Sayfa 157/366 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 2926 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Bugün satan yarın kazanıyor. Nerde duracak bakalım endeks ve garfa...
    Garfa'nın duracağı filan yok gözüm hep kırmızıda hiç yeşil olacağına ihtimal vermediğim için hergün "bugün de ne kadar düşecek" diye hep kırmızıya bakıyorum, benim umudum kalmadı bu vampirler paramız hiç ettiler, her kimse sorumlusu Allah'a havale ediyorum. Kurtulursam bir daha borsa mı asla uğramam !!!

GT-N8010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. Şirketin değeri 65 milyon dolarlardan 47 milyon dolara düştü.eriyorsun doğuş gurubu

4. Şu mubarek günde Bu hisseyi pul edenler Allah belanızı versin...

5.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Şu mubarek günde Bu hisseyi pul edenler Allah belanızı versin...
    Allah'a havale ediyorum her kimse sorumlusu, ama bunu yapanlar unutmasın biryerden çıkar ağlayanın malı gülene hayırlı olmaz.

6. Nasıl 4.50 üzerinde manipülasyon varsa 3.5in altında da manipülasyon vardır.bu fiyatlamalar zamanla düzüeltmeye gider.Şirket sağlamsa sorun aşılır.Ama durumu kullanıyorlar.

7. Elinde 750bin tutan y.kredi.yahu sen bizi salak sandın sanırım.hadi o kadar malı hesapsız kitapsız aldın.işyatırımdaki malını bilemiyorum.kademeye 2.50 ye 25bin değil 750bin satış yaz.görelim delikanlı mısın.işin mal mı satmak oyun mu oynamak.

8.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    Nasıl 4.50 üzerinde manipülasyon varsa 3.5in altında da manipülasyon vardır.bu fiyatlamalar zamanla düzüeltmeye gider.Şirket sağlamsa sorun aşılır.Ama durumu kullanıyorlar.
    İşin garibi kimse dur demiyor tahtadaki bu hareketleri yapana, şirket sağlam duruyor bunu herkes görüyor, yanlız önceki yorumları okudum geriye dönük bir de internetten de baktım şikayet filan olmuş sanırım bu hareketleri yapan kimse birşey çıkmamış gibi anladım mağdur olanlar da çok ama hiçbir sonuç yok vallahi pes. (YTD)

Sayfa 157/366 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •