Bugün ziraat bankasından verdiğim alım talimatını repo yapmamışlar, nemalanmıyor. Sanırım düzeltme yaptılar.
Printable View
Sn Kandirildim,
Tefas sitesinde "Platform İşlem Durumu: İşlem Görmüyor" şeklinde. Ziraat bankasından baktığımda da çıkmıyor.
Yatırımcı bilgi formunda;
"Fon’a asgari 5.000.000 (beşmilyon) adet pay ile katılınabilir." ve "Dağıtıcı Kuruluşâ€™un (T. Garanti Bankası A.Ş.) telefon ve internet bankacılığı ile ATM sistemleri aracılığıyla yatırımcılara katılma payı satım işlemi yapılmaz. Yatırımcılara fon katılma payı satım işlemi yalnızca ilgili kurumun şubeleri nezdinde yapılır." şeklinde ibare bulunuyor.
Saygılar.
Rica ederim.
GTL ve GAL, tefasta yıllık yönetim ücreti %1,40 olarak görünüyor. Yönetim ücreti daha düşük başka kurumların para piyasası fonları var.
Para piyasası gibi düşük risk/düşük getirili fonlarda yönetim ücreti, diğer fonlara göre(hisse senedi yoğun fonlar vs.) dikkat edilmesi gereken önemli bir konu. Yönetim ücreti bu tür fonların getirisindeki farklarda önemli yer tutuyor.
Saygılar.
ZBJ nin gunluk getirisi mk 19.66ya indi, tum portfoylerdekileri satip son donemde iyi giden PPN almaya karar verdim....
yonetim ucreti yuzde bir gorunuyor....
Ppn diye ppf fonu yok M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zbj tabloya eklettigimde 190 kisiydi bugun 491 kisi var cok giren oldu pat getiri dustu 0.055 getirirken 0.051 e dustu
Fona cok giris oldumu fon tirtliyo
Baska denizlere yelken acicaz
Bende bugun %100 portfoyumdeki zbj leri satiyorum.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PPN - Nurol Portföy Para piyasası fonu sanırım,
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=PPN
Son Ocak Portföy dağılımda euro/tl swap işlemleri gözüküyor fonda %10 civarı dikkatimi çekti, etkisi nedir bilmiyorum.