Indes 'i bende şimdi inceledim . Temel ve teknik eğrileri gayet güzel. Celik hocanın bahsettiği gibi direnç ve destekleri mevcut . Takibe alinir [emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Indes 'i bende şimdi inceledim . Temel ve teknik eğrileri gayet güzel. Celik hocanın bahsettiği gibi direnç ve destekleri mevcut . Takibe alinir [emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn celik comak hocam çoğu üstad endexte düzeltme bekliyorlar(80.xxx li seviyeler ) diye nakite geçtiklerini veya birkaç hisse ile devam ettiklerini trade yaptıklarını söylüyorlar. Sizin endexle ilgili beklentinizi merak ettim. Şimdiden teşekkür ederim.
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
99.400 destek 98.779 ikinci destek ..buralara kadar esneme olabilir drençler 103.235 üzerinde kaldıkca asıl olan hedefim mayıs ayı için 108.000 dir ama malum her an herşey oluyor o zaman sarkmalar sert oluyor ..benim hedefim 108 binden sonra ciddi düzeltme bekliyorum daha önce analiz etmiştim gerilerde bulabilirsiniz
Takip listem
Mrdin
Rheag
Hlgyo
İyi geceler hocam. TKFEN de yabancı para çıkışı listede gördüm. Bu beni biraz endişelendiriyor.Para girişi listede ilk sıralarda da ALARAK ve OZKGYO Bir değişim yapmak mantıklı olur mu? Veya biraz daha yerimizde sabretsek mi? TKFEN stop ne olmalı ve diğer iki hissede destek seviyeleri belirtebilirmisiniz. Çok teşekkür ederim. İlginiz Allah razı olsun hocam.
Yer İmleri