Sayfa 312/1002 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    IVF katılım fonu alımlarını Ziraat Bankası Repo'da nemalandırmaya devam ediyor. İstanbul Portföyle görüştüğümde, fonumuzda kesinlikle faizli işlemler bulunmuyor, bankanızla görüşün diyorlar, bankayı arıyorum, ziraat yatırım ile görüşün diyorlar, ziraat yatırım hesabım yok, normal banka üzerinden alım yapıyorum diyorum, biz yapamıyoruz ziraat yatırım ile görüşmelisiniz diyorlar, ziraat yatırımı arıyorum, bizde hesabınız yok diyorlar, biliyorum ama size yönlendiriyor banka dediğimde, sizi yanlış yönlendirmişler, banka müşteri hizmetlerinden işi bilen biriyle görüşün diyorlar.

Neticede peşini bıraktım. Geçen gün müşteri hizmetlerine anlatması zor, dediğim buydu
    Bugün ziraat bankasından verdiğim alım talimatını repo yapmamışlar, nemalanmıyor. Sanırım düzeltme yaptılar.

2.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Bu arada Garanti bankasından bu fonu (GPZ) görüp alamıyorum. Diğer bankalardan alabiliyor muyuz acaba?
    Sn Kandirildim,

Tefas sitesinde "Platform İşlem Durumu: İşlem Görmüyor" şeklinde. Ziraat bankasından baktığımda da çıkmıyor.

Yatırımcı bilgi formunda;

"Fon’a asgari 5.000.000 (beşmilyon) adet pay ile katılınabilir." ve "Dağıtıcı Kuruluşâ€™un (T. Garanti Bankası A.Ş.) telefon ve internet bankacılığı ile ATM sistemleri aracılığıyla yatırımcılara katılma payı satım işlemi yapılmaz. Yatırımcılara fon katılma payı satım işlemi yalnızca ilgili kurumun şubeleri nezdinde yapılır." şeklinde ibare bulunuyor.

Saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Sn Kandirildim,

Tefas sitesinde "Platform İşlem Durumu: İşlem Görmüyor" şeklinde. Ziraat bankasından baktığımda da çıkmıyor.

Yatırımcı bilgi formunda;

"Fon’a asgari 5.000.000 (beşmilyon) adet pay ile katılınabilir." ve "Dağıtıcı Kuruluşâ€™un (T. Garanti Bankası A.Ş.) telefon ve internet bankacılığı ile ATM sistemleri aracılığıyla yatırımcılara katılma payı satım işlemi yapılmaz. Yatırımcılara fon katılma payı satım işlemi yalnızca ilgili kurumun şubeleri nezdinde yapılır." şeklinde ibare bulunuyor.

Saygılar.
    Sn Tradestop

Teşekkür ederim.
    Az önce banka ile görüştüm. Aynısını ilettiler.

GTL yi online olarak alabiliyoruz.
    GPZ sizin dediğiniz gibi.
    GAL ise sadece şubeden alınıp satım yapılıyormuş. 1.7Milyar lık porföy.

4.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Sn Tradestop

Teşekkür ederim.
    Az önce banka ile görüştüm. Aynısını ilettiler.

GTL yi online olarak alabiliyoruz.
    GPZ sizin dediğiniz gibi.
    GAL ise sadece şubeden alınıp satım yapılıyormuş. 1.7Milyar lık porföy.

Rica ederim.

GTL ve GAL, tefasta yıllık yönetim ücreti %1,40 olarak görünüyor. Yönetim ücreti daha düşük başka kurumların para piyasası fonları var.

Para piyasası gibi düşük risk/düşük getirili fonlarda yönetim ücreti, diğer fonlara göre(hisse senedi yoğun fonlar vs.) dikkat edilmesi gereken önemli bir konu. Yönetim ücreti bu tür fonların getirisindeki farklarda önemli yer tutuyor.

Saygılar.

ZBJ nin gunluk getirisi mk 19.66ya indi, tum portfoylerdekileri satip son donemde iyi giden PPN almaya karar verdim....
    yonetim ucreti yuzde bir gorunuyor....
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6. Ppn diye ppf fonu yok
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    ZBJ nin gunluk getirisi mk 19.66ya indi, tum portfoylerdekileri satip son donemde iyi giden PPN almaya karar verdim....
    yonetim ucreti yuzde bir gorunuyor....
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Zbj tabloya eklettigimde 190 kisiydi bugun 491 kisi var cok giren oldu pat getiri dustu 0.055 getirirken 0.051 e dustu
    Fona cok giris oldumu fon tirtliyo
    Baska denizlere yelken acicaz
    Bende bugun %100 portfoyumdeki zbj leri satiyorum.
     Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ppn diye ppf fonu yok

8.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ppn diye ppf fonu yok

PPN - Nurol Portföy Para piyasası fonu sanırım,

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=PPN

Son Ocak Portföy dağılımda euro/tl swap işlemleri gözüküyor fonda %10 civarı dikkatimi çekti, etkisi nedir bilmiyorum.

Sayfa 312/1002 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •