Maþallah, birileri destek ata ata spekliðe oynuyor sanýrým, son 1,5 ayda :) Allah herkesin gönlüne göre versin.
Maþallah, birileri destek ata ata spekliðe oynuyor sanýrým, son 1,5 ayda :) Allah herkesin gönlüne göre versin.
bu mendeburun dünkü halinden belliydi,gitmek istemediði,yalakalar,Allah belanýzý versin.
bu bryat'ýn güdüklüðünü yapabiliyor,oda %2-3 daha geriden...
Þ.siz robota baðlamýþ tahtayý. Belli bir yüzdesel bryat ý takip ettiriliyor resmi var... Yoksa bryat ile uzaktan yakýndan alakasý yok. Karekteri sorunlu spek, þuan baþka yerde hýrsýzlýk peþinde muhtemelen...AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Son düzenleme : O'Sullivan; 04-02-2022 saat: 11:59.
Sabir taþý olduk hepimiz bu hissede....pkent gibi bir hisseyi dandik diye beðenmeyip daha uyuz bi hisse secen aklýma kýzýyorum
P.kent bugün tavan. 406.10 TL. [emoji3][emoji3][emoji3] 23 bedelsiz verdi. Bölünmemiþ hali 406.10 x 24 = 9.746 TL eder... Piyasadaki lot adedi, (satýlabilir hale gelmesi bir yazýlý talebe bakar) dolaþýmdaki lot adedi aþaðýda, gelde kahrolma..Bu kadar BASÝRETSÝZ bu KADAR KALÝTESÝZ bir spek, malesef bize denk geldi..[emoji35][emoji35][emoji35] Spek de Vizyon yok diyorum ya boþuna deðil....(þirketi geçtim)
Alcar piyasadaki senet adedi: 1.596.000
Pkent piyasadaki senet adedi: 21.305.000. Yuh ki ne yuh....
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Son düzenleme : O'Sullivan; 04-02-2022 saat: 15:18.
Yer Ýmleri