Musait olduðumda bakacaðim þu an disardayim malum istanbulda hava guzel ...delikan paylaþimlarýnin devamini bekliyorum malum hayat paylaþtikca güzel kolay gelsin
Musait olduðumda bakacaðim þu an disardayim malum istanbulda hava guzel ...delikan paylaþimlarýnin devamini bekliyorum malum hayat paylaþtikca güzel kolay gelsin
indes grup (indes, dgate, despc) hisseleri önümüzdeki iki hafta ilgi/hacim görebilir.
en son indes de dün akþam bilançosunu açýkladý, diðer ikisi açýklamýþtý zaten.
iki hafta dememin sebebi yanlýþ hatýrlamýyorsam ayýn 18'inde genel kurul toplantýlarý var, üçünün de ayný gün. bu toplantýya iliþkin beklenti/hareket oluþabilir.
biliþim/bilgisayar sektöründe indes grubun f/k ve pd/dd rakamlarý fena deðil gibi görünüyor. teknik açýdan üstatlardan deðerlendirme yapan olursa müteþekkir oluruz tabii.![]()
Bu grup kagitlarindan Despc yýlbaþýnda alýp kriz( idlip,ve korona) olmaya baþlayýnca sattim . Daha sonra 17 mart tan sonra ise diðer kaðýtlara geçmiþtim. Iki hafta önce ise Indes çok az aldim sattim . Þu anda fiyatlar biraz pahali gibi . Tabiiki karlýlýk larý ve çok az personelle iþi çok iyi yönetilen þirket. Despec benim beðendiðim kaðýt. Biliþim sektöründe geri kalmýþ Fonet' i de bir incele . Alacaksan karma yap ...
SM-A720F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bak iþte güzel paylaþýmlar yapýnca teþekkür etmesini biliriz. Sonuçta burada bulunan herkesin ortak amacý kazanmak. Kimse vakit geçirmek için parasýný riske atmaz strese girmez. Faydalý paylaþýmlar elbetteki alkýþlanacak ve takdir edilecek. Densiz lafý güzel olmamýþ delikan kardeþ. Sen eleþtiri yaparken biz sana o veya ona benzer hoþ olmayan kelime kullanmadýk. Çeliki eleþtirmeyi býrakýp faydalý paylaþýmlarda bulunmanýzý istedik. Son yazýlarýnýzda güzel paylaþýmlarýnýz var ellerinize saðlýk. Ýnanýyorumki böyle paylaþýmlarýnýz topikteki arkadaþlarýnda doðru karar vermesinde yardýmcý olacaktýr. Burda kötü niyetli kimsenin olmadýðýný, sadece faydalý bilgiler edinmek isteyen arkadaþlarýn olduðunu düþünüyorum. O eleþtirilere cevap verirken bile böyle bir kelime kullanmamýþtýnýz. Hele faydalý bilgileri paylaþýp densiz kelimesini kullanmanýz hoþ olmamýþ. Saðlýcakla kal
Yer Ýmleri