Indes 'i bende şimdi inceledim . Temel ve teknik eğrileri gayet güzel. Celik hocanın bahsettiği gibi direnç ve destekleri mevcut . Takibe alinir [emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Indes 'i bende şimdi inceledim . Temel ve teknik eğrileri gayet güzel. Celik hocanın bahsettiği gibi direnç ve destekleri mevcut . Takibe alinir [emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn celik comak hocam çoğu üstad endexte düzeltme bekliyorlar(80.xxx li seviyeler ) diye nakite geçtiklerini veya birkaç hisse ile devam ettiklerini trade yaptıklarını söylüyorlar. Sizin endexle ilgili beklentinizi merak ettim. Şimdiden teşekkür ederim.
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
99.400 destek 98.779 ikinci destek ..buralara kadar esneme olabilir drençler 103.235 üzerinde kaldıkca asıl olan hedefim mayıs ayı için 108.000 dir ama malum her an herşey oluyor o zaman sarkmalar sert oluyor ..benim hedefim 108 binden sonra ciddi düzeltme bekliyorum daha önce analiz etmiştim gerilerde bulabilirsiniz
Takip listem
Mrdin
Rheag
Hlgyo
İyi geceler hocam. TKFEN de yabancı para çıkışı listede gördüm. Bu beni biraz endişelendiriyor.Para girişi listede ilk sıralarda da ALARAK ve OZKGYO Bir değişim yapmak mantıklı olur mu? Veya biraz daha yerimizde sabretsek mi? TKFEN stop ne olmalı ve diğer iki hissede destek seviyeleri belirtebilirmisiniz. Çok teşekkür ederim. İlginiz Allah razı olsun hocam.
BEN SİSTEMİN AL VERDİKLERİNİ PAYLAŞIYORUM karar sizin YTD:ihlgm 1.07...
ekgyo 1.25....
albrk 1.25...
trgyo 2.34....ozgyo 1.49...
metro 1.27....mndrs 1.49....
rheag 1.97 devam....gsdho 1.48....
kuyas 1.60....kchol 15.34....
ygyo 0.49 (0.52)üzeri 0.70 hedefi var.....
netas 13.20....flap 3.60 ....cemas 1.06 ....
tkfen 14.24....glyho 3.27...
18 adet ayıkladım toplam 52 hisse cıktı diğerleri hafif yükselmiş
Üstad sistemin al verdiklerini bu şekilde günlük paylaşmanız ve Mebes in dediği gibi yatırım yapacak kişi kendisinin seçmesi ve vebalin kişiye ait olması daha doğru olacaktır. Tek tek hisse önermek beklentiyi yüksek tutmaktadir. Nacizane
Geçen haftanın BIST 100 hisse performanslarını Görüş açısı topiğinde paylaştım.
Bende bu hafta OZKGY ve Kozal olacak. Hayırlısı bakalım. Herkese bol kazançlar. Bilgi paylaşanların Yüreğine sağlık. Y.T.D.
şöyle izliyorumda herkes düşüş bekliyor ama ben + taraftayım düzeltme yerlerini daha önce endexs yorumumda yazdım ..mayıs ayı hareketli olacak beni takip edenler korkmasınlar :)
izlicez görücez ........
Netaş Telekomünikasyon A.Ş. - Rhea Girişim Payı: % 19,79
Seta Tıbbi Cihazlar İthalat ve İhracat Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Ş.
Yatırım Tarihi: Şubat 2010
Sektör: Sağlık / Hasta Güvenliği ve Tek Ku llanımlık Malzemeler %95
Netsafe Bilgi Teknolojileri A.Ş.
Yatırım Tarihi: Ocak 2010
Sektör: Teknoloji / Bilgi Güvenliği
RML Lo jistik ve Denizcilik Hizmetleri A.Ş.
Yatırım Tarihi: Aralık 2010
Sektör: Altyapı / Uluslar arası Deniz Taşımacılığı ve Lojistik
Tesekkurler cevabıniz için saygılar.SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çelik comak hocam rheag devam mı
Şb çelik hocam rheag yükselişi netaşı olumlu yönden etkilermi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli hocam endeksin düşüşüne rağmen TKFEN iyi durdu. Sizden ricam muhtemel bir çıkışta hangi seviyeleri takip edelim. Çok uzun sure bir hissede sabredemiyorum azda olsa kar edersem tamahkar olup satış yapmaktan yanayım. Helalinden emekle biriktirdigimiz birkaç kuruş sermayeyi küçük bir ev almak için yola girdiğim bu borsa serüveninde sermayenin yüzde doksanı kaybedince cesaret kalmıyor ve azda tamahkar oluyor. Karşılıksız vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Derinlik programım yok. TradingWeaf a bazen bakıyorum orda Rsı Macd bakıyorum oda acemi bakış açısıyla. Sizce orda hangi osilatora bakalım ve hangi zamanlarda? Şunu bilin Yadandan sizler için duacıyız. Rabbim o temiz gönlünüze göre herseyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
Hocam afyon ile ongorunuz nedir gecmis hareketlerine bakarsak 5 yilda bir sukse hareketler yapiyor acaba yine tarih tekerrürden mi ibaret olacak 10 tl fiyatlara gidecek mi
Değerli hocam endeksin düşüşüne rağmen TKFEN iyi durdu. Sizden ricam muhtemel bir çıkışta hangi seviyeleri takip edelim. Çok uzun sure bir hissede sabredemiyorum azda olsa kar edersem tamahkar olup satış yapmaktan yanayım. Helalinden emekle biriktirdigimiz birkaç kuruş sermayeyi küçük bir ev almak için yola girdiğim bu borsa serüveninde sermayenin yüzde doksanı kaybedince cesaret kalmıyor ve azda tamahkar oluyor. Karşılıksız vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Derinlik programım yok. TradingWeaf a bazen bakıyorum orda Rsı Macd bakıyorum oda acemi bakış açısıyla. Sizce orda hangi osilatora bakalım ve hangi zamanlarda? Şunu bilin Yadandan sizler için duacıyız. Rabbim o temiz gönlünüze göre herseyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
yarın yukarıya doğru devam
yatırm tavsiyesi olmayan takip listem
SEKUR
ODAS
FONET
HLGYO
Rheag devam inşallah yarın.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin rheag ciktigi oranda dusebilirde dikkat bu benim yorumum tabiki
ooo dükkan kalabalık işler iyi galiba
rheag yarın belki 2.08 kadar sarkabilir sonra yine tavan olma ihtimali yüksek ytd
Hocam Aygaz 9.99 kadar geriledi. Sizce daha aşağı sarkma yaparmi.
trgyo yarın hareket etmeli bu gün bekledim ama olmadı
Ustad sagligin sihhatin yerinde mi
Allah herkese saglik versin borsa maalesef sagliktan goturuyor. Dikkat etmekte fayda var.