alcar speğinde ya para yok yada ağır mal bunca yıl sonra bu saçmalıktan başka bir şey çıkaramadım.
alcar speğinde ya para yok yada ağır mal bunca yıl sonra bu saçmalıktan başka bir şey çıkaramadım.
eskiden beri hile üzerine kurulmuş tahtadır alcar hiç değişmiyor kesinlikle düzgün bir teknik analizi yok hiç bir zaman da olmadı takasta hatırı sayılır değişim yok hacimler suni spek desen boş boş eli g*tünde dolanıyor yönetim desen vizyon yoksulu yatırımcıya enayi gözüyle bakan bi topluluk şahsım adına dünyanın en iyi ürününü yapsa bu şark kurnazlarından iğne almam markayı her hangi bi yerde gördüğümde doğrudan küfür ediyorum bıraktığı bu izlenim bu şirkete yeter dilerse başladığı yere dönsün tabi yerse bu lotla biraz daha basarsa speği de kucağa alırlar affedersiniz ama bi destekten it gibi mecbur dönecek buna bizden fazla ihtiyacı var ş...ref yoksulunun ben yüzde 50 nakitteyim olan malı da çok uzun tutmam
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Burası sağlam destek. Dönmez ise birkaç ay yayaya sarar. Lakin bu ay sağlam yukarı çıkar diye düşünüyorum. 278 üstüne bugün atsa güzel olur
.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alalım o zaman kaçırmayalım bu fırsatı ne dersin...?
Biz düşmesi yada çıkması ile ilgili bir tasa taşımıyoruz aynı kulvarındaki şirketlere bakınca nasıl bir şeyin içinde olduğumuzu görüyoruz sizin de bu saçmalığı fark etmeniz uzun sürmez fakat pozitif olmanız güzel dilerim hiç kaybetmezsiniz.
Aldım zaten kendimce fırsat gördüm kaçırmadım. Pozitif bakmak lazım. 50 lerde de aldık sattık. Benim için fırsat olan başkası için fırsat olmayabilir. Olumsuzluklar bu şirkete mahsus birşey değil bütün BIST böyle. Herkes karını bireysel veya kurumsal maksimize etmek ister.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün itibari ile spk dan dönüş aldım bir kaç fotoğraf ile şikayeti destekledim incelemeye alındığı söylendi inşallah bir şey çıkar birilerinin canı yanmalı artık yatırımcı ilişkileriyle zor da olsa görüştüm son görüşmemde kayda değer hiç bir şey duymadım ocak öncesi sermaye tavanını sorduğumda zaten az kaldı çıkan kararı görürsünüz diyen şahıs ocak sonrası esas sermaye tavanındayız bunu artırmak yönetimin teveccühüdür falan dedi bi yanlış anlaşılma mı var yoksa biz mi geri zekalı yerine konuluyoruz anlamdım spk ya göre de tavana satış amaçlı yazılmış lotlar baskı unsuru değil normal bir şey bu olay 1 yıl boyunca her gün olsa dahi böyleymiş sanırım onun dışında beklentisi olan düşük sermayeli bedelsiz potansiyeli olan şirketlere bakıyorum ki bunu bilmeyen yok bunun nasıl leş ve vizyonsuz bir şirket olduğunu görüyorum ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum bir sonuca varamadım birde bu saçmalığa yıllarca nasıl yatırımı yaptığımı anlamaya çalışıyorum.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir dikkate almayın..
Sağolasın. Size de. Yalnız satış kademeleine de 31 er emir vermişler. Hoşgeldin demek istiyorlar sanırım[emoji1][emoji1][emoji1]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri