Maşallah, birileri destek ata ata spekliğe oynuyor sanırım, son 1,5 ayda :) Allah herkesin gönlüne göre versin.
Maşallah, birileri destek ata ata spekliğe oynuyor sanırım, son 1,5 ayda :) Allah herkesin gönlüne göre versin.
bu mendeburun dünkü halinden belliydi,gitmek istemediği,yalakalar,Allah belanızı versin.
bu bryat'ın güdüklüğünü yapabiliyor,oda %2-3 daha geriden...
Ş.siz robota bağlamış tahtayı. Belli bir yüzdesel bryat ı takip ettiriliyor resmi var... Yoksa bryat ile uzaktan yakından alakası yok. Karekteri sorunlu spek, şuan başka yerde hırsızlık peşinde muhtemelen...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Son düzenleme : O'Sullivan; 04-02-2022 saat: 11:59.
Sabir taşı olduk hepimiz bu hissede....pkent gibi bir hisseyi dandik diye beğenmeyip daha uyuz bi hisse secen aklıma kızıyorum
P.kent bugün tavan. 406.10 TL. [emoji3][emoji3][emoji3] 23 bedelsiz verdi. Bölünmemiş hali 406.10 x 24 = 9.746 TL eder... Piyasadaki lot adedi, (satılabilir hale gelmesi bir yazılı talebe bakar) dolaşımdaki lot adedi aşağıda, gelde kahrolma..Bu kadar BASİRETSİZ bu KADAR KALİTESİZ bir spek, malesef bize denk geldi..[emoji35][emoji35][emoji35] Spek de Vizyon yok diyorum ya boşuna değil....(şirketi geçtim)
Alcar piyasadaki senet adedi: 1.596.000
Pkent piyasadaki senet adedi: 21.305.000. Yuh ki ne yuh....
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Son düzenleme : O'Sullivan; 04-02-2022 saat: 15:18.
Yer İmleri