Sayfa 155/1043 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. rheag yarın belki 2.08 kadar sarkabilir sonra yine tavan olma ihtimali yüksek ytd

2. Hocam Aygaz 9.99 kadar geriledi. Sizce daha aşağı sarkma yaparmi.

3. trgyo yarın hareket etmeli bu gün bekledim ama olmadı

4.  Alıntı Originally Posted by tasarruf Yazıyı Oku
    Hocam Aygaz 9.99 kadar geriledi. Sizce daha aşağı sarkma yaparmi.
    9.85 altına sarkacağını düşünmüyorum buralardan teper yukarı sıkıntı yok beklemeye devam YTD

5.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Değerli hocam endeksin düşüşüne rağmen TKFEN iyi durdu. Sizden ricam muhtemel bir çıkışta hangi seviyeleri takip edelim. Çok uzun sure bir hissede sabredemiyorum azda olsa kar edersem tamahkar olup satış yapmaktan yanayım. Helalinden emekle biriktirdigimiz birkaç kuruş sermayeyi küçük bir ev almak için yola girdiğim bu borsa serüveninde sermayenin yüzde doksanı kaybedince cesaret kalmıyor ve azda tamahkar oluyor. Karşılıksız vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Derinlik programım yok. TradingWeaf a bazen bakıyorum orda Rsı Macd bakıyorum oda acemi bakış açısıyla. Sizce orda hangi osilatora bakalım ve hangi zamanlarda? Şunu bilin Yadandan sizler için duacıyız. Rabbim o temiz gönlünüze göre herseyin hayırlısını nasip etsin inşallah.
    RESMEN SABIR TESTİNDEN GEÇİRİYOR BOYLE DURUMLARDA EKRANI KAPAT BAZEN BEN ÖĞLE YAPIYORUM eli kulağında YTD

6. Ustad sagligin sihhatin yerinde mi

7.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Ustad sagligin sihhatin yerinde mi
    hamdolsun iyiyim cok şükür sadece yoruluyorum cok yoğunum ..borsaa real hayattaki işler ALLAH sağlık sıhhat versin cümlemize

8. Allah herkese saglik versin borsa maalesef sagliktan goturuyor. Dikkat etmekte fayda var.

Sayfa 155/1043 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •