Maşallah, birileri destek ata ata spekliğe oynuyor sanırım, son 1,5 ayda :) Allah herkesin gönlüne göre versin.
Printable View
Maşallah, birileri destek ata ata spekliğe oynuyor sanırım, son 1,5 ayda :) Allah herkesin gönlüne göre versin.
bu mendeburun dünkü halinden belliydi,gitmek istemediği,yalakalar,Allah belanızı versin.
bu bryat'ın güdüklüğünü yapabiliyor,oda %2-3 daha geriden...
Ş.siz robota bağlamış tahtayı. Belli bir yüzdesel bryat ı takip ettiriliyor resmi var... Yoksa bryat ile uzaktan yakından alakası yok. Karekteri sorunlu spek, şuan başka yerde hırsızlık peşinde muhtemelen...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Sabir taşı olduk hepimiz bu hissede....pkent gibi bir hisseyi dandik diye beğenmeyip daha uyuz bi hisse secen aklıma kızıyorum
P.kent bugün tavan. 406.10 TL. [emoji3][emoji3][emoji3] 23 bedelsiz verdi. Bölünmemiş hali 406.10 x 24 = 9.746 TL eder... Piyasadaki lot adedi, (satılabilir hale gelmesi bir yazılı talebe bakar) dolaşımdaki lot adedi aşağıda, gelde kahrolma..Bu kadar BASİRETSİZ bu KADAR KALİTESİZ bir spek, malesef bize denk geldi..[emoji35][emoji35][emoji35] Spek de Vizyon yok diyorum ya boşuna değil....(şirketi geçtim)
Alcar piyasadaki senet adedi: 1.596.000
Pkent piyasadaki senet adedi: 21.305.000. Yuh ki ne yuh....
https://i.hizliresim.com/anc2bsh.jpg
https://i.hizliresim.com/fjyrktj.jpg
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Beyler size kötü haberim var
Elektrik fiyatları klima satışlarını düşürür
Ama borsada
İyi haber gelirse sat
Kötü haber gelirse al
Kuralı vardır
Herkese bol kazançlar dilerim
180 TL den p.kent almayan elimi ........
Kesinlikle al/sat tavsiyesi değildir, müşteri arıyorlar..(bana göre). 23 bedelsiz verdiği unutulmamalı... Bugün yine tavan 24 x 446.70 = 10.720.80 TL ye gitti... Yok klimaymış. Yok kombiymiş, yok pompaymış, (zamanında saçma sapan pompa KAP ı göndermemişlerdi) Hepsi hikaye. TEK GERÇEK, SPEĞİN VİZYONU.....Şirket zarar da etse, sermayesinin bin katı kar da getirse hikaye....
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Burada speğe suç bulmuyorum. Speğe bu konforlu alanı sağlayan, şirket hisse sayısını arttırmayıp, derinlik kazandırmamakta ÖZELLİKLE ISRAR EDEN yönetim en baş suçludur.
Yıl 2003 sermaye ve kayıtlı sermaye 10.800.000
Yıl 2022 tam 19 yıl geçmiş, bakkal dükkanı sermayesi ve kayıtlı sermaye tavanı aynı. 10.800.000
Yıl 2003 dolar 01.35...
Yıl 2022 dolar 13.50....
Ayıptır!!!!
Bu allahsızlar şirketinden speğine hırsız yıllarca milletin kanını emdiler öyle nefret ettim evimde çevremde ne kadar alarko ürünü varsa attım ürün almak isteyenleri de uyardım yıllar sonra taşıdığım malın yarısını sattım arşa çıksa artık umrumda olmaz spk ya şikayet et dönüş yok cimere şikayet et ilgilenen yok ülke desen muz cumhuriyeti yakında tüm yatırımlarımı tr den çekeceğim koca bist de toplasan 10 şirket çıkmaz adam akıllı olanlarda manipülatör o çocuklarının elinde dünyanın her hangi bir ülkesinde dönen saçmalıktan etkilenen borsa ve saçma salak algılar bu saçmalıktan en kısa sürede kurtuluyorum inşallah 15 yıllık yatırımcıyım bakın dikkat yatırımcıyım ve nefret ettim dolar bazında yenil endeks bazında düşük getiri elde et enflasyona yenil böyle rezalet g..tünü yaprakla kapatanların ülkesinde yok allah size sabır versin.
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
son olarak da allah bunlara kazandıkları parayı yemeyi nasip etmesin hadi eyvallah
1 liraya satılan maydanoz 5 lira oldu. Alarko yönetimi speğe çalışmaya devam ke...İnsan biraz utanır diyecem ama, insanlıktan nasibini almamışlara denmez bu....
Doğru biliyorsunuz da, onu 19 yıldır yapmamakta Israr eden bir yönetim var....2017 de yaptıkları rezillik unutulmadı!!! (Kayıtlı sermaye tavanını 5 yıl daha uzatıyoruz diye spk ya koftiden yaptıkları başvuru... Spk dalga mı geçiyonuz, zaten tavandasınız diye dönüş yapmıştı)AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
P.kent yine tavan. Bakalım nerde patlayacak..(Asla al/sat tavsiyesi değildir..). Bölünmemiş hali 24 x 491.30 = 11.791 TL... Bizim sümüklü spek hala 275 TL lerde saçmalıyor..AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
böyle bir günde de eksi hareket yapıyorsunuz ya,ne diyeyim,Allah belanızı versin.
Algıya oynuyor, haysiyet sorunlu ş.sizler...
Ne pis,adi kağıtsin be...yazik...
275 TL değer biçen At hırsızları enflasyon ortamında bunlarda % 100 zararda vizyonsuz yönetimde % 100 zararda elinde tutanlar da 5 yıldır % 300 zararda Zarara ortaklik helal olsun ALCAR yönetimi 1000 TL de bedelsiz açıklaması ancak zararı kurtarır gerisi hikaye
Ulan nasıl bir şirketsin. Bi kap at, pompa olur, (önceden dalga geçer gibi attığınız) kur korumalı mevduat olur,(bu kapı atan şirket tavan oluyor, yeni moda), onu atmadınız bari gıcıklığına!!! ortağınız spek için gülücük emojisi yada öpücük atın bre küçük ortak düşmanı şirket!!!!
Yaşıyor musunuz, öldünüz mü bi ses verin yönetim... Bu kadar speğe çalışılmaz, ayıptır, yazıktır, günahtır...
rezilsiniz,ahlaksız,utanmaz herifler...
İşin güzelliği kağıt At hırsızları nada vizyonsuz yonetimede yar olmadı 250 düşürün artık zaten Fed ve uluslararası borsalar çakildiginda 100 TL düştüğünde yaptığınız numaralar ne işe yarar elinizde kalır hisseler çapsizlar
alcar speğinde ya para yok yada ağır mal bunca yıl sonra bu saçmalıktan başka bir şey çıkaramadım.
eskiden beri hile üzerine kurulmuş tahtadır alcar hiç değişmiyor kesinlikle düzgün bir teknik analizi yok hiç bir zaman da olmadı takasta hatırı sayılır değişim yok hacimler suni spek desen boş boş eli g*tünde dolanıyor yönetim desen vizyon yoksulu yatırımcıya enayi gözüyle bakan bi topluluk şahsım adına dünyanın en iyi ürününü yapsa bu şark kurnazlarından iğne almam markayı her hangi bi yerde gördüğümde doğrudan küfür ediyorum bıraktığı bu izlenim bu şirkete yeter dilerse başladığı yere dönsün tabi yerse bu lotla biraz daha basarsa speği de kucağa alırlar affedersiniz ama bi destekten it gibi mecbur dönecek buna bizden fazla ihtiyacı var ş...ref yoksulunun ben yüzde 50 nakitteyim olan malı da çok uzun tutmam
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Burası sağlam destek. Dönmez ise birkaç ay yayaya sarar. Lakin bu ay sağlam yukarı çıkar diye düşünüyorum. 278 üstüne bugün atsa güzel olur
.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alalım o zaman kaçırmayalım bu fırsatı ne dersin...?
Biz düşmesi yada çıkması ile ilgili bir tasa taşımıyoruz aynı kulvarındaki şirketlere bakınca nasıl bir şeyin içinde olduğumuzu görüyoruz sizin de bu saçmalığı fark etmeniz uzun sürmez fakat pozitif olmanız güzel dilerim hiç kaybetmezsiniz.
Aldım zaten kendimce fırsat gördüm kaçırmadım. Pozitif bakmak lazım. 50 lerde de aldık sattık. Benim için fırsat olan başkası için fırsat olmayabilir. Olumsuzluklar bu şirkete mahsus birşey değil bütün BIST böyle. Herkes karını bireysel veya kurumsal maksimize etmek ister.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün itibari ile spk dan dönüş aldım bir kaç fotoğraf ile şikayeti destekledim incelemeye alındığı söylendi inşallah bir şey çıkar birilerinin canı yanmalı artık yatırımcı ilişkileriyle zor da olsa görüştüm son görüşmemde kayda değer hiç bir şey duymadım ocak öncesi sermaye tavanını sorduğumda zaten az kaldı çıkan kararı görürsünüz diyen şahıs ocak sonrası esas sermaye tavanındayız bunu artırmak yönetimin teveccühüdür falan dedi bi yanlış anlaşılma mı var yoksa biz mi geri zekalı yerine konuluyoruz anlamdım spk ya göre de tavana satış amaçlı yazılmış lotlar baskı unsuru değil normal bir şey bu olay 1 yıl boyunca her gün olsa dahi böyleymiş sanırım onun dışında beklentisi olan düşük sermayeli bedelsiz potansiyeli olan şirketlere bakıyorum ki bunu bilmeyen yok bunun nasıl leş ve vizyonsuz bir şirket olduğunu görüyorum ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum bir sonuca varamadım birde bu saçmalığa yıllarca nasıl yatırımı yaptığımı anlamaya çalışıyorum.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir dikkate almayın..
Sağolasın. Size de. Yalnız satış kademeleine de 31 er emir vermişler. Hoşgeldin demek istiyorlar sanırım[emoji1][emoji1][emoji1]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
19 yıldır kayıtlı sermaye tavanı ve sermaye aynı. 10.800.000. ..... 19 yıl önce dolar 1.35 TL şimdi 13.5 TL... YÖNETİMİN TEVECCÜHÜ nü bekliyoruz hala ama onlar tahtadaki anlaştıkları kişilerin emirlerini!!! bekliyorlar....
sayın O'Sullivan bunların ne mal olduğunu artık öğrenmeyen kalmadı sanırım geçenlerde bi youtube kanalıydı galiba yanlış hatırlamıyorsam leyla hanım konuşuyor kurdukları yeni medikal şirketiyle alakalı devlet teşviği almalarına rağmen hala alım garantisi istiyor üstüne birde halka arz ciddi ciddi gündemimiz de falan diyor paranın bir kısmı devletten gelsin ürünlere alım garantisi verilsin emek işçiden paranın diğer kalanı yatırımcıdan yönetim hazır yiyecek vizyon vizyon diye senelerdir boşuna yazmıyoruz koçun tırnağı olamaz bunlar ne yatırımcıyı düşünür ne ülkeye katkısı olur yarasa gibi çöktüler milletin tepesine
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
5 günden itibaren kararsız mumlar bu gün yeşil muma dönecek mi acaba