o göz nerde. Adamlar ekmek teknesini bırakır mı yoksa kime oy verecekler.
    Birkaç büyükşehir ve tatil yöresinde bombalar, patlamalar filan...

Sayfa 149/1223 İlkİlk ... 49991391471481491501511591992496491149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •