-

Originally Posted by
cerento
Sn myfinans
Bi fona fazla giris olursa fonun. Getirisi dusermi
Bi hafta once 190 kisiydi simdi 366 oldu. Fonda ZBJ
M2007J20CG cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn cerento
Fonlara ani ve çok sayıda giriş olduğunda fonun getirisinin düştüğünü çok defa gördük
Bu durum değişkenlerde böyle oldu
Ama zbj bir ppf
Yeni girişlerin çokluğu karşısında o fonu farklı kılan enstrümanın o oranda artmaması halinde fon getirisi düşebilir
mesela yeni girişleri yüksek oranlı finansman bonosuna bağlayamazsa ister istemez getiride düşüş olacaktır
Yeni girişleride eskisi gibi yüksek oranla değerlendirebilirse sorun yaşanmaz
-
Tesekkurler

Originally Posted by
myfinans
sn cerento
Fonlara ani ve çok sayıda giriş olduğunda fonun getirisinin düştüğünü çok defa gördük
Bu durum değişkenlerde böyle oldu
Ama zbj bir ppf
Yeni girişlerin çokluğu karşısında o fonu farklı kılan enstrümanın o oranda artmaması halinde fon getirisi düşebilir
mesela yeni girişleri yüksek oranlı finansman bonosuna bağlayamazsa ister istemez getiride düşüş olacaktır
Yeni girişleride eskisi gibi yüksek oranla değerlendirebilirse sorun yaşanmaz
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Kandirildim
TZT nin Aralıkta ve Ocakta yaptığı 2 pik hareket var.
Bu hareketlerin sebebini bilen var mı?
Bu 2 hareket fonun getirisinde %6 lık katkı sağlamış.
Bunları görmezden gelirsek OSD nin performansı çok daha iyi.
Ek 28279
Grafik hangi siteden acaba.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
-
Selamlar ojk altın fonu satis verdim.valor 1 gün diyor .yarın acaba bugün ki ons yükselişi yansır mı
-

Originally Posted by
r.lucas
Selamlar ojk altın fonu satis verdim.valor 1 gün diyor .yarın acaba bugün ki ons yükselişi yansır mı
BORSA İSTANBUL KIYMETLİ MADENLER ve KIYMETLİ TAŞLAR PİYASASI BÜLTEN'nine göre hesaplanır.
1885 civarı görünüyor.
-

Originally Posted by
Kandirildim
Geçen hafta aynı konuyu tartıştık.
Gayrimenkulden aldığımız getiriyi bu zamana kadar hiç bir yerden almamışız diye bir hesaplama çıktı ortaya.
Fakat şöylede bir gerçek var, Bu getiri sanal. Satmak istediğin anda, paranı cebine koymak istediğin zaman alıcı bulmak kolay değil.
İşin bu tarafından bakınca o getiride gerçekte yok gibi.
Bu arada ev yerine Tarla yada alabilen için Arsa çok daha iyi getiri sağlıyor.
Gayrimenkule dolar bazlı baktığımızda son 3 senedir bir düşüş var. Ayrıca sahibindendeki fiyatlara kanmayın, %20 daha düşüğe ve o da ancak birkaç ay içinde satarsınız. Herkes pazarlık payını ekleyip ilan koyuyor...
Tam 3 sene önce bugün, 100bin dolar olan ev(528bin tl), bugün 1milyon360bin oldu mu sizce
1 milyon bile olmadı...
-
Lutfen deneyip sonucunu buraya yazabilir misiniz, cunku benim kontrol ettigim iki ziraat bankasi nda bu dedikleri olmamaktadir..

Originally Posted by
hayrani
ziraat bankasından zbj alınamamasını sordum. ziraat mobildeki yatırım menüsünden ziraat yatırım hesabı açtıktan sonra bu fonu alabilirmişiz
-
Dün sabah biraz OSD Ve DZT alımı yaptım hala hesapta görünmüyor
Genel de böyle mi oluyor bu işler anlamadım ki
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri