Demeyin öyle ağzınızdan yel alsın, zaten zarar çok büyük pek çok kişi de mağdur 4 üzerinden maliyetlenen o kadar kişi var ki, Allah korusun o kadar düşmesin yaa
GT-N8010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Demeyin öyle ağzınızdan yel alsın, zaten zarar çok büyük pek çok kişi de mağdur 4 üzerinden maliyetlenen o kadar kişi var ki, Allah korusun o kadar düşmesin yaa
korkakları ve işi bilmeyenlerin elinden malı kaparlar.bu işin kuralı bu.
Citi ve yatırım finans belasının satışları bitti derken başkaları peydahlanıyor. Bu doğuş gurubu kagıtları hep böyle sahipsiz. Doguş gayrımenkul doaş otomativ garanti yatırım ortaklığı, garfa hepsi bir ceset. Galip in tırnağı olamaz bunlar... yazıklar olsun...
Faktoring büyüyen bir sektör.Dünya çapında bir şirket garfa.gecen seneden itibaren faktoring değişiyor ülkemizde.büyüyecek sektörün lideri olacak garfa.çok daha iyi olacak inşallah.
Kim satar kim alır bilmem.işi güzel olsun.Gelip alacaklar o zaman.kim almış kim satmış bakmam.işi iyi ise fiyat da iyi olur.
Garanti Factoring, FCI tarafından 2015, 2016, 2017 yıllarında üst üste üçüncü kez "Dünyanın En İyi İhracat Factoring Şirketi" seçilmiş, web sitesinde yazıyor. Gerçekten bu hissenin değeri buralar olmamalı. (YTD)
Bugün satan yarın kazanıyor. Nerde duracak bakalım endeks ve garfa...
Garfa'nın duracağı filan yok gözüm hep kırmızıda hiç yeşil olacağına ihtimal vermediğim için hergün "bugün de ne kadar düşecek" diye hep kırmızıya bakıyorum, benim umudum kalmadı bu vampirler paramız hiç ettiler, her kimse sorumlusu Allah'a havale ediyorum. Kurtulursam bir daha borsa mı asla uğramam !!!
Şirketin değeri 65 milyon dolarlardan 47 milyon dolara düştü.eriyorsun doğuş gurubu
Şu mubarek günde Bu hisseyi pul edenler Allah belanızı versin...
Allah'a havale ediyorum her kimse sorumlusu, ama bunu yapanlar unutmasın biryerden çıkar ağlayanın malı gülene hayırlı olmaz.
Nasıl 4.50 üzerinde manipülasyon varsa 3.5in altında da manipülasyon vardır.bu fiyatlamalar zamanla düzüeltmeye gider.Şirket sağlamsa sorun aşılır.Ama durumu kullanıyorlar.
Elinde 750bin tutan y.kredi.yahu sen bizi salak sandın sanırım.hadi o kadar malı hesapsız kitapsız aldın.işyatırımdaki malını bilemiyorum.kademeye 2.50 ye 25bin değil 750bin satış yaz.görelim delikanlı mısın.işin mal mı satmak oyun mu oynamak.
İşin garibi kimse dur demiyor tahtadaki bu hareketleri yapana, şirket sağlam duruyor bunu herkes görüyor, yanlız önceki yorumları okudum geriye dönük bir de internetten de baktım şikayet filan olmuş sanırım bu hareketleri yapan kimse birşey çıkmamış gibi anladım mağdur olanlar da çok ama hiçbir sonuç yok vallahi pes. (YTD)
Hergün kademeye 750bin satış yaz.belki uygun bulup alan olur.3ile 5 ile uğraşma.maldan kurtulmuş olursun.hadi 750bin yazamadın.250bin yaz.kötü günde fiyat oluşturmaya çalışacağım diye çabalama.malı değeri belli bu çaba ne için.
Bazen bana bu hareketleri yapan hesapların çoğunun tek bir kişinin ayrı ayrı hesapları olduğunu bile düşündürüyor. Yani ayrı ayrı hesaplar var ve elindeki toplam lot bu hesaplara dağıtılmış gibi sanki, öyle hissediyorum ben (YTD)
Alıcı satıcı belli olsun.bu tahtada bu fiyattan satıcıysan yaz kademeye malını.birgün değil hergün yaz.750bin yaz 200bin yaz 100bin yaz.işi bilen bilmeyen belli olsun.kim bu şirketin değerini biliyor kim bilmiyor ortaya çıksın.kademeye 20bin satış yazıldı diye satışa gecenin malını da şirketin değerini bilen alsın
Bu kademelerde 40bin 50biner olurdu.çok delikanlıysalar yazsınlar bu kademelere.1-2biner lotla oluşan fiyatlama ne kadar doğru olur .yaz kademeye 100bin .görelim 2.50 altında satmaya razı mısın.
Güzel söylüyorsunuz da yüklü satış yazarsa alıcılar olur mu sizce kağıdın talebi de önemli, keske düzgün bir tahta yapıcıya devretse bu kadar yavaş bir tahta olmaz o zaman bu ne ya çin işkencesi.
Bugün şirketin değeri 2 milyon dolar daha eridi. Ferit Şahenk görüyorsundur herhalde anlatmaya gerek yok..
satıcıysa yazsın 750bin lotu.gercekten bu fiyattan satıcı mı görelim.100bin bile yazamazlar.bunların derdi fiyat oluşturmak.
Onlar bizi görmüyorlar umurlarında da değiliz, olan hep küçük yatırımcıya oluyor, bu kadar değeri düşüyor şirket hisselerinin ama ilgilenen yok, 5'ten 2.44'e düşmüş neredesiniz ne zaman ilgineceksiniz 8 ay dile kolay bir kez yeşil gösterin hep kırmızı hep kırmızı yeter artık yeter, bu kadar işkence olmaz insaf biraz. (YTD)
https://i.hizliresim.com/gOmvG3.png
bu kadar miktarlarla fiyat oluşuyor.kademedeki miktarlara bakın.
Yazıklar olsun dalga geçiyorlar bizlerle, hepsini Allah'a havale ediyorum, belanızı bulun.
biraz daha geri gelse 10 ar lotla kademe oluşacak.incele incele kopacak.fiyatlama sinir bozucu.
2017 eylül ayından beri mal alıp kenarda bekleyen iş ve sonra ak,
Bu iş ve ak son 5 üstü hareketde öncesinde aldıkları malı vermişler idi 5 sonrası hareketde malı tekrar alıp bekliyorlar ama destekde atmıyorlar kağıda düşmesin diye ama ellerinde iş ve akın 2017 eylülden sonra 800.000 adet civarı mal var,
Son 1 1.5 ayda yapıkredinin aldığı 500.000 e yakın mal var oda aldı bekliyor ve düşüşlerde destek olmuyor,
Böyle sığ bir tahtada 3 krumdaki mal miktarı 1.300.000 adet sadece 3 kurum da,
Neden ve niçin bunca mal alındı böyle sığ tahtada ,aldıkları seviyelein de altında tahta.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Çok güzel tespit etmişsiniz, bende Son 2 haftada olan yapıkredinin alımlarına dikkat etmiştim 500.000 civarında evet doğru diyorsunuz iş bankasında 1.2-1.3 milyon vardı o sattı yapıkredi aldı gibi gelmişti bana, tahtada birşeyler oluyor fakat ne yaptıklarına anlam veremiyorum. (YTD)
Lidfa kadar olamadık kayıtlı sermayesi bizim şirketin yarısından az neyse onu geçtik düşse bile hemen toparlıyor bizimki kadar da % 50-60 düşmüyor, çok yavaş bir tahta bizimkisi heyecan yok hareket yok anca aşağı aşağı, birgün de yeşil mumla kapat be insafsız, bu kadar zalim olmayın, döner dolaşır sizi bulur (YTD)
3 milyon lot diğer aracı kurumlarda mal var. Bu dandik hisseye göre büyük rakam.Kagıdı götürecek olanbu 3 milyon lotu kafasına yiyeceğini hesaplıyor olmalı..:
ISIKLAR Bey matriks kademe analizi linki varsa buraya linki atabilir misiniz?
anadoludaki malda çok eskidir.maliyeti 2,75 idi sanırım.
Son 2 ve 5 tl hareketinde o dışardaki mal aynıydı,
Her tahtada dışarda hep mal olur ,dışarda olan lotlara göre iş yapılsa hiçbir tahta prim yapamaz,yaptırılmaz,
Sebep dışarda miktarında değil,totalde 3 kurumda 1.300.000 adet mal var dile kolay,bu çok ciddi bir rakam böyle hisse için,isteseler 2 haftaya 5 üstü rahat attırcakları bir rakam.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahta boş.saçma sapan işler.ne desek boş.kademe paylaşak değerde birşey yok inanın.
Olsun rica ediyorum matriks kademe analizi linki varsa buraya linki atabilir misiniz?
Gerçekten iyi bir lot sayısı neyi bekliyorlar artık 8 aydır düşüyor, tahtada çok fazla küçük yatırımcıyı bırakın yatırımcı bile neredeyse yok gibi, ne yapmak istiyorlar neden bu kadar yavaş bu tahta ölü gibi, o kadar çok soru varki sabır sabır diyoruz ama ümit kalmadı bende (YTD)
Yıllardır borsadayımdır,en iyi bildiğim şeylerden biri borsa ile ilgili şudurki,birileri start vermedikçe hiçbir hisse ister kar etsinister toplu olsun,ister dağınık olsun,isterse zarar etsin hiçbir hisse gitmez,
Birileri ister tahta gider.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi