Sayfa 298/1002 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Dün sabah biraz OSD Ve DZT alımı yaptım hala hesapta görünmüyor

Genel de böyle mi oluyor bu işler anlamadım ki
    Bu gün öğleden sonra hesaba geçecek. TTE'de öyle olmuştu.

2.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Bu gün öğleden sonra hesaba geçecek. TTE'de öyle olmuştu.
    sağol Econfin ,veb den haber yok mu

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    sağol Econfin ,veb den haber yok mu
    Investing'de kıstırdım ama oraya da yazmayı bıraktı. Salladım artık Weboyu...

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Selamlar ojk altın fonu satis verdim.valor 1 gün diyor .yarın acaba bugün ki ons yükselişi yansır mı
    1 gün dedigi icin satis verdiginiz gunun altin kapanis fiyati yansir. 2 gun olsaydı bir sonraki gunun kapanis fiyati yansirdi. Sorunuzun cevabı evet.

Alıntı Originally Posted by Ozzeus Yazıyı Oku
    1 gün dedigi icin satis verdiginiz gunun altin kapanis fiyati yansir. 2 gun olsaydı bir sonraki gunun kapanis fiyati yansirdi. Sorunuzun cevabı evet.
    Bilader şu iş nasıl oluyor. Mesela TTE'yi sattım paramı ne zaman kullanacam?

Bu sabah sattiniz diyelim T+2 oldugu icin pazartesi belirlenen fiyat satilir para size sali ogleden sonra gelir...

NOT T anlik demek tir bunun yanindaki rakamlar da oteleme oldugunu gosterir
    T+1 pazartesi
    T+2 sali
    T+5 cuma...

paralar ilk gun satilir oradaki rakam gunu ogleden sonra da hesabiniza gelir

Saygilarimla
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Bilader şu iş nasıl oluyor. Mesela TTE'yi sattım paramı ne zaman kullanacam?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

7. IVF katılım fonu alımlarını Ziraat Bankası Repo'da nemalandırmaya devam ediyor. İstanbul Portföyle görüştüğümde, fonumuzda kesinlikle faizli işlemler bulunmuyor, bankanızla görüşün diyorlar, bankayı arıyorum, ziraat yatırım ile görüşün diyorlar, ziraat yatırım hesabım yok, normal banka üzerinden alım yapıyorum diyorum, biz yapamıyoruz ziraat yatırım ile görüşmelisiniz diyorlar, ziraat yatırımı arıyorum, bizde hesabınız yok diyorlar, biliyorum ama size yönlendiriyor banka dediğimde, sizi yanlış yönlendirmişler, banka müşteri hizmetlerinden işi bilen biriyle görüşün diyorlar.

Neticede peşini bıraktım. Geçen gün müşteri hizmetlerine anlatması zor, dediğim buydu

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bu sabah sattiniz diyelim T+2 oldugu icin pazartesi belirlenen fiyat satilir para size sali ogleden sonra gelir...

NOT T anlik demek tir bunun yanindaki rakamlar da oteleme oldugunu gosterir
    T+1 pazartesi
    T+2 sali
    T+5 cuma...

paralar ilk gun satilir oradaki rakam gunu ogleden sonra da hesabiniza gelir

Saygilarimla
    Çok sağ ol. Ben satarsam pazartesi satayı artık.

Sayfa 298/1002 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •