þöyle izliyorumda herkes düþüþ bekliyor ama ben + taraftayým düzeltme yerlerini daha önce endexs yorumumda yazdým ..mayýs ayý hareketli olacak beni takip edenler korkmasýnlar![]()
þöyle izliyorumda herkes düþüþ bekliyor ama ben + taraftayým düzeltme yerlerini daha önce endexs yorumumda yazdým ..mayýs ayý hareketli olacak beni takip edenler korkmasýnlar![]()
izlicez görücez ........
Netaþ Telekomünikasyon A.Þ. - Rhea Giriþim Payý: % 19,79
Seta Týbbi Cihazlar Ýthalat ve Ýhracat Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Þ.
Yatýrým Tarihi: Þubat 2010
Sektör: Saðlýk / Hasta Güvenliði ve Tek Ku llanýmlýk Malzemeler %95
Netsafe Bilgi Teknolojileri A.Þ.
Yatýrým Tarihi: Ocak 2010
Sektör: Teknoloji / Bilgi Güvenliði
RML Lo jistik ve Denizcilik Hizmetleri A.Þ.
Yatýrým Tarihi: Aralýk 2010
Sektör: Altyapý / Uluslar arasý Deniz Taþýmacýlýðý ve Lojistik
Tesekkurler cevabýniz için saygýlar.SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çelik comak hocam rheag devam mý
Þb çelik hocam rheag yükseliþi netaþý olumlu yönden etkilermi
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deðerli hocam endeksin düþüþüne raðmen TKFEN iyi durdu. Sizden ricam muhtemel bir çýkýþta hangi seviyeleri takip edelim. Çok uzun sure bir hissede sabredemiyorum azda olsa kar edersem tamahkar olup satýþ yapmaktan yanayým. Helalinden emekle biriktirdigimiz birkaç kuruþ sermayeyi küçük bir ev almak için yola girdiðim bu borsa serüveninde sermayenin yüzde doksaný kaybedince cesaret kalmýyor ve azda tamahkar oluyor. Karþýlýksýz vermiþ olduðunuz bilgiler için çok teþekkür ediyorum. Derinlik programým yok. TradingWeaf a bazen bakýyorum orda Rsý Macd bakýyorum oda acemi bakýþ açýsýyla. Sizce orda hangi osilatora bakalým ve hangi zamanlarda? Þunu bilin Yadandan sizler için duacýyýz. Rabbim o temiz gönlünüze göre herseyin hayýrlýsýný nasip etsin inþallah.
Hocam afyon ile ongorunuz nedir gecmis hareketlerine bakarsak 5 yilda bir sukse hareketler yapiyor acaba yine tarih tekerrürden mi ibaret olacak 10 tl fiyatlara gidecek mi
Yer Ýmleri